Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

ben 44 kiliyoyum boyuma görede bayaa zayıfımm.hiç bi sorunda olmadı :) merak etmee bişicik olmazz:) biran önce yaaap kafana takma böyle şeyleri.zaman geçtikçe stres artıyo zaten oyüzden biran önce yap rahatlaa =)

kabul ettim tatlım arkadaşlık isteğini aklına takılan birşey olursa her zaman yardımcı olabilirim şimdiden bol şanslar

umarımmm bende onlardan biri olurum umarım :116: ama benim burnumun meyilli olmasını birtek ben değil bunu başkalarıda farkediyor. Hani sadece benim kuruntum olsa herhangi birşey demeyeceğim. Sende de böyle bir problemmi vardı yoksa sadece şişlerden dolayımı?

Peki sen ne durumdasın, şikayetin var mı?

benim şeklinden yana pek bir şikayetim yok, ama senin dediğin gibi , o burun sırtına koyduğu kıkırdaktan ben de memnun değilim
ayrıca bende de sol tarafta malesef nefes problemi var, ameliyat yerindeki potluktan dolayı burun kanalım biraz tıkanmış
bu beni oldukça rahatsız ediyor, sol tarafım tamamen zor nefes alıyor
hastane masrafı 1700 demişti ama 1700 lirayı benim ödeyecek olmam bana çok saçma geliyor
ameliyatta yapılmış bir hata için ben neden para ödeyeyim?
bu sonradan olan bir durum da değil çünkü
ameliyat esnasında sol taraftaki ameliyat yerinde bi hata yapmış , ben bu yüzden nefes alamıyorum, o kadar sıkıntıyı çekicem, anestezi alıcam , bi de üstüne para mı ödicem doktor hatası yüzünden
doktor hiç hata yapamaz demiyorum asla
her işte hata yapılabilir, biz işyerlerimizde çalışırken hiç hata yapmıyor muyuz
ama yaptığımız hatanın bedelini biz ödüyoruz , başkasına ödetmiyoruz

ne gibi bir sorun varki senin burnunda....

çok sağol canımm :) mesela ilk zamanlar ön profilden hiç resim çektirmezdimm bariz bi şekilde şişlikler vardı ve çok çirkin çıkıyorduu...ama şuanda önden rahatlıkla resim çekilebiliyorum çok güzel oldu :))darısı tüm herkese olsun.. :)

Canım bence git 6 aylık kontrolüne aksatma Hiç canını sıkma bence zamanla güzelleşecek...ben hiç aksatmadım valla kontrollerimi.. birdaha kısmetse mayıs 25te 1 yılım dolunca gitcem :)

Son düzenleme:
Kızlar regli tarihi, öncesi, sonrası vs. etkiler mi ameliyat dönemini? bilen var mı? ameliyata karar verdim de, tarih alıcam ona göre şimdi...

Evet etkiliyor..isterseniz bi asistanıyla görüşün bilgilendirirler..hadi hayırlısı olsun sizin için

ne gibi bir sorun varki senin burnunda....

bana barış bey ameliyattan önce sağa hafif meyil vereceğini söylemişti tamam vermişte ancak bunun bariz bir meyil olacağını ben nerden bileyim. Ha belki gerçekten şişlerden dolayıdır ama üstten resim çekip baktığım resimlerdede bariz görünüyor. Umarım şişlerden dir ki 23 gün oldu hala önden bende resim çektirmiyorum çünkü çok çirkin duruyor. önden kalın görünüyor birkere. Onun gerçekten şişlerden olduğunu anlıyorum ama o meyil benim çok canımı sıkıyor. Bakalım kontrole gideyim sizinlede paylaşırım arkadaşlar

Ama önceki burnunuzda belki vardı öyle bişeyy..ona bakarsanız kimsenin burnu tam simetrik değildir..önemli olan genel bakıldğında önden ve yandan güzel durmasıı...kaldıki sizin daha çok çok yeniii..bende ilk günlerde önden resim katiyen çekilmiyordumm..çok uzaktan bile çekilse çirkin duruyordu sonuçta şişler var..bakın albümüme ilk kez önden çekilmiş bir resim ekledim isterseniz bi bakın nasıl duruyor...ama bunlar hep belli bir süreç gerektiyor emin olun buna bence canınızıda sıkmaya değmez..

arkadaşlar barış bey 6.ncı ay kontrolümde bana bu değişimi konferensta paylaşabilirmiyim dedii :) en çok değişim gösteren burunları seçiceğini söylemişti.. galiba biraz şanslıyım :)

Merhaba,
Seni arkadas olarak ekledim resimlerinigorebilmek icin bende baris bey i dusunenler arasindayim karar veremiyorum birturlu cok fazla burun ornegi goremedim henuz. Beni eklersen cok sevinirim simdiden tesekkurler

kızlar en son halimden 3 tane resim ekledim resimler biraz bulanık ama idare edin artık paylaşım olsun diye ekledim :) benim şuanda bir sıkıntım yok Allaha şükür darısı olmak isteyenlerin başına..

Merhaba Seda

Baris Bey e mi yaptirdin burnunu bende onu dusunuyorum ama biraz kararsizim biraz pahali bir fiyat soyledi bana. Ama yinede yaptigi burunlari gormek istiyorum cunku guzel olacaksa paraya kiyar insan onemli degil. Arkadaslik talebi gonderdim eklersen sevinirim baris bey in yaptigi burunlari elimden geldigince gormek istiyorum simdiden tesekkurler :))

Bende burundan ameliyat için uzun süredir araştırma içindeyim.Sanırım Barış beye olucam ama burun ameliyatı sonuçlarını merak ediyorum.Ameliyat olmuş arkadaşlara arkadaşlık teklifi ettim,beni eklerlerse eğer bana çok yardımcı olucaklar.Duyarlı arkadaşları bekliyorum...

Merhaba,

Evet bende barış beye yaptırdım resimlerime bakabilirsin barış beyin başardığı işe göre fiyatlar bence iyi zaten işinde başarılı sorunsuz tek seferde bitiren doktorların fiyatları bu şekilde diğer türlü fiyatı uygun olanlar bildiğim kadarıyla plastik cerrah olmuyor genelde kbb doktoru..Ama barış beyi tercih edersen emin ol pişman olmazsın ben gayet mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…