• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Aynı hala. Yandan bakınca hala kemerli görünüyor ve bana uzun geliyor. 3. ay kontrolüme kısmetse gidecem haftaya. Bakalım neler diyecek doktorum umarım geçicidir

hmm anladim insallah gecici bi durumdur biliyormusun mutsuzlugun buraya cok yansiyor gercekten cok üzüldüm umarim kemer dedigin sey sadece ödemdir ve uzunlugu henüz sis olmasindan kaynaklaniyordur ins en yakin zamanda gecer ve burun oturdugunda istedigindende güzel olur

banada burnum uzun gelıo ben soyle bısey dusunuorm bence yandan guzel ondende duzel burnumuz ama hafıf yan donulen resımlerde uzunmus gıbı cıkyıor. oda elmas teknıgınden kaynaklanıo bence kıkırdagın yerlesımınden bunu sorucam barıs beye. bende ve bı kac arkadasda onu farkettm ama onden kusursz gozukuor yandanda orta acı sıvrı gosterıo ıste :(

hmm anladim insallah gecici bi durumdur biliyormusun mutsuzlugun buraya cok yansiyor gercekten cok üzüldüm umarim kemer dedigin sey sadece ödemdir ve uzunlugu henüz sis olmasindan kaynaklaniyordur ins en yakin zamanda gecer ve burun oturdugunda istedigindende güzel olur

Teşekkür ederim canım. Umarım sorunsuz ve güzel şirin bir burnum olur ama zannetmiyorum. Pek şişmiş gibi gelmiyor. Niyetim Doktoru karalamak değil öyle anlaşılmasın sadece dertleşmek.

ben şu ameliyatı bni olayım da tek derdim tampon olsun :) çıkartırken biraz acıyomuş ama dayanılmayacak birşey değilmiş cnm.. güzel bir burun için herşeye değer... tamponlar çıktıktan sonra 15 dk oturup dinleniyosun sonra çıkıyosun.. bu kadar korkmana gerek yok

ayyy bende çok istiyorum ama hem tampondan korkuyorum hemde ailem burda değil yakınlardan birinden ameliyat için imza alıyorlar mı onu merak ettim

ayyy bende çok istiyorum ama hem tampondan korkuyorum hemde ailem burda değil yakınlardan birinden ameliyat için imza alıyorlar mı onu merak ettim

Tampon dönemi biraz sıkıntılı ama korkulacak bir durum değil. Çıkarırken acır diye korkuyorsun hiç acımıyor.Tamponlarda delik de var sanırım biraz nefes alıyorsun. Ameliyat için yakının imzası gerekmiyor. 18 yaşını doldurduysan tabi

burnum uzakdan yakından onden her acıdan cok farklı bazen muhtesem bazen cok kotu. yandan uzunlugundan onden orta kısmn kalıgınlıgı rahatsız edıo resımlerıme bakıp yorum yaparsanız sevınırım arkadaslar.3.gerek varmı??

Teşekkür ederim canım. Umarım sorunsuz ve güzel şirin bir burnum olur ama zannetmiyorum. Pek şişmiş gibi gelmiyor. Niyetim Doktoru karalamak değil öyle anlaşılmasın sadece dertleşmek.

estf hayir düsündügün gibi anlamadim zaten bakalim baris bey 3. ay kontorlünde ne dicek insallah 6. ayin sonunda istedigin gibi olur (gönül isterki daha erken olsun) ve sende mutlulugunu paylasirsin bizimle sevgiler

burnum uzakdan yakından onden her acıdan cok farklı bazen muhtesem bazen cok kotu. yandan uzunlugundan onden orta kısmn kalıgınlıgı rahatsız edıo resımlerıme bakıp yorum yaparsanız sevınırım arkadaslar.3.gerek varmı??

yelizg senin burnun cok güzel daha önce ameliyat oldun mu

Merhaba kizlar, 5 aylik / 3 yeni resim yükledim. Sanirim artik burnum degismes...
Selamlar, Sema

Tessekür ederim Carmenia :-) begendine sevindim.
Sanada bol sanslar, ama Baris Bey en iyisini sana yapar...

gercekten cok ama cok guzel olmus eski resimlerine baktıgımda yuzune daha bi genclik ve masumiyetlik katmıs bayıldımmm darısı basıma :)

Back