arkadaşlar ben barış beyden randevu almak için mail atıyorum ancak geri dönülmüyor.kontak kuran varmı acabaa bugünlerde mail yoluylaa
Mail yerine telefon etsen daha kolay ulaşırsın. Mailleri yoğunluktan takip edemiyorlardır belki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben barış beyden randevu almak için mail atıyorum ancak geri dönülmüyor.kontak kuran varmı acabaa bugünlerde mail yoluylaa
çook teşekkür ederim herşey geride kaldı şimdi sabırsızlıkla bekleme zamanı alçının içinden bakalım ne çıkacak :)
çoook teşekkür ederim canım ameliyat sonrası gece biraz ağrım oldu ama hemşireye rica ettim ağrı kesici iğne yaptı geçti onun dışında morarma asla olmadı fakat şişlik 2.gün sabahı başladı şuan 4.günüm bugün tamponları aldırdım şişlikler de sanırım bugünden itibaren geçer şişlikler sayesinde kilolu halimi de gördüm aynada:)) zorluk sandığım kadar değil sadece gece yatarak uyumak yasak birkaçgün ben onda zorlanıyorum... 1 hafta sonra çıkıyor alçılarım resimleri koyarım o zaman ama Barış Bey ile mutlaka görüş canım :))carmenia çok geçmiş olsun canım....
inşallah çok güzel bir burnun olmuştur. çok ağrın veya şişin varmı.... sonrasında çok zorluk çektinmi bende istiyorumda merak ettim canım en azından oldu bitti ve kurtuldun. resimlerine bakarız sonra iyileşte.
teşekkür ederim mathmazel bende sabırsızlıkla bekliyorum :) haftaya perşembe görücez artık :)Geçmiş olsun carmenia. Bakalım sonuç nasıl olacak umarım çok güzel olur
Mail yerine telefon etsen daha kolay ulaşırsın. Mailleri yoğunluktan takip edemiyorlardır belki.
slm ben yeni üye oldum. şu an hamileyim. doğumdan sonra düşünüyorum burun estetiğini.. barış çakır ın methini ben de duymuştum. burda 500 küsür sayfa foruma yol açacak bir dr.muş demek merak ettiğim bir konu var acaba ameliyat ücreti nedir ameliyat olan arkadaşlar bilgi verebilirler mi?
slm ben yeni üye oldum. şu an hamileyim. doğumdan sonra düşünüyorum burun estetiğini.. barış çakır ın methini ben de duymuştum. burda 500 küsür sayfa foruma yol açacak bir dr.muş demek merak ettiğim bir konu var acaba ameliyat ücreti nedir ameliyat olan arkadaşlar bilgi verebilirler mi?
şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman.. evet gerçekten iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum bende bugün5. günüm benimde alçı olmasa unutucam ameliyat olduğumu:) doğuma kadar araştırdığında fikrin zaten oturmuş olur. tavsiyem google dan basında barış çakır yaz videoları izledikten sonra birebir görüşmüş gibi oluyorsun zaten :)slm ben yeni üye oldum. şu an hamileyim. doğumdan sonra düşünüyorum burun estetiğini.. barış çakır ın methini ben de duymuştum. burda 500 küsür sayfa foruma yol açacak bir dr.muş demek merak ettiğim bir konu var acaba ameliyat ücreti nedir ameliyat olan arkadaşlar bilgi verebilirler mi?
Barış bey revizyon burun ucuna ne kadar alıyor, bir de normal ücreti ne kadar , hangi hastanede çalışıyor?
canım eklermisin listene merak ettim bendetekrardan resim koydum arkadaşlar yorum yaparsanız sevınırım sacma sapan gozlerımı kapamadım :) dıer yerler acık komık oldu ugrasamadm :) siz resimlerime bakıp altında acıklamalarda ne gıbı sorun ve ıstek oldugunu yazdım.
yorumlarınızı bekliyorum. listemdeki arkadaşlarıma duyrulur
mathmazel son durumun ne var mi burnunda bi degisiklik icine sindi mi artik yeni burnun
şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman.. evet gerçekten iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum bende bugün5. günüm benimde alçı olmasa unutucam ameliyat olduğumu:) doğuma kadar araştırdığında fikrin zaten oturmuş olur. tavsiyem google dan basında barış çakır yaz videoları izledikten sonra birebir görüşmüş gibi oluyorsun zaten :)
Teşekkür ederim Oralet çok sağol :) en heyecanlı kısmı yarın olacak sanırım alçılar çıkınca :)
Sevgili Barış Çakır meleği carmenia, geçmiş olsun ameliyatın hayırlı uğurlu olsun hatta :))