• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

carmenia çok geçmiş olsun canım....

inşallah çok güzel bir burnun olmuştur. çok ağrın veya şişin varmı.... sonrasında çok zorluk çektinmi bende istiyorumda merak ettim canım en azından oldu bitti ve kurtuldun. resimlerine bakarız sonra iyileşte.

Kızlar ameliyat olsanız da olmasanız da Barış Beyle bir tanışın derim.Kendisi tam bir beyefendi.Çok kibar ve ilgili.Benim görüşmem de çok iyi geçti.Pek gerek görmedi aslında burnun güzel dedi.Ama daha havalı olsun istiyorsan yapabiliriz dedi.Bir tane tasarım yaptı.Küçül rötuşlar yaparız dedi ama kimse anlamaz yani dedi :) Sadece şimdikinden daha havalı durur dedi.Glünce burun ucum biraz düşüyormuş ve burun derim ne kalın ne inceymiş.Normal zamanda iyileşir sorun yaşamazsın dedi.Bla bla bla :) Şimdilik düşünme aşamasındayım.Sizlerle de paylaşayım dedim.

carmenia çok geçmiş olsun canım....

inşallah çok güzel bir burnun olmuştur. çok ağrın veya şişin varmı.... sonrasında çok zorluk çektinmi bende istiyorumda merak ettim canım en azından oldu bitti ve kurtuldun. resimlerine bakarız sonra iyileşte.
çoook teşekkür ederim canım ameliyat sonrası gece biraz ağrım oldu ama hemşireye rica ettim ağrı kesici iğne yaptı geçti onun dışında morarma asla olmadı fakat şişlik 2.gün sabahı başladı şuan 4.günüm bugün tamponları aldırdım şişlikler de sanırım bugünden itibaren geçer şişlikler sayesinde kilolu halimi de gördüm aynada:)) zorluk sandığım kadar değil sadece gece yatarak uyumak yasak birkaçgün ben onda zorlanıyorum... 1 hafta sonra çıkıyor alçılarım resimleri koyarım o zaman ama Barış Bey ile mutlaka görüş canım :))

slm ben yeni üye oldum. şu an hamileyim. doğumdan sonra düşünüyorum burun estetiğini.. barış çakır ın methini ben de duymuştum. burda 500 küsür sayfa foruma yol açacak bir dr.muş demek :34: merak ettiğim bir konu var acaba ameliyat ücreti nedir ameliyat olan arkadaşlar bilgi verebilirler mi?

slm ben yeni üye oldum. şu an hamileyim. doğumdan sonra düşünüyorum burun estetiğini.. barış çakır ın methini ben de duymuştum. burda 500 küsür sayfa foruma yol açacak bir dr.muş demek :34: merak ettiğim bir konu var acaba ameliyat ücreti nedir ameliyat olan arkadaşlar bilgi verebilirler mi?

6000 tl brun estetiği ücreti

sanırım doktorumuzun güzel başarısıyla alakala olsa gerek :)siz zaten okuyunca karar verirsiniz araştırın ve görün derim sadece...mutlu hastalarından biriside benim :)4ncü ayım bitti bu ayın 25nde 5 ay olcak kısmetse..

şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman.. evet gerçekten iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum bende bugün5. günüm benimde alçı olmasa unutucam ameliyat olduğumu:) doğuma kadar araştırdığında fikrin zaten oturmuş olur. tavsiyem google dan basında barış çakır yaz videoları izledikten sonra birebir görüşmüş gibi oluyorsun zaten :)

tekrardan resim koydum arkadaşlar yorum yaparsanız sevınırım sacma sapan gozlerımı kapamadım :) dıer yerler acık komık oldu ugrasamadm :) siz resimlerime bakıp altında acıklamalarda ne gıbı sorun ve ıstek oldugunu yazdım.

yorumlarınızı bekliyorum. listemdeki arkadaşlarıma duyrulur

tekrardan resim koydum arkadaşlar yorum yaparsanız sevınırım sacma sapan gozlerımı kapamadım :) dıer yerler acık komık oldu ugrasamadm :) siz resimlerime bakıp altında acıklamalarda ne gıbı sorun ve ıstek oldugunu yazdım.

yorumlarınızı bekliyorum. listemdeki arkadaşlarıma duyrulur
canım eklermisin listene merak ettim bende
Bu arada perşembe günü saat 3te Barış Bey'in muayenesinde olacağım aynı gün yakın saatte randevusu olan varmı ?? :)

:nazar:
şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman.. evet gerçekten iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum bende bugün5. günüm benimde alçı olmasa unutucam ameliyat olduğumu:) doğuma kadar araştırdığında fikrin zaten oturmuş olur. tavsiyem google dan basında barış çakır yaz videoları izledikten sonra birebir görüşmüş gibi oluyorsun zaten :)

Sevgili Barış Çakır meleği carmenia, geçmiş olsun ameliyatın hayırlı uğurlu olsun hatta :)) :nazar::nazar:

Back