• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Bandajlarım da açıldı ve hayalettiğim gibi şiş bir burun çıkmadı ama ilk günün şokundayım.Kemerim meğer burnumda ne kadar yer kaplıyormuş,aynada burnumu kemersiz,dümdüz, kesik bir burun gibi gördüm,sanki kalıptan yeni çıkmış gibi.Bakışlarım ise bir o kadar şapşal...Moralim sıfır ve ben bu moralle 3,4 gün sonra işe başlıyıcam...Ameliyat olan arkadaşlar normal miyim,bu şoku üzerimden nezaman atarım,lütfen yardımm!!!

Bandajlarım da açıldı ve hayalettiğim gibi şiş bir burun çıkmadı ama ilk günün şokundayım.Kemerim meğer burnumda ne kadar yer kaplıyormuş,aynada burnumu kemersiz,dümdüz, kesik bir burun gibi gördüm,sanki kalıptan yeni çıkmış gibi.Bakışlarım ise bir o kadar şapşal...Moralim sıfır ve ben bu moralle 3,4 gün sonra işe başlıyıcam...Ameliyat olan arkadaşlar normal miyim,bu şoku üzerimden nezaman atarım,lütfen yardımm!!!

Kesik derken? Kemerin olduğu yer eskisinden daha kalın gözükecek mecburen şimdilik, oralar sonrasında gittikçe inceliyor, benim hala kalın ama gün geçtikçe düzeliyor, kafanı takma lütfen. Senin kendini incelediğin kadar kimse seni incelemiyor emin olabilirsin:) Ben de senin gibi 13. günde işe başladım; yüzümde bandajlar vardı; alnıma yazsam ESTETİK diye daha az ilgi çeker durumdaydım. Bandajımı çıkardığımda tek bir olumsuz yorum, tek bir bakış bile yakalamadım. Rahat ol o yüzden. Umarım işe yarar bu söylediklerim.

Minimor, foto konusunda ne yazık ki yardımcı olamayacağım yukarıda da söylediğim gibi... Şimdiden geçmişler olsun, çok güzel olur inşallah burnun ve bir seferde kurtulursun bu estetik işinden.

merhabalar bende uzun zamanlar burun estetiği düşünüyorum ve bayagadırda arastırıorum.ilk sırada barıs bey vardı dün görüşmeye gittim niye bilmiyorum ama beni tatmin edemedi. yaptıgı burunlarıda pek begenemedim.evet 2000 e yakın ameliyat vardı tabii aralarında güzellerde vardı.bana gösterdiği fotograflarda güzel mi diye sordugunda bende begenmediğiö yanlarını söyledim.sanki birçok fotoda burunlarda hafif yamukluk vardı:26: kafam çok karıştı birazda bozuldu eleştirilerime:S bana bence sen ameliyat olma çok mükemmeliyetçisin dedi.ama herkes benim gibi değil mi? yani okadar para vericez ve ilk ameliyatımız çok önemli herhalde en iyi sonucu istiycem.moralim çok bozuldu formda yazanları okudukdan sonra görmeden barış beye bi güven olmuştu hatta kesin ona ameliyat olurum demiştim.benden herkese ufak bi tavsiye sakın formda okuduklarınızla bi gazla doktorunuzu hemen secmeyin benim gibi atlamayın:43: belki birinin begendiği doktor size uygun gelmez:S bakalım yakup avşar ve emre ilhanlada görüşücem nasıl olucak

merhabalar bende uzun zamanlar burun estetiği düşünüyorum ve bayagadırda arastırıorum.ilk sırada barıs bey vardı dün görüşmeye gittim niye bilmiyorum ama beni tatmin edemedi. yaptıgı burunlarıda pek begenemedim.evet 2000 e yakın ameliyat vardı tabii aralarında güzellerde vardı.bana gösterdiği fotograflarda güzel mi diye sordugunda bende begenmediğiö yanlarını söyledim.sanki birçok fotoda burunlarda hafif yamukluk vardı:26: kafam çok karıştı birazda bozuldu eleştirilerime:S bana bence sen ameliyat olma çok mükemmeliyetçisin dedi.ama herkes benim gibi değil mi? yani okadar para vericez ve ilk ameliyatımız çok önemli herhalde en iyi sonucu istiycem.moralim çok bozuldu formda yazanları okudukdan sonra görmeden barış beye bi güven olmuştu hatta kesin ona ameliyat olurum demiştim.benden herkese ufak bi tavsiye sakın formda okuduklarınızla bi gazla doktorunuzu hemen secmeyin benim gibi atlamayın:43: belki birinin begendiği doktor size uygun gelmez:S bakalım yakup avşar ve emre ilhanlada görüşücem nasıl olucak

bende yaklaşık 2 yıldır bu ameliyatı olmayı düşünüyorum ve forum sayesinde barış beye karar verdim benimde bu çekincem var işte umarım görüşmede de umduğumu bulurum:26:

Son düzenleme:
bende yaklaşık 2 yıldır bu ameliyatı olmayı düşünüyorum ve forum sayesinde barış beye karar verdim benimde bu çekincem var işte umarım görüşmede de umduğumu bulurum:26:

evet cnm bence kesinlikle yüzyüze görüşmelisin.ben yüzyüze görüşmeden önce barış bey diodum ama şimdi başka seceneklere odaklandım:/ umarım hepimizin istediği gibi olur

3 Nisan'a baris beye görüşme randevusu aldım. 2 sene sonra doktorumu ilk defa gorucem. Yaptıgı kepçe kulak operasyonundan çok memnun kalmıştım. Bakalım burun için ne diyecek

arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim. Ve çok çaresizim =( Barış Beye burnumu yaptırmayı düşünüyorum hatta telefonda görüştüm randevuda aldım ama çok kararsızım :( Barış baye ameliyat olanların fotoğraflarını nasıl görebilirim? Çünkü çok merak ediyorum.

Su 25 mesaj olayını benimde acil doldurmam lazım, ne saçma birşey bu ya:(

arkadaşlar hepinizin kendi hür ve özgür iradesidir kimse bişey diyemez ama biz olanlar memnunuz ve bu memnuniyetimizi yeni düşünnen arkdaşlara bir fikir olsun diye burada paylaşıyoruz gerisi sizlere kalmış..

arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim. Ve çok çaresizim =( Barış Beye burnumu yaptırmayı düşünüyorum hatta telefonda görüştüm randevuda aldım ama çok kararsızım :( Barış baye ameliyat olanların fotoğraflarını nasıl görebilirim? Çünkü çok merak ediyorum.

Fotoğraf göremedim diye stres yapmana bence gerek yok; burda göreceğinin bin katı foto görebilirsin doktorun ofisinde; hatta randevuna erken git bence azıcık, daha çok zamanın olur beklerken bakarsın bol bol. Orada bir ipad duruyor sen ondan istediğin kadar bakabiliyorsun doktor beyle görüşmeyi beklerken.

Tabi burada da arkadaşlar var yardımcı olan sağolsunlar, ama burda göreceğin 3 5 ken orada binlerce.

Ne kadar zor bir sürece girdim psikolojim alt üst oldu bu ameliyatla,aynaya bakamıyorum,burnum çok yapay,takma burun gibi,bakışlarım ifadesiz...Psikolojik destek ne olur!!!

Yarın işe başlıyıcam,burnumu saklamak istiyorum,bunun için bant taksam bir zararı olur mu ,aklım fikrim burun oldu,takıldım kaldım,hayatımın en stresli anlarını yaşıyorum,meğer ne kadar hassasmışım..

Ameliyat olalı 15 gün oldu burnumla dudak mesafem baya aralı gibi duruyor,bu normal mi kızlar bu ara biraz da olsa kapanır mı?

bu kadar acele etme... daha çok yeni olmuş ameliyat olalı.benim de öyleydi. bandajları çıkardıktan sonra çok uzun süre aynaya bakamadım ben de... 7 ay oldu ben ameliyat olalı şimdi her fırsatta aynaya bakıyorum keyifle:))) senin de düzelir merak etme

Ya nezaman normalleşecek bçiminde problem yok,ama kalıp gibi görüntüsü iğrenç duruyo,üzerine kapatıcı sürsem nası olur,zararı olurmu kepi

Back