Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
barış çakırın fiyatı şu an 6500 tl
kızlar size danışmak istediğim bir konu var kesin olarak kararımı vermiştim ameliyat olmaya ancak son zamanlarda çok fazla kilo verdiğimden dolayı annem razım olmadı narkozu kaldırmaz bünyen dedi bende korkmaya başladım bu nedenle napıcağımı şaşırdım bir an öncede olma taraftarıyım hem stresinden kurtulmak istiyorum bu durumun hemde parasal boyutundan sürekli zam geliyor..
bu arada ufak tefek bir kızım kilomda 42 düşüncelerinizi esirgemeyin kızlar
narkoz doktoruyla bir görüşme yapıcaksınız zaten öncesinden...bazı testler yapıcaklar karar verirler...bunu barış bey'de zaten söyler size
kesinlikle eskisinden mükemmel olacağı garantili... :)hele hele işin uzmanına bıraktığınızda herşey daha güzel oluyor ve bir anda hayatınız değişiyor...
görüşmede de yapılıyor mu narkoz doktoruyla görüşme?
Revizyonda hastane masrafları ödeniyormuş diyorlar. Sevin Hanım'ı geçtiğimiz Ekim ayında aradığımda 1700 TL civarında olduğunu söyledi. Forumda bazı arkadaşlar da ilk ameliyatla aynı olduğunu yazmış. Son zamanlarda revizyon olan, özellikle Fulya Acıbadem'de yaptıran bir arkadaş varsa bilgi verebilir mi?
Mariposa selamlar ,
Nasılsın? seni burada görmeyeli çok uzun zaman oldu. Biz seninle yakın tarihlerde ameliyat olmuştuk.
Sen revizyon mu düşünüyorsun? Umarım ters birşey yoktur.
Mariposa selamlar ,
Nasılsın? seni burada görmeyeli çok uzun zaman oldu. Biz seninle yakın tarihlerde ameliyat olmuştuk.
Sen revizyon mu düşünüyorsun? Umarım ters birşey yoktur.
resiminiz varmı bi bakabilirmyimm...Revizyonda hastane masrafları ödeniyormuş diyorlar. Sevin Hanım'ı geçtiğimiz Ekim ayında aradığımda 1700 TL civarında olduğunu söyledi. Forumda bazı arkadaşlar da ilk ameliyatla aynı olduğunu yazmış. Son zamanlarda revizyon olan, özellikle Fulya Acıbadem'de yaptıran bir arkadaş varsa bilgi verebilir mi?
Ama zaten her doğal burundada hafif bi yamukluk vardır..bence bu sorun olmamalı genel olarak mutlumuyz mutluyuzz :)valla mükemmel burun ucu güzel ama benim burnum sola meyilli duruyor şuanda 20 gün oldu ama çok rahatsız edici!!!
Bu arada Barış Bey 6 aylık kontrolüme gittiğimde yeni resimimi çekti yani son halimi...eski resimle yanyana getirdiğinde inanamadık böyle güzel bir değişm olmasına :))barış bey en fazla ve en güzel değişim gösteren burunları seçip kişinin rızası ile konferansta kullancakmışş.. :) bende o şanslılardan biriydim ve çok mutlu oldum...bana seninde resimini konferansta kullanabilirmiym dedii..elbette dedim bende :).....umarım barış bey'in tüm hastaları biz gibi çok mutlu olurlar
Selam canım. Evet revizyon düşünüyorum, çünkü burnum gülümsediğimde yine eskisi gibi aşağıya düşüyor. Zaten ilk yapıldığında da çok kalkık bir burun değildi. Ama herkeste olduğu gibi şişler indikçe kalkıklığı da indi. Gülmediğim zaman hiçbir problem yok. İnanılmaz doğal ve güzel duruyor ama gülümsediğimde çok kötü görünüyor. Hiç mutlu değilim. Ayrıca sol tarafta da nefes problemim var. Her zaman değil ama bazen neredeyse hiç nefes yok o tarafta. İkinci bir ameliyatı olmak zorunda kalmaktan hep çok korkuyordum, başıma geldi. Biraz daha kaldırmasını isteyeceğim. Burun sırtına koyduğu 1-2 mm lik kıkırdak da burnu yükseltiyor ya ondan da pek memnun değilim aslında. Benim küçük, zayıf bir yüzüm var. o nedenle biraz daha ufak bir burun olmalıydı. Ben Barış Beye bırakmıştım tasarımı. Kendi isteklerim konusunda çok diretmedim, ama sonuçtan da çok memnun kalmadım. umarım 2.ameliyat sıkıntsız geçer ve sonuç da istediğim gibi olur. Güncel fiyatı çok merak ediyorum. Bir de sadece burun ucunu kaldırdığında yine alçıya alıyor ve 10 gün bekletiyor mu acaba?