Ya nezaman normalleşecek bçiminde problem yok,ama kalıp gibi görüntüsü iğrenç duruyo,üzerine kapatıcı sürsem nası olur,zararı olurmu kepi
Kesik derken? Kemerin olduğu yer eskisinden daha kalın gözükecek mecburen şimdilik, oralar sonrasında gittikçe inceliyor, benim hala kalın ama gün geçtikçe düzeliyor, kafanı takma lütfen. Senin kendini incelediğin kadar kimse seni incelemiyor emin olabilirsin:) Ben de senin gibi 13. günde işe başladım; yüzümde bandajlar vardı; alnıma yazsam ESTETİK diye daha az ilgi çeker durumdaydım. Bandajımı çıkardığımda tek bir olumsuz yorum, tek bir bakış bile yakalamadım. Rahat ol o yüzden. Umarım işe yarar bu söylediklerim.
Minimor, foto konusunda ne yazık ki yardımcı olamayacağım yukarıda da söylediğim gibi... Şimdiden geçmişler olsun, çok güzel olur inşallah burnun ve bir seferde kurtulursun bu estetik işinden.
Ya nezaman normalleşecek bçiminde problem yok,ama kalıp gibi görüntüsü iğrenç duruyo,üzerine kapatıcı sürsem nası olur,zararı olurmu kepi
Ne kadar zor bir sürece girdim psikolojim alt üst oldu bu ameliyatla,aynaya bakamıyorum,burnum çok yapay,takma burun gibi,bakışlarım ifadesiz...Psikolojik destek ne olur!!!
13 gün boyunca neden bandajlar çıkmadı? 5 veya 7. gün çıkmıyomu bandajlar?
Ne kadar zor bir sürece girdim psikolojim alt üst oldu bu ameliyatla,aynaya bakamıyorum,burnum çok yapay,takma burun gibi,bakışlarım ifadesiz...Psikolojik destek ne olur!!!
Yarın işe başlıyıcam,burnumu saklamak istiyorum,bunun için bant taksam bir zararı olur mu ,aklım fikrim burun oldu,takıldım kaldım,hayatımın en stresli anlarını yaşıyorum,meğer ne kadar hassasmışım..
geçmiş olsun. ben yeni burnunuza henüz alışamadığınızı düşünüyorum. belki de çok güzel bir burun oldu. alışana kadar biraz sabredin. çevrenizden, ailenizden gelen tepkiler nasıl? fotoğraf koyarsanız bizler de yorum yapabiliriz?[/QUOTE
Ailem her defasında güzel olduğunu abartılacak bir durumun olmadığını söylüyorlardı ama teselli amaçlı olduğunu düşünüyordum işyerindeki arkadaşlar da hep olumlu tepkiler verince rahatladım,şu haliyle bile çok güzel olduğunu söylediler hep,hiç olumsuz bi yaklaşım görmedim,alışıyor gibiyim burnuma ilk günlerin şoku üzerimden kalkar gibi,evde bol bol resim çekiyorum ilerleyen zamanlarda koyarım,ilginiz için teşekkürler...
geçmiş olsun. ben yeni burnunuza henüz alışamadığınızı düşünüyorum. belki de çok güzel bir burun oldu. alışana kadar biraz sabredin. çevrenizden, ailenizden gelen tepkiler nasıl? fotoğraf koyarsanız bizler de yorum yapabiliriz?[/QUOTE
Ailem her defasında güzel olduğunu abartılacak bir durumun olmadığını söylüyorlardı ama teselli amaçlı olduğunu düşünüyordum işyerindeki arkadaşlar da hep olumlu tepkiler verince rahatladım,şu haliyle bile çok güzel olduğunu söylediler hep,hiç olumsuz bi yaklaşım görmedim,alışıyor gibiyim burnuma ilk günlerin şoku üzerimden kalkar gibi,evde bol bol resim çekiyorum ilerleyen zamanlarda koyarım,ilginiz için teşekkürler...
rica ederim. eminim çok güzel olmuştur. en kısa zamanda da daha çok alışırsınız umarım. resimleri bekliyoruz...
meraba arkadaslar, bugun baris beyle gorusmeye gittim burun deliklerimin biraz buyuk oldugunu ameliyet bittikten sonra dikisle belki kucultme islemi yapabilcegini ama bunun ameliyetta belli olucagini anlatti. biraz kafam karisti burun deliklerini kucultturen varmi? bilgi verirseniz cok sevinirim
Yoğun nem veren bir lipbalm. (Bephantenin merhem olani da olur). Herhangi ekstra bir ücret ödemiyorsun yemek vs için. İlaç için de sterimar, ağrı kesici ve antibiyotik yazıyor doktor. Sterimar 25 tl ama diğerlerini tam hatırlamıyorum. Totalde 40-50 tl gibi bir şey tutuyordu sanırım.
Evde kullanım için cold hot pack ler çok uygun oluyor; gözünün üstüne koyunca rahatlıyor insan. Tabii morluk şişme derecene bağlı, bende fazla olmuştu, bayağı kurtarıcı oldu bunlar.
benim küçültüldü canım.Burun kanatlarının altından kesilerek küçültülüyor ve minicik dikişlerin oluyor.
10. gün alçı alınırken dikişleride alıyor doktor bey.Uzunca bi süre gülemiyorsun dikiş yerlerin kasıyor ve acıyor.
ben gülerken burun kanatlarımı tutuyordum.Dikiş alındıktan sonraya ait fotolarım var albümde bakabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?