Aynı hala. Yandan bakınca hala kemerli görünüyor ve bana uzun geliyor. 3. ay kontrolüme kısmetse gidecem haftaya. Bakalım neler diyecek doktorum umarım geçicidir
hmm anladim insallah gecici bi durumdur biliyormusun mutsuzlugun buraya cok yansiyor gercekten cok üzüldüm umarim kemer dedigin sey sadece ödemdir ve uzunlugu henüz sis olmasindan kaynaklaniyordur ins en yakin zamanda gecer ve burun oturdugunda istedigindende güzel olur
ben şu ameliyatı bni olayım da tek derdim tampon olsun :) çıkartırken biraz acıyomuş ama dayanılmayacak birşey değilmiş cnm.. güzel bir burun için herşeye değer... tamponlar çıktıktan sonra 15 dk oturup dinleniyosun sonra çıkıyosun.. bu kadar korkmana gerek yok
ayyy bende çok istiyorum ama hem tampondan korkuyorum hemde ailem burda değil yakınlardan birinden ameliyat için imza alıyorlar mı onu merak ettim
Teşekkür ederim canım. Umarım sorunsuz ve güzel şirin bir burnum olur ama zannetmiyorum. Pek şişmiş gibi gelmiyor. Niyetim Doktoru karalamak değil öyle anlaşılmasın sadece dertleşmek.
burnum uzakdan yakından onden her acıdan cok farklı bazen muhtesem bazen cok kotu. yandan uzunlugundan onden orta kısmn kalıgınlıgı rahatsız edıo resımlerıme bakıp yorum yaparsanız sevınırım arkadaslar.3.gerek varmı??
arkadaşlar izmirde burun estetiği için doktor ismi verecek olanınız var mı
Cemil Tugay iyi diye duydum İzmir'de araştır istersenarkadaşlar izmirde burun estetiği için doktor ismi verecek olanınız var mı
evet bugün çıkacak alçım heyecan sardı :) şuan ucu çok şiş burnumun ama bakalım ne diyecek Barış Bey.carmenia sanirim alcin cikicakti bugün... merakla bekliyorum
yelizg senin burnun cok güzel daha önce ameliyat oldun mu
Menekshe ya yetişemedim Barış Bey' e randevum saat 3 teydi saat 5 olmuştu ve ben hala nişantaşı trafiğindeydimcarmeeeeeeniiaaaaaaaaaaaaaaaaa gel artiiiik
gercekten cok ama cok guzel olmus eski resimlerine baktıgımda yuzune daha bi genclik ve masumiyetlik katmıs bayıldımmm darısı basıma :)Merhaba kizlar, 5 aylik / 3 yeni resim yükledim. Sanirim artik burnum degismes...
Selamlar, Sema
gercekten cok ama cok guzel olmus eski resimlerine baktıgımda yuzune daha bi genclik ve masumiyetlik katmıs bayıldımmm darısı basıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?