Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bandajlarım da açıldı ve hayalettiğim gibi şiş bir burun çıkmadı ama ilk günün şokundayım.Kemerim meğer burnumda ne kadar yer kaplıyormuş,aynada burnumu kemersiz,dümdüz, kesik bir burun gibi gördüm,sanki kalıptan yeni çıkmış gibi.Bakışlarım ise bir o kadar şapşal...Moralim sıfır ve ben bu moralle 3,4 gün sonra işe başlıyıcam...Ameliyat olan arkadaşlar normal miyim,bu şoku üzerimden nezaman atarım,lütfen yardımm!!!
merhabalar bende uzun zamanlar burun estetiği düşünüyorum ve bayagadırda arastırıorum.ilk sırada barıs bey vardı dün görüşmeye gittim niye bilmiyorum ama beni tatmin edemedi. yaptıgı burunlarıda pek begenemedim.evet 2000 e yakın ameliyat vardı tabii aralarında güzellerde vardı.bana gösterdiği fotograflarda güzel mi diye sordugunda bende begenmediğiö yanlarını söyledim.sanki birçok fotoda burunlarda hafif yamukluk vardı:26: kafam çok karıştı birazda bozuldu eleştirilerime:S bana bence sen ameliyat olma çok mükemmeliyetçisin dedi.ama herkes benim gibi değil mi? yani okadar para vericez ve ilk ameliyatımız çok önemli herhalde en iyi sonucu istiycem.moralim çok bozuldu formda yazanları okudukdan sonra görmeden barış beye bi güven olmuştu hatta kesin ona ameliyat olurum demiştim.benden herkese ufak bi tavsiye sakın formda okuduklarınızla bi gazla doktorunuzu hemen secmeyin benim gibi atlamayın belki birinin begendiği doktor size uygun gelmez:S bakalım yakup avşar ve emre ilhanlada görüşücem nasıl olucak
bende yaklaşık 2 yıldır bu ameliyatı olmayı düşünüyorum ve forum sayesinde barış beye karar verdim benimde bu çekincem var işte umarım görüşmede de umduğumu bulurum:26:
Kızlar, Barış Çakır'a dudak dolgusu yaptıranlardan yardım istiyorum. Üst dudağıma yaptırmayı düşünüyorum ama fiyat konusunda fazla bilgi bulamadım.
Baris beyin burun estetigi icin ucreti nedir?
arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim. Ve çok çaresizim =( Barış Beye burnumu yaptırmayı düşünüyorum hatta telefonda görüştüm randevuda aldım ama çok kararsızım Barış baye ameliyat olanların fotoğraflarını nasıl görebilirim? Çünkü çok merak ediyorum.
Ameliyat olalı 15 gün oldu burnumla dudak mesafem baya aralı gibi duruyor,bu normal mi kızlar bu ara biraz da olsa kapanır mı?