miniminimorum ben gelemedim yahu işten güçten yoğun bir hafta geçirdim. Zaten benim randevumda yoktu arkadaşın refakatçisi olarak gelecektim
öyle işte. Kısmet diyelim.
Evet kalın deri daha uzun süre demek ama öyle veya böyle güzel burna kavuşuyor insan. Ama süreç uzun benim 1.yılım yaklaşıyor daha iyi oluyor her geçen gün. Umarım sabırlı birisindir veya değişime açık biriysen zorlanmazsın süreçte. Yoksa kendini çok yıpratırsın.
Canım anneler kıyamıyorlar haklılarda benimkisi ilk ameliyatımın sonucunu görünce burun konusunda gık bile demedi hadi dedi de hık mık kadrar
Hatta Barış Bey tasarım yaptığında anneme hangisi olsun dediğimde olmuşken en kalkık ve havalı olan olsun demişti
Canım annem destekçimdir sağolsun varolsun. Ama göğüs ameliyatımda biraz tedirgindi. Ameliyatıma kısa bir süre kalmıştı tv izlerken Barış Bey'e denk gelmişti. Orada anlattıklarını dinledikten sonra beni arayıp senin doktorun tv de güzel anlattı çabuk iyileşiliyor demişti. Yani özetle güvenmişti. Umarım senin için ve annen için her şey istediğiniz gibi olur.
Benim ameliyatım 5 saati geçmişti. İtina zaman istiyor
Kalın deriye bir de doku inceltme tekniği uyguluyor burun ucuma bakıldığında deri kalınlığı görünürdü önceleri şimdi gittikce zarifleşmeye başladı. Tüm resimlerimde beğeneceğim kadar güzel :) Ben eski halimle kıyaslıyorum ödemli hali mükemmel. Eskisini düşünmek dahi istemiyorum
Hakkında hayırlısı, bir gelişme olursa yaz muhakkak. :)