Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Ya nezaman normalleşecek bçiminde problem yok,ama kalıp gibi görüntüsü iğrenç duruyo,üzerine kapatıcı sürsem nası olur,zararı olurmu kepi

kalıp gibi görünüyor derken neyi kastetiğini tam olarak anlamadım ama kapatıcı sürerek giderebileceğin bir durumsa bu, rahatlıkla sürebilirsin kapatıcı. bir sakıncası olmaz. ben de morlukları kapatmak için sürmüştüm çünkü.

13 gün boyunca neden bandajlar çıkmadı? 5 veya 7. gün çıkmıyomu bandajlar?

Ya nezaman normalleşecek bçiminde problem yok,ama kalıp gibi görüntüsü iğrenç duruyo,üzerine kapatıcı sürsem nası olur,zararı olurmu kepi

bence barış bey ile yüzyüze görüş canım.. eğer anormal birşey sözkonusuysa bilgi verecektir, bir sorun yoksa da seni rahatlatacaktır.. resimlerini eklersen bizde fikrimizi söyleyebiliriz belki sen alışamadığın için rahatsız oluyosundur ama çok güzeldir?

Ne kadar zor bir sürece girdim psikolojim alt üst oldu bu ameliyatla,aynaya bakamıyorum,burnum çok yapay,takma burun gibi,bakışlarım ifadesiz...Psikolojik destek ne olur!!!

ameliyatın çok yeni ve burnun şişdir.İlk zamanlar kalıp gibi görünür merak etme bizimde öyleydi.
1. ay kontrolune gittiğinde doktor bey şişlikleri dağıtmak için burnuna masaj yapacak.İnan masaj sonrası çok fark ediyor.Hele benim burnumda doktor beyin parmağının izi kalmıştı.Ne masajdı ama.....

rahat ol biraz...

1. ay kontrolune giderken allık vardı yüzümde.Barış Bey ''burnuna bişey sürme'' dedi ve pamukla sildi.
Sen de allık,fontoden,kapatıcı...vs. sürme.Çok erken bunlar için burun derin hava alsın.
benden bu kadar :))

13 gün boyunca neden bandajlar çıkmadı? 5 veya 7. gün çıkmıyomu bandajlar?

Yok hayır; 10.gün alçın çıkıyor; sonrasında 5 gün kadar bandaj oluyor yüzünde. Bandaj belki doğru tabir değildir, anlatayım ne olduğunu: beyaz şerit bantlar, sadece burun sırtında.

Baris beyle bugün görüşmeye gittim. Gayet olumlu gecti, Mayıs ortasına kadar ful doluymus. Septum devuasyonundan dolayı , hem ici hem dısı yapılacak sanırım. Tasarimla sonuclar birebir oluyormu acaba?

Baris bey hic yurtdisina gidip orda ameliyat yapiyormu aranizda bu konu hakkinda bir bilgi sahip olan varmi?

Ne kadar zor bir sürece girdim psikolojim alt üst oldu bu ameliyatla,aynaya bakamıyorum,burnum çok yapay,takma burun gibi,bakışlarım ifadesiz...Psikolojik destek ne olur!!!

geçmiş olsun. ben yeni burnunuza henüz alışamadığınızı düşünüyorum. belki de çok güzel bir burun oldu. alışana kadar biraz sabredin. çevrenizden, ailenizden gelen tepkiler nasıl? fotoğraf koyarsanız bizler de yorum yapabiliriz?

cnm ne zamandır bu başlığı takip edemiyorum ne zaman ameliyat oldun kaç günlük bilmiyorum ama sana şuan ne desek fayda etmicek çünkü bu psikolojiyi biliyorum aynaya bakıp bakıp bu nee yaaa diyodum çünkü bnm burnum bantın altından öyle bi çıktıki şok yaşamıştım resmen ifadesiz eblek bi suraat.ama bu sürceci herkes yaşıyor bnde geçiceğini bildiğimden dert etmemeye çalıştım..6 ay sonra burun iyice oturucak bu düşüncelerin hiç biri kalmicak aklında..alışıcaksın kendine bu süre içinde zaten bunları düşünnn :))

Kızlar önümüzdeki hafta ameliyat oluyorum.. ben hala inanamıyorum sanki olmıcakmışım gibi geliyo :s

yanıma neler almalıyım önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum..

Birisi ağızdan nefes alındığı için boğaz kurumasına karşı pastil önermişti sanırım.
Önden düğmeli kıyafet alcam..

Başka neye ihtiyacım olabilir?

Birde 6500 dışında ekstra başka bir masraf çıkıyor mu? refakatçi ücreti, yemeği, ilaç vs?

Yoğun nem veren bir lipbalm. (Bephantenin merhem olani da olur). Herhangi ekstra bir ücret ödemiyorsun yemek vs için. İlaç için de sterimar, ağrı kesici ve antibiyotik yazıyor doktor. Sterimar 25 tl ama diğerlerini tam hatırlamıyorum. Totalde 40-50 tl gibi bir şey tutuyordu sanırım.
Evde kullanım için cold hot pack ler çok uygun oluyor; gözünün üstüne koyunca rahatlıyor insan. Tabii morluk şişme derecene bağlı, bende fazla olmuştu, bayağı kurtarıcı oldu bunlar.

meraba arkadaslar, bugun baris beyle gorusmeye gittim burun deliklerimin biraz buyuk oldugunu ameliyet bittikten sonra dikisle belki kucultme islemi yapabilcegini ama bunun ameliyetta belli olucagini anlatti. biraz kafam karisti burun deliklerini kucultturen varmi? bilgi verirseniz cok sevinirim

benim küçültüldü canım.Burun kanatlarının altından kesilerek küçültülüyor ve minicik dikişlerin oluyor.
10. gün alçı alınırken dikişleride alıyor doktor bey.Uzunca bi süre gülemiyorsun dikiş yerlerin kasıyor ve acıyor.
ben gülerken burun kanatlarımı tutuyordum.Dikiş alındıktan sonraya ait fotolarım var albümde bakabilirsin.

çok teşekkür ederim canım gerçekten altın bilgiler verdin :)) bugün son görüşme ve tahlillerim yapılcak.. dünden beri burnum akmaya başladı onun dışında bir sorunum yok ama umarım ameliyata engel olmaz ve ertelenmez bu yüzden çok tedirginim (((

resimlerinize baktim gercekten cok dogal ve guzel olmus. dikis izinin de hic olmamasi icimi cok rahatlatti. Sol burun deliginizdeki etin bu kucultme islemigiyle alakasi var mi peki?

ruhsen,xydugs, arkadaşlar özelden ulaşamadım bazı sorularım olcaktı,burnumun üzerini nasıl ne ile temizleyim,ameliyat olalı 3 hafta oldu henüz bi temizleme yapmadım ellemeye korktum açıkçası,nasıl ne ile temizlememi önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…