Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

20 gün cok fazla bence, ben sadece 12 gün kaldim.....bandaclari cikardi, bende geri döndüm... ama cok kötüydüm...burnum hic begenmedim, sonra ödemler indi begenmeye basladim...

hmm bende yurt disindayim ve 1. ay kontrolü düsündürüyor beni insallah bende hayirlisiyla ameliyatimi olurum ve banada gerek kalmaz istanbulda kalabilecegim süre en fazla 20 gün bilgi icin tesekkür ederim sevgiler

fiyat olayı cok saçma bnce 2 saatlik bi ameltada 6 bn tl 5 saatlik bi amlyatada 6 bin...!!!

Canım keşke düşük olsa iki ameliyat oldum (burun göğüs) birini sene başında birini sene sonunda olmazdım :))

Ama senin bu piyasadan haberin yok bence. Bu fiyatın iki katına ameliyat yapan doktorlar var.

Bir de ameliyat önesinde ne kadar süreceği belli olmuyor ki. Benim mesela ortalama 3 saat sürecek ameliyat çıktı 5,5 saate. Üç saat üzerinden anlaşmış olsak fazla sürdü diyip para mı istesin şimdi benden :)) valla vermem

Sebebine gelince burun derim aşırı kalın ve yağlı idi. Yedirmek için burnu düşük tutması gerekiyordu bende kalkık istiyordum. Bu sebeple ilk bende uyguladığı bir yöntemede imza atmış oldu kendisi. :))

kızlar sorum olacak size burun sırtında ödem olusur mu yani kaş bitişiği ile kemerin alındığı yerde ? yeni fotolar ekledim bu arada tecrübeliler bir göz atsın :)

kızlar sorum olacak size burun sırtında ödem olusur mu yani kaş bitişiği ile kemerin alındığı yerde ? yeni fotolar ekledim bu arada tecrübeliler bir göz atsın :)

Selamlar carmenia burun derine bağlı olarak ödemlerde değişir tabi burun yapına ve ameliyattaki işlemlere ve burnunun ne kadar zor olduğuna da

Henüz çok yenisin ameliyat sonrasında çok normal bu şekilde ödemlerinin olması. Her şey sürecinde devam ediyor. Bir iki ay sonra daha oturmuş bir burun göreceksin. Bu dönemde yüzünü bol bol yıka. Su en büyük ilaç sana. Hem resimlerine baktım abartılı bir şişlik yok aslında. Olan mevcut olanda ödem zaten. Rahat ol şu an alışık olmadığın bir yüzü aynada görüyorsun. Ve daha toparlanmamış halibu. Zamanla şık bir burun olarak görecekin.

saol oraletcim evet haklısın su inanılmaz iyi geliyor masaj yapıyor burnuma :) aslında hic yabancılık cekmedim eski burnumu unuttum bile benim burun yapım cok zordu saolsun iyi toparladı Barış Bey.. merak ettim burun sırtım inermi daha diye dokununca kemiği hissedebiliyorum cünkü.

Senin dokununca hissettiklerin kemik sandıkların iç dikişlerdir muhtemelen. Çoğumuz aa kemerimiz var dedik ilk zamanlar :))
Oysa içerideki yaraların iyileşmesi ve dikişlerin erimesi gereken bir süreç var.
İçerisi kendini toparlayacak ki dışarıdan da güzelliği görülebilsin. Sana önerim burun sırtına çok dokunma mevcut bir ödem varsa bu ödemi arttırırsın Kendi haline bırak günden güne indiğini göreceksin canım.

Arkadaslar bu forumda Baris Cakir'a ameliyat olup sorun yasanlar kimlerdir ogrenebilirmiyim cok merak ediyorum. Bende Baris bey'i dusunuyorum ama cok kararsizim.

saol tatlım valla harika motivasyon veriyorsun ameliyat sürecindekilere ben sabırla bekliyorum artık inecek en sonunda nasıl olsa..resimlerde belli olmasa da normale göre benimde daha fazla şişmiş çünkü birde burun küçültme ameliyatlarında deri yeni burun boyutuna bir anda alışamadığı için daha fazla şiş görünüyormuş.. benimde ameliyat olacaklara, olmuşlara önerim; zor gelse de çift yastıkla yatmak en azından sabah biraz daha az şişle uyandım ben

:)) motivasyon değil aslında hani olası beklemek gereken süreç bu. Hokus pokus luk bir durum olsa da beklemesek keşke.
Ama kapalı yöntemle ameliyat olup ödemlerden kurtulunacak en çabuk yöntemle ameliyat oluyoruz.
Benim alçı sonrası ve 1 yıllık hallerim iyi bir örnektir diye düşünüyorum. Şekil şemal toparlandı. Uzun sürdü ama toparlandı. Toparlanıyorda bana sorarsanız hala

Ameliyat olacaklara önerim ilk geceleri dik oturur pozisyonda yatın ve hasta gibi yatmayın. Düz yatmak ve sürekli yatmak ödemin yerleşmesine ve morarmaya sebep olur. Alçı sonrası bol bol bol bol bol su öneriyorum. Kısa da olsa küçük yürüyüşler yapın. Burnunuzun içinin bu dönem kurumuş kan, haliyle yara ve dikiş dolu olduğunu unutmayın. Stres tüm hastalıkların baş nedeni olduğu gibi iyileşme sürecinide baltalayan bir etken. Stresten uzak tutun kendinizi. Ayna ayna söyle bana diyebilmek için laf olsun diye değil gerçekten içerisinin iyileşmesi için zamana gerek olduğunu kulağınıza küpe yapın. Yoksa sadece kendinizi üzer süreci uzatırsınız.

Sonuçta bu ameliyatı bize kemik gelişimimiz durduğunda yapıyorlar yani olgun olmamız gerekiyor. Eski burnumuzdan kurtulmak için bu olgunluğa erişmeyi beklemişiz üç beş hatta bir yıl yenilenmiş halimizi görmek için beklemek zor olmamalı. Kendinize iyi bakın ve sürecinizi başarıyla tamamlayın. Bu kadar olgunuz bayanlar. Değilsek ameliyat için yanlış zaman yanlış insansınız demektir. Yeniliklere açık olmak lazım.

Aynaya baktığınızda alışık olmadığınız bir yüz görüyorsunuz. Yeni tanıştığınız insanları izleyin ameliyat olduğunuzu anlıyorlar mı?

Bana ilk aylar annem bile alışamamıştı. "kim bu yabancı kız diyorum" diyip duruyordu. :)) Şimdi eski halimi hatırlatmak zorunda kalıyorum kimine göre hep böyleydi burnum :))

Bende öyle diyorum ne ameliyatı hep güzeldi benim burnum

bende ciddi ciddi ameliyatı düşünüyorum ama devlet memuruyum kütahyada yaşıyorum kaç gün izin almam gerekiyor alçı kaç günde çıkıyor alçıdan sonra doktora ne sıklıkta görünecem beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim

Arkadaslar bu forumda Baris Cakir'a ameliyat olup sorun yasanlar kimlerdir ogrenebilirmiyim cok merak ediyorum. Bende Baris bey'i dusunuyorum ama cok kararsizim.

burda sadece burnundan memnun kalmayan dilemgizdi diye biliyorum ben

Öncelikle çok doğru bir karar vermişsiniz barış beyi tercih etmekle..15 gün yeterli bunun için... alçınız 10 gün sonunda alınıyor..eğerki barış bey gerek görürse bi kaç günde bant takıcakk şiş varsa yani...yanlış anımsamıyorsam 1 ay olunca gelceksiniz..6 ay sonra ve son olarak 1yıl sonra gelceksiniz..
şimdiden bol şanslar size..benimde bu arada bu ayın 25nde tam 6 ayım olacak.. :)ve git gide güzelleşiyor..çok mutluyummm bunuda belirtmeden geçemiycem

Arkadaşlar merak ediyorum. Ameliyat sonrası ödemlerin inişini hızlandırmak için ananas enzimi veyahut başkaca ilaç alan oldu mu ?? Ve işe yaradığını onaylayan var mı ??

Ben su ve bitki çayı ile faydasını görmüştüm. Diğerlerindende çok bahsedenler olmuştu zamanında.

Hem yeni ameliyat olacaklara sürecin hızlanması bakımından güzel bir bilgi olur. Eğer işe yaramıyorsa boşuna vakit ve nakit kaybetmemiş olurlar..

ben ananas çayı aldım da içmiyorum duruyor öyle. çünkü umudum kalmadı burnumdan. ne yamukluğu geçeecek ne şişi inecek kaç ay oldu.

ah oralet, sana çok imreniyorum ne şanslısın

ben ananas çayı aldım da içmiyorum duruyor öyle. çünkü umudum kalmadı burnumdan. ne yamukluğu geçeecek ne şişi inecek kaç ay oldu.

Canım senin kaç ay olmuştu ameliyat olalı ? Burun derin kalın mıydı. Eğer kısa zamanda ameliyat olup burun derin kalın ise bekleyeceksin arkadaşım hiç canını da sıkma napalım burun yapımız bu. Umutsuzluğa kapılma. Burnun önceden eğriyse burnuna masaj yapman lazım eğrilik burunda yinelenen bir durum olabiliyor.
Burun hafızası çok güçlü burun eski yamuk halini unutmuyor zamanla yeniden eğriliği oluşturabiliyor çünkü.

Bu arada senin doktorun kimdi Baharcım ? Barış Bey değildi onu hatırlıyorum çünkü.

Az daha sabır arkadaşım benim 1 yılı 1 ay devirdi. Bu döneme kadar burnum şişti ama 7.aydan sonra gözle görülür bir inişe geçti sonrasında iyice toparlandı. Süreç işi bekleyeceğiz sonuç almak için. Ben sabırla 1 yıl bekledim. Ki an be an yazdım. Burnun güzel neresi şiş dediklerinde bile yok arkadaşım resimlere yansımasada ödem var dedim. Ama şimdi de hafifff ödemim var. Bunlarda gidecek illaki. Ama artık burnum güzel diyebiliyorum. Sende dersin azcık sabır Peşin hükümlü olma sakın kendini hiçç yıpratma :)

ah oralet, sana çok imreniyorum ne şanslısın

Canım benim ameliyatımdan sonra ameliyat olan bütün kızlar patır patır iyileşip burunlarını kullanmaya başlamıştı. Ben hiç bende neden erkenden sonuç çıkmadı diye kendimi yiyip bitirmedim. Yapım bu derinin durumu belli. Aslında şanslı bir burun yapısına sahip değildim ama kendimi yıpratmayacak bu ameliyatın sonucunun pozitif çıkacağına dair bir inancım vardı. Bir gün olsun yitirmedim. Kendime işkence etmedim, eziyet etmedim. Benim tek şanslı olduğum nokta olaylara pozitif bakıp pozitif sonuçlar almak oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…