- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
teşekkür ederim canımm.
burcu kabul ettim msj sayım yeterli olmadığından cevap atamadım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burcu kabul ettim msj sayım yeterli olmadığından cevap atamadım..
bana barış bey ameliyattan önce sağa hafif meyil vereceğini söylemişti tamam vermişte ancak bunun bariz bir meyil olacağını ben nerden bileyim. Ha belki gerçekten şişlerden dolayıdır ama üstten resim çekip baktığım resimlerdede bariz görünüyor. Umarım şişlerden dir ki 23 gün oldu hala önden bende resim çektirmiyorum çünkü çok çirkin duruyor. önden kalın görünüyor birkere. Onun gerçekten şişlerden olduğunu anlıyorum ama o meyil benim çok canımı sıkıyor. Bakalım kontrole gideyim sizinlede paylaşırım arkadaşlar
benim şeklinden yana pek bir şikayetim yok, ama senin dediğin gibi , o burun sırtına koyduğu kıkırdaktan ben de memnun değilim
ayrıca bende de sol tarafta malesef nefes problemi var, ameliyat yerindeki potluktan dolayı burun kanalım biraz tıkanmış
bu beni oldukça rahatsız ediyor, sol tarafım tamamen zor nefes alıyor
hastane masrafı 1700 demişti ama 1700 lirayı benim ödeyecek olmam bana çok saçma geliyor
ameliyatta yapılmış bir hata için ben neden para ödeyeyim?
bu sonradan olan bir durum da değil çünkü
ameliyat esnasında sol taraftaki ameliyat yerinde bi hata yapmış , ben bu yüzden nefes alamıyorum, o kadar sıkıntıyı çekicem, anestezi alıcam , bi de üstüne para mı ödicem doktor hatası yüzünden
doktor hiç hata yapamaz demiyorum asla
her işte hata yapılabilir, biz işyerlerimizde çalışırken hiç hata yapmıyor muyuz
ama yaptığımız hatanın bedelini biz ödüyoruz , başkasına ödetmiyoruz
Burcu sana hangi buyuklukte protez kondu. masallah cok guzel gorunuyolar :)
Merhaba Seda
Baris Bey e mi yaptirdin burnunu bende onu dusunuyorum ama biraz kararsizim biraz pahali bir fiyat soyledi bana. Ama yinede yaptigi burunlari gormek istiyorum cunku guzel olacaksa paraya kiyar insan onemli degil. Arkadaslik talebi gonderdim eklersen sevinirim baris bey in yaptigi burunlari elimden geldigince gormek istiyorum simdiden tesekkurler :))
Beni de ekle..bende yaptirdim, 8 ay oluyor.
Baris Bey süper....
Sana kesinlikle katılıyorum. Bu konu benim de çok canımı sıkıyor. Ayrıca 1700 TL hastane masrafı aşırı pahalı değil mi?
Sen de revizyon düşünüyor musun peki? Konuştun mu Barış Beyle?
Selam, ben de Barış Bey'e burun ameliyatı olmayı düşünüyorum, beni de eklermisin lütfen... Gerçi burda okuduğum bazı olumsuz yorumlardan sonra kafam da karışmadı değil ama, bakalım...
Merhaba Arkadaşlar .. Bende son 10 gündür bu konu başlıgıyla alakalı olan tüm yazıları okudum. Ben barış beye 21 gün evvel ameliyat oldum . Ve bu siteden hiç haberim yoktu. Fakat gerek kendi sitesinden gerek medyadan kendisini takip ediyordum. Ve Çok sevdiğim Altuğ Semiz bey ile barış bey hakkında bir görüşme yaptıktan sonra Tamam dedim. Ben kesinlikle Barış bey ile görüşmeliyim.
Kendisiyle bu ayın başında tanıştık. Yıllardır nefes almakta sorun yaşıyordum.Uykusuz geceler , baş ağrıları , sabahları bogazımda bir sızlama ile uyanıyordum. Barış bey ile görüştüğüm dakika kesinlikle emin ellerdeyim diye düşündüm. İnanılmaz korkuyordum. Hayatımda ilk defa ameliyat olucaktım. Hatta Sevin hanımı aradım. Beni o tatlı sesiyle ikna etti. Yaşayacağım herşeyi tek tek anlattı. Güven verdi bana. Ve ameliyatımı 9 kasım da oldum .. Herşey olması gerektiği gibi çok güzel geçti. Estetikte yapıldı.3 günlük sıkıntı yaşadım. Tamponlar alındıktan sonra herşey cok daha güzel olmaya baaşladı.
Şimdi muhteşem nefes alıyorum. Henuz burnumdaki şişlikler inmediği halde . Artık derin uyuyorum. Sabahları boğazım acıyarak uyanmıyorum. Ve daha güzel bir burnum var artık. Doktorum Barış Bey'e minnettarım. Nefes almak mükemmel bir duygu arkadaşlar.
Ama şunuda söylemek istiyorum .Buradaki yazıları okuyarak değilde ilk önce Barış bey ile görüşerek ameliyata karar vermelisiniz. O kadar sevgi dolu , ilgili ve sabırlı kendisi ..Allah iyiki karşıma Barış beyi çıkarmış Onun sayesinde huzurlu gecelere kavuştum. alkisalkisalkis.
Bu arada Sevin hanımın burada olmasıda çok güzel; buradaki üyeliğin çok dogal oldugunu düşünüyorum.
kabul ettim tatlım arkadaşlık isteğini aklına takılan birşey olursa her zaman yardımcı olabilirim şimdiden bol şanslar
kızlarr barış çakır burun deliklerini küçültüp şekillendirme yapıyor mu
Ama önceki burnunuzda belki vardı öyle bişeyy..ona bakarsanız kimsenin burnu tam simetrik değildir..önemli olan genel bakıldğında önden ve yandan güzel durmasıı...kaldıki sizin daha çok çok yeniii..bende ilk günlerde önden resim katiyen çekilmiyordumm..çok uzaktan bile çekilse çirkin duruyordu sonuçta şişler var..bakın albümüme ilk kez önden çekilmiş bir resim ekledim isterseniz bi bakın nasıl duruyor...ama bunlar hep belli bir süreç gerektiyor emin olun buna bence canınızıda sıkmaya değmez..
sweetdreamindream merhaba canım, çok geçmiş olsun öncelikle, kontrole gidecektin, gittin mi? ne dedi Barış Bey sorunun için?
Selam, ben de Barış Bey'e burun ameliyatı olmayı düşünüyorum, beni de eklermisin lütfen... Gerçi burda okuduğum bazı olumsuz yorumlardan sonra kafam da karışmadı değil ama, bakalım...