kızlar size danışmak istediğim bir konu var kesin olarak kararımı vermiştim ameliyat olmaya ancak son zamanlarda çok fazla kilo verdiğimden dolayı annem razım olmadı narkozu kaldırmaz bünyen dedi bende korkmaya başladım bu nedenle napıcağımı şaşırdım bir an öncede olma taraftarıyım hem stresinden kurtulmak istiyorum bu durumun hemde parasal boyutundan sürekli zam geliyor..
bu arada ufak tefek bir kızım kilomda 42 düşüncelerinizi esirgemeyin kızlar
kabul ettim tatlım arkadaşlık isteğini aklına takılan birşey olursa her zaman yardımcı olabilirim şimdiden bol şanslarmerhaba, bende barış beye ameliyat olacağım bu hafta. görüşmeye gittiğimde resimlere bakmıştım ama aklımdan uçup gittiler açıkçası. Biraz moral bulmak adına barış beyin yaptığı burunları görmek istiyorum. arkadaşlık teklifinde bulunmuştum ama, resimlerini görebilirmiyim ? mümkünmüdür:)
Bu arada Barış Bey 6 aylık kontrolüme gittiğimde yeni resimimi çekti yani son halimi...eski resimle yanyana getirdiğinde inanamadık böyle güzel bir değişm olmasına :))barış bey en fazla ve en güzel değişim gösteren burunları seçip kişinin rızası ile konferansta kullancakmışş.. :) bende o şanslılardan biriydim ve çok mutlu oldum...bana seninde resimini konferansta kullanabilirmiym dedii..elbette dedim bende :).....umarım barış bey'in tüm hastaları biz gibi çok mutlu olurlar
Peki sen ne durumdasın, şikayetin var mı?
umarımmm bende onlardan biri olurum umarım :116: ama benim burnumun meyilli olmasını birtek ben değil bunu başkalarıda farkediyor. Hani sadece benim kuruntum olsa herhangi birşey demeyeceğim. Sende de böyle bir problemmi vardı yoksa sadece şişlerden dolayımı?
süper bi haber :)) maşallah nazar değmesin o güzel burnunaa:)
ben hala 6 ay kontrolüme gitmedim ama bir an önce gitmeeek ve sıkıntılarımı anlatmak istiyorum(( önden burnum hala çok genişşş 6 ay doldu geçti şiş değildir artık diye düşünüyorum ve sağ sol profil o kadar farklıki bi taraf bi kıkırdağım daha bombeli çkık o profilimi daha çok seviyorum öteki güzel değil neyse burayı ağlamaa duvarı yapmiyim barış bey aklımda ki soru işaretlerini hepsini yanıtlicaktır eminiiiiimm :)))
ne gibi bir sorun varki senin burnunda....
arkadaşlar barış bey 6.ncı ay kontrolümde bana bu değişimi konferensta paylaşabilirmiyim dedii :) en çok değişim gösteren burunları seçiceğini söylemişti.. galiba biraz şanslıyım :)
kızlar en son halimden 3 tane resim ekledim resimler biraz bulanık ama idare edin artık paylaşım olsun diye ekledim :) benim şuanda bir sıkıntım yok Allaha şükür darısı olmak isteyenlerin başına..
Dr. Barış Çakır'a göğüs büyütme ameliyatı olanlarında çoğu memnun gibi duruyor... :/ çok kararsızım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?