• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Bende ilk günlerde hiç önden resim çektirmek istemiyordum..herkeste oldğu gibi ameliyat sonrası önden şişler çok bariz bi şekilde belliydi...ama süreç ilerledikçe burun daha güzelleşiyor... artık önden resim çekebiliyorum :)))çok güzel çıkıyor.....sanırım bu ayın 25nden sonrada iniş sürecimde hızlanmalar olcak...burnumun her sürecinde mutluluk yaşadım yaşıyorumda hiç üzülmedimm...:)
Umarım kimse mutsuz olmaz....

Herkese merhaba, ben revizyon ameliyatı olucam ve doktor konusnda cok kararsızım.aklımda 2 doktor var.barıs cakır ve yakup avsar.
ilk ameliyatımdan sonra cok skıntılar cektım pişmanlık yasadım.ilk ameliyatımı ızmırde bır prof.a olmustum.şimdi istanbula gelmek istiyorum.
1 gün içinde 2 doktor ile görüşmek istiyorum.izmirden ucakla gelicem.barıs çakır şişli de,yakup avsar leventte.bu mesafeler arası uzak mı?aynı gun ucakla gerı donucem.hangı doktoru secmelıyım?? ameliyat olan arkadaslar bana fıkır verın lutfen[/QUO

slm bende revizyon olacagim ikisiylede görüsdüm birbirlerine cok fazla uzak degiller toplu tasimayila 1 saatini alabilir ama ikisini bir günde halletmek zor olabilir.
ikiside kafama yatti ama hangisini tercih etsem bilmiyorum terk farklari fiyat farki :)
benim biraz fazla oyulmus ve burunucunun sag tarafi fazla yukarida.
neyapsam bilmiyorum bende baris cakirin revizyon hasatlarini cevablarini bekliyorum

sevgiler

Arkadaşlar anladğım kadarı ile iki doktor arasında kalmışsınız en iyisi kendiniz yorumlardanda yola çıkarak kararınızı verin..umarım hepiniz için hayırlısı olur ve mutlu olursunuz...çünkü biraz şans ve doğru bir cerrah seçimine bağlı

Bende ilk günlerde hiç önden resim çektirmek istemiyordum..herkeste oldğu gibi ameliyat sonrası önden şişler çok bariz bi şekilde belliydi...ama süreç ilerledikçe burun daha güzelleşiyor... artık önden resim çekebiliyorum :)))çok güzel çıkıyor.....sanırım bu ayın 25nden sonrada iniş sürecimde hızlanmalar olcak...burnumun her sürecinde mutluluk yaşadım yaşıyorumda hiç üzülmedimm...:)
Umarım kimse mutsuz olmaz....

Benim en şiş hallerimde bile her açıdan resimlerim vardı. Resim konusunda hiç kasmadım kendimi :))
Ama süreç ilerledikçe inişi görebiliyorsunuz. Seninde maşallahın var eski yeni resimlerini + son hallerini görmüş biri olarak söyleyebiliyorum. Aslında işin güzel tarafı şu. Hani burada yazıyoruz ama. Gerçek hayatta da durum böyle.

Uzun zamandır görmediğin ameliyat olduğunu bilmeyenler sana bir güzellik gelmiş saçının rengi mi kilo mu verdin diyorlar.

Ameliyat olduğunu bilenlerde yok artık ameliyat olduğu belli bile değil diyip şaşırrarak olumlu bir tepki veriyorlar.

Hiç tanımadığın biri güzel bir burun acaba ameliyatlı mı diye aklından geçirse bile burun altında kesi izi olmadığı için oradanda doğal burun etiketini yapıştırıyorlar, süper oluyor haliyle.

Aynada bakınca bazen insan anlayamıyor, değişimi farkediyor ama olumlu mu olumsuz mu çözemiyor. Ben aynaya baktığımda kendini analiz edemeyenlerdenim. Dışarıdan gelen bu analizler bana yetiyor + artıyor bile :))

Evet canım sen benim bütün hallerimi görenlerdesin :) ben bu kadarını hiçmi hiççç beklemiyordum bana göre bu güzel durumu doktorumuzun sihirli ellerine borçluyuz diye düşünüyorumm...ne desemmm azdır barış bey'e....katiyennn doktor araştırmadımmm direk barış beyi tercih ettimm...inan en ufak bir memnuniyetsizliğim olmadı aksineee şoklardayımmmm süperr olduuu :))bu kadarmı doğal olur yahu diyorummm....

Son düzenleme:
keşke ardarda göndermeseydiniz mesajlarınızı. ben, dr. arayışı yapan bir üye olarak konula ilgili mesajlar yerine, anlamı olmayan sayfalar dolusu aynı mesaj okumuş olmaktan son derece rahatsızım açıkçası..

Bu arada barış çakır'ın meme küçültme ameliyatı ile ilgili bilgisi olan var mı? forumda rastlayamadım :(
kendisi yada tandığı ameliyat olan varsa ve bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim..

Canım benim ameliyatımdan sonra ameliyat olan bütün kızlar patır patır iyileşip burunlarını kullanmaya başlamıştı. Ben hiç bende neden erkenden sonuç çıkmadı diye kendimi yiyip bitirmedim. Yapım bu derinin durumu belli. Aslında şanslı bir burun yapısına sahip değildim ama kendimi yıpratmayacak bu ameliyatın sonucunun pozitif çıkacağına dair bir inancım vardı. Bir gün olsun yitirmedim. Kendime işkence etmedim, eziyet etmedim. Benim tek şanslı olduğum nokta olaylara pozitif bakıp pozitif sonuçlar almak oldu.

canım bende bunu yapmaya çalışıyorum ama tescilli revizyonluğum. kaç doktorla görüştüm hatta barış beyle bile. burnun fazla kısaltılmış. orta direk geride. aks rotasyonu vs. sıraladılar benim gözle gördüğüm hataları onlar bilimsel dille. onuda geçtim burnum bariz yamuk eskisi gibi. yani işim çok yoğun halkla ilişkilerdeyim. bazen yoğunluktan unutuyorum ama hala insanalrın bakışını y akalıyorum çok fena oluyorum. aynada kendime bakamıyorum:(

selammm kızlarrr nabersınız uzun zamandır gırmıyordum sıteye yenı amelıyat olan herkese cok gecmıs olsun umarım ıstedıklerı buruna kavusurlar ...benımkı nerdeyse 2 yıl olucak ve burnum cok guzel barıs beye tekrardan tesekkur edıyorum ve yenı resım ekledım cok yakından bakıp barıs beyı secerken ne kadar dogru bır secım yaptıgınızı goruceksınız:))) he ufak tefek kusurlar yok degıl tabı kı ama onlarda kadı kızında olur boylemıydı bu laf:)))):15:

merhabaa arkadaşlarr ameliyat olan herkesee geçmiş olsun bende bir süredir giremiyorduum.bnm ben temmuz da olmuştum ameliyatımı şimdi olmuş kasım vay beee diyorum ne çabuk geçmişşş :)))

albüme yeni foto ekledim tazecik.ama hala önden fotoğraf çektirmiyorum kalın geliyor birazcık ama tabi moral bozacak kadar sorun yapmıyorum bekliyorum sabırla şişler geçti tabi ama bi dahaki görüşmeyi bekliyorum ozaman dile getiriceğim barış beye..

bu arada en güzeli kimse anlamıyor ameliyat oluduğumu burnumdn ;) bende artık sölemiyorum ameliyatlı olduğunu =)

merhabaa arkadaşlarr ameliyat olan herkesee geçmiş olsun bende bir süredir giremiyorduum.bnm ben temmuz da olmuştum ameliyatımı şimdi olmuş kasım vay beee diyorum ne çabuk geçmişşş :)))

albüme yeni foto ekledim tazecik.ama hala önden fotoğraf çektirmiyorum kalın geliyor birazcık ama tabi moral bozacak kadar sorun yapmıyorum bekliyorum sabırla şişler geçti tabi ama bi dahaki görüşmeyi bekliyorum ozaman dile getiriceğim barış beye..

bu arada en güzeli kimse anlamıyor ameliyat oluduğumu burnumdn ;) bende artık sölemiyorum ameliyatlı olduğunu =)
gayet hoş gorunuyor duygu kavisi falan cok guzel evet hala sis ama zamanla oturur yüzüne ideal bir burun olmuş .. geçen gün bende 1. ay kontrolume gittim masaj önerdi bana da Barış Bey hala cok sis oldugunu tam oturması anca 1 yılı bulur dedi tabi yaptığı masajdan bahsetmiyorum bile bilen bilir :) yalnız cok sasırıyorum senelerdir beni tanıyan insanlar bile anlamıyor ameliyat olduğumu :)

canım bende bunu yapmaya çalışıyorum ama tescilli revizyonluğum. kaç doktorla görüştüm hatta barış beyle bile. burnun fazla kısaltılmış. orta direk geride. aks rotasyonu vs. sıraladılar benim gözle gördüğüm hataları onlar bilimsel dille. onuda geçtim burnum bariz yamuk eskisi gibi. yani işim çok yoğun halkla ilişkilerdeyim. bazen yoğunluktan unutuyorum ama hala insanalrın bakışını y akalıyorum çok fena oluyorum. aynada kendime bakamıyorum:(

Evet büyük burun küçültülüyorda, küçük burun büyütülmesi dokulara bağlı olarak güçleşebiliyo. Umarım sana hiç olmaz dememişlerdir. Oluru varsa olur buna emin ol. Bu ameliyatlar insanın psikolojisini toparlayan türden. Burun için süreç geçmesi gerekiyor ama kurtul stresini de yaşama Aynaya, fotoğraf makinesine bakamamak hayatın bütün suçunu bir burna yüklemek demek. Yüzün gülerek yazdığın satırları da okumak isterim :) Sıkma canını bir çözüm sunuluyorsa eğer değerlendir kurtul sıkıntından ..

selammm kızlarrr nabersınız uzun zamandır gırmıyordum sıteye yenı amelıyat olan herkese cok gecmıs olsun umarım ıstedıklerı buruna kavusurlar ...benımkı nerdeyse 2 yıl olucak ve burnum cok guzel barıs beye tekrardan tesekkur edıyorum ve yenı resım ekledım cok yakından bakıp barıs beyı secerken ne kadar dogru bır secım yaptıgınızı goruceksınız:))) he ufak tefek kusurlar yok degıl tabı kı ama onlarda kadı kızında olur boylemıydı bu laf:)))):15:

Canım seni yakın markajıma aldım hiç girmesen bile ben görürüm senin resimlerini :))

İkinci yılımı sabırsızlıkla bekliyorum şu an 1 yıl 2,5 ay :)) Çok beğeniyorum burnunu ve her açıdan gördüm resimlerini mütevazilik yapma bence ;)

Merhaba duygucuğum,

Resimlerine baktım şimdi, Benim burnum senin kadarken çok çok şişti sen bu konuda benden öndesin. Ben şimdi bayılıyorum burnuma artık sen nazarlık takarsın :))

Hem burnunun ameliyatlı olduğunu söyleme zaten, işin güzel tarafı bu. Farkımız burdan geliyor :))

gayet hoş gorunuyor duygu kavisi falan cok guzel evet hala sis ama zamanla oturur yüzüne ideal bir burun olmuş .. geçen gün bende 1. ay kontrolume gittim masaj önerdi bana da Barış Bey hala cok sis oldugunu tam oturması anca 1 yılı bulur dedi tabi yaptığı masajdan bahsetmiyorum bile bilen bilir :) yalnız cok sasırıyorum senelerdir beni tanıyan insanlar bile anlamıyor ameliyat olduğumu :)

:))) Bu cümleyi çok okudum, çok söyledim, çok duymaya ve okumaya da devam edeceğim. Ameliyat olduğunuzu dibinizdeki insanlar bile anlamıyor :)) Hiç anlaşılmak istemiyorsanız saçınızın boyuyla veya rengiyle oynayın. Burun değil saçtan bu güzel değişim diyecekler. Tecbrübeyle sabittir efenimm :))

Back