bu faydalı bilgi çok geride kalmış yeni ameliyat olanlara hatırlatmalı
melek oralet yine iş başında :)
Canım beğenmene çokk sevindimm hepsine baktınmı resimlerimin çok sağol :)..işte doğal olmasından dolayı zaten çok mutlyum yaa.... :))Ruhsencim baktım resimlerine maşallah yahu estetikli desem günah yazılır öyle bir burun ne diyeyim güle güle kullan :)))
Canım beğenmene çokk sevindimm hepsine baktınmı resimlerimin çok sağol :)..işte doğal olmasından dolayı zaten çok mutlyum yaa.... :))
ama bişey canımı sıkıyor herkesin dediği gibi ön profil şuan için kötü..o da ancakk 1yılda sanırım oturcak gibi..kalın deriliymişim bende ince derililerde böyle bir sorun yok..hemen şekli çıkıyor meydana
yeni resim ekledim bakabilirsiniz :)
Baktım resimlerine ve çok merak ediyorum eski halini ?? Yakmadıysan eski resimlerini paylaşabilir misin :))
Ben aradaki değişimi merak ediyorum
Anneler böyle düşünür herzaman ne gerek var:))
Valla bende senin adına sabırsızlıkla bekliyorum saat kaçta randevun?
randevum 12 deydi 12'yi geçe koşa koşa girdim içeri geç kaldım heyecanıyla :) neyseki benden önce tampon alma operasyonu vardı da 12:30 aldı beni..
tamponları alınan arkadaşla baya konuştuk ama ben o kadar stres yaptım ki pek konuşamadım :) kendisi burdamı bilmiyorum ama çok yardımcı oldu saolsun telefon no sunu bile verdi eğer burdaysan o benim :))
randevum 12 deydi 12'yi geçe koşa koşa girdim içeri geç kaldım heyecanıyla :) neyseki benden önce tampon alma operasyonu vardı da 12:30 aldı beni..
tamponları alınan arkadaşla baya konuştuk ama ben o kadar stres yaptım ki pek konuşamadım :) kendisi burdamı bilmiyorum ama çok yardımcı oldu saolsun telefon no sunu bile verdi eğer burdaysan o benim :))
glorias selam nasılsın canım :)
4..ay da normalde kontrol olmuyor 6.ay oluyor. Ama senin canın gitmek isterse al randevu git. Kimse sana niye gelidn demez
canım görüşmen kaçta acaba :)) göğüs ameliyatı olan bir arkadaşımın 1.ayı onunla yarın gideceğim :) 13:30 civarı oralardayım sen kaç gibi gideceksin ??
Ameliyat tarihine sen karar veriyorsun uygun ne zaman olursa ve o tarihe boş yer varsa. Çektiği resimlerle hemen tasarım yapıyor ve rica edersen flahsh disce atabilir. :) Benim ameliyatım kapalıydı. Bu siteye üye olup açık yaptığı var mı hiç karşılaşmadım. Hepimiz kapalı teknikle ameliyat olduk desem yanlış olmaz :))
oraletttt sonunda gittim barış beye :)) randevum 12 deydi ama 12:30 da aldı beni çıktığımda saat kaçtı bilmiyorum ama 1 i geçmişti ama sen gelmedin galiba? eğer gelmiş olsaydın oturup ağlardım seni göremedim diye... annemi sen kesin ikna ederdin!
benim de derim kalınmış :S aynı kaderi paylaşcaz galiba.. şişliklerin daha fazla olur, daha uzun sürer dedi.. tasarımı vermiyorum dedi bende ısrar etmedim.. şekli ona bıraktım zaten sadece doğal olsun çok kalkık olmasın gerisi size ait size güveniyorum dedim :) kapalı yapcakmış.. Eskiden hep açık yapıyomuş artk kpalıya döndüm dedi.. çünkü kapalı da iyileşme daha hızlıymış, başarı olarak ikisi de aynıymış o yüzden kapalı yapıyomuş artık. istersen açık da yaparım ama zaten derin kalın geç iyileşcek açık ta daha da zor iyileşir dedi..
3 saat sürer dedi ama herkesin 4-5 saat sürmüş :S herşeyi anlattı saolsun benim kararım zaten kesindi ama annem hala ikna olmuş değil(( ama bnm yaptıracağmdan emin.. tehdit ettim işe gidyorum diye gider ameliyat olurum çıkınca da ararım istiyosan sen bilirsin dedim :)
çok heyecanlıyım ya geriye ameliyat tarihi almam kaldı.. biran önce olsn istiyorum ne kdr şişerse bile şuandaki halinden iyidir ya bekleriz iyileşmeyi..
canım barış bey burdamı benimde çarşambs günü randevum ama burdaysa daha erkene alıcam.
burda cnm ben bugün gittim baya da yoğundu yrn hemen ara istersen..
:)) aynen benim annem canım bende zor ikna ettim aynen senin dediğin gibi dedim anneme haberin olmaz olur gelirim yanına dedim kadıncaaaz ikna oldu.oldum 4.ayımdayım çarşamba kontrole gidicem :))
şu annemi bi ikna etsem daha sırada babam var.. valla benm aklımdaki tarih eylülün 3. haftasından sonra.. o zamana kadr ikna olmaları lazm offf bana kalsa bugn alırdm ameliyat tarihini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?