Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Dilemgiz geçmiş olsun sen sanırım sadece burnunun ucunumu toparlattın ?
Komple mi küçültüldü ?
Fotoları açıklama yazarsan bence daha iyi olur,önceki 1.ameliyat gibi...
bence ilk ameliyatta gayet başarıylıydı ama tabi senin isteğin önemli.

Geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler canım.Benim sadece burun ucuma müdahale edildi.Küçültülmedi kıkırdak ilavesi ile o ufak gamze dolduruldu ve öne doğru hafif zarifleştirildi yani burun deliklerine aşağıdan bakınca çok az daha üçgenimsi bir yapı oluştu.
İlk ameliyattaki formunu kaybetmeden mükemmel bir sonuç elde etti barış bey ve bunu kapalı teknikle yaptı bunun için ayrı kutluyorum kendisini.alkisalkisalkis
Last shots dosyasındaki karşılaştırmalı fotoğrafların ilki ilk ameliyat sonrası, ikincisi de revizyon sonrası.O dosyadaki yalnız olduğum tüm fotoğraflar da ikinci müdahale sonrasına ait.Burnun son hali ortaya çıksın daha fazla fotoğraf ekleyeceğim.

Kızlar yapılan işlemi daha net anlamanız için birkaç tasarım fotoğrafı koydum.Böylece Barış beyin doktor olmasının yanı sıra sihirbaz ve sanatçı yönünü de göreceksiniz =)))

dilemgiz burnun gerçekten iyi görünüyor.şiş falan da yok gibi...nasıl böyle olabildi ayrıntılı yazsana özelden.sempatiksalakcinni ayrıca bu kıkırdak alınan yer iz filan var mı belirgin mi?kulak arkası sanırım di mi?

dilegmiz burnun tek kelimeyle harika olmus. ilk album, ilk ameliyat ve reviziyon karsilatirmasimi? önden iki resmin var, sagdaki reviziyon sonrasi olanmi? gercekten muhtesem olmus.

Bildiğim kadarıyla Herşey Dahil tabi extra bir sağlık probleminiz yoksa 5.000 TL.
Ücret gayet uygun,piyasada ne garip rakamlar telaffuz ediliyor
Barış Bey & Memorial artık bir marka :)ınş.ileride ikiz bebeklerimide Memorial da dünyaya getiricem :)
Kredi kartı(tek sefer) ile hastane ödemesi yapılabilir diye biliyorum.
Ama siz Memorial-Sevil Hn.arayıp tekrar teyid ediniz.

merhaba arkadaslar
baris bey cok iyi ve basarili doktor bundan eminim bende yaptiklari burunlari gördüm....

AMA NEDEN BURDA OLAN KISILER HIC BURUNLARINI GÖSTERMIYORLAR?????

bu yüzden hepimiz burdayiz, daha kolay karar vermek icin.

fotoğraflar genelde herkesin özel albümündedir. arkadaşlık teklif ederek görülebilir. bu sayfaya konulmasının çok anlamı olmuyor zaten, arada kaybolup gidiyor

Sevgili Mocambo;
Barış Bey ile tanışsan inan 3-4 gün için amliyata karar verirsin :)
Diğer hekimleri tanımam,ilgilenmiyorum da zaten :)
Barış Bey burunda bir marka,ben yakında yüz dolgusu yaptırıcam.
Devamında Emek Külür de dişlerimi....
Çok heyecanlıyım çokkkkk bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…