Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Menekshe ya yetişemedim Barış Bey' e randevum saat 3 teydi saat 5 olmuştu ve ben hala nişantaşı trafiğindeydim ( yarına kaldı saat 2 gibi orada olcam tekrar en sonunda ben çıkartıcam şu alçıları :)

offff simdi gelde üzülme can sagligi olsun gec olsun güc olmasin bundada vardir bir hayir sabirsizlikla bekliyorum

Merhaba kizlar, 5 aylik / 3 yeni resim yükledim. Sanirim artik burnum degismes...
Selamlar, Sema

sema28 yanilmiyorsam sende yurt disinda yasiyorsun merak ettigim ameliyat sonrasi 1. ay kontrolü icin tekrar gittinmi baris beye
bu arada degisim muazzam güle güle kullan güzel burnunu

Merhaba Menekshe, evet yurtdisinda yasiyorum. Kontrolle daha hic gelemedim. Gerek de degildi...
Cok tessekür ederim

sema28 yanilmiyorsam sende yurt disinda yasiyorsun merak ettigim ameliyat sonrasi 1. ay kontrolü icin tekrar gittinmi baris beye
bu arada degisim muazzam güle güle kullan güzel burnunu

Merhaba Menekshe, evet yurtdisinda yasiyorum. Kontrolle daha hic gelemedim. Gerek de degildi...
Cok tessekür ederim

hmm bende yurt disindayim ve 1. ay kontrolü düsündürüyor beni insallah bende hayirlisiyla ameliyatimi olurum ve banada gerek kalmaz istanbulda kalabilecegim süre en fazla 20 gün bilgi icin tesekkür ederim sevgiler

kizlar alcim cikti suan icin gayet iyi gorunuyor :) sadece sislikler var bantlı halini ekledim bakabilirsiniz:)

Herkese merhaba, ben revizyon ameliyatı olucam ve doktor konusnda cok kararsızım.aklımda 2 doktor var.barıs cakır ve yakup avsar.
ilk ameliyatımdan sonra cok skıntılar cektım pişmanlık yasadım.ilk ameliyatımı ızmırde bır prof.a olmustum.şimdi istanbula gelmek istiyorum.
1 gün içinde 2 doktor ile görüşmek istiyorum.izmirden ucakla gelicem.barıs çakır şişli de,yakup avsar leventte.bu mesafeler arası uzak mı?aynı gun ucakla gerı donucem.hangı doktoru secmelıyım?? ameliyat olan arkadaslar bana fıkır verın lutfen

bence her ıkı doktorda iyi ama burnun sana buyuk gelıyorsa ve bellı olcak derecede kucultmek ıstıyorsan yakup avsar, ama burnum baoyutu ıı kusurlarını kemgıını fln duzeltn bıraz kalkıklık versın fln dıosan barıs cakır.

barış beyin estetik konusunda çok iyi olduğunu bu siteden daha iyi anladım eğer bir aksilik olmazda bu sene yaptırırsam ona yaptırıcam gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…