Menekshe ya yetişemedim Barış Bey' e randevum saat 3 teydi saat 5 olmuştu ve ben hala nişantaşı trafiğindeydim( yarına kaldı saat 2 gibi orada olcam tekrar en sonunda ben çıkartıcam şu alçıları :)
Merhaba kizlar, 5 aylik / 3 yeni resim yükledim. Sanirim artik burnum degismes...
Selamlar, Sema
sema28 yanilmiyorsam sende yurt disinda yasiyorsun merak ettigim ameliyat sonrasi 1. ay kontrolü icin tekrar gittinmi baris beye
bu arada degisim muazzam güle güle kullan güzel burnunu
Merhaba Menekshe, evet yurtdisinda yasiyorum. Kontrolle daha hic gelemedim. Gerek de degildi...
Cok tessekür ederim
becerememisim ilk basta simdi bak bakalım :)gecmis olsun carmenia albümün ismi var ama resim yok dio :26: :26:
kizlar alcim cikti suan icin gayet iyi gorunuyor :) sadece sislikler var bantlı halini ekledim bakabilirsiniz:)
cok tsk ederim canım :) rica ederim begenmene sevindim :)gayet iyi degil cok iyi görnüyor masallahbaris bey ile cok iyi is cikarmissiniz güle güle kullan yeni güzel burnunu paylasim icin tesekkürler sevgiler
Herkese merhaba, ben revizyon ameliyatı olucam ve doktor konusnda cok kararsızım.aklımda 2 doktor var.barıs cakır ve yakup avsar.
ilk ameliyatımdan sonra cok skıntılar cektım pişmanlık yasadım.ilk ameliyatımı ızmırde bır prof.a olmustum.şimdi istanbula gelmek istiyorum.
1 gün içinde 2 doktor ile görüşmek istiyorum.izmirden ucakla gelicem.barıs çakır şişli de,yakup avsar leventte.bu mesafeler arası uzak mı?aynı gun ucakla gerı donucem.hangı doktoru secmelıyım?? ameliyat olan arkadaslar bana fıkır verın lutfen
kizlar alcim cikti suan icin gayet iyi gorunuyor :) sadece sislikler var bantlı halini ekledim bakabilirsiniz:)
ekledim canım seniCarmenia ekleyebilir misin benide ? :) sanırım sadece arkadaşlarına açık fotoğrafların :) tşk..
kızlar barış bey burun ucu revizyona ne kadar alır biliyor musunuz?
farketmiyor diye biliyorum 6 bin tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?