• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

arkadaşlar burnunu daraltıp memnun olmayan var mı? ya da memnun olan. ben daralttırmayı düşünüyorum ama nasıl sonuçlanacak hiç emin değilim. barış beyle konuşmadım henüz, hasta fotosu filan görmedim nasıl durduğunu bilemiyorum. o yüzden yaptıranlar paylaşırsa çok sevinirim

aszeynep cnm kabul ettim bakabilirsin tabikide :)) ben revizyonu kendi memnuniyetsizliğimden dolayı olmak istiorum bu burnum üst kısmı geniş duruo bide delikleri büyük gelio bana ondan düşünüorum bakalım daha şişliklerim tam olarak inmedi 6. aydayım tam olarak karar veremedim dahilia cnm bende işte burun üstü daraltmayı düşünüorum barış beyle konuştuk ama tekrar konuşcaz bakalım neye karar vericem ama içime sinmedi nedense burnum büyük gelio bana yada bana öle gelio :(((

dilemgiz cnm bu arada teşekkür ederim açıklaman için burnun çok güzeldi zaten umarım çok çoook daha güzel olmuştur darısı benim başımaa :)))

aszeynep cnm kabul ettim bakabilirsin tabikide :)) ben revizyonu kendi memnuniyetsizliğimden dolayı olmak istiorum bu burnum üst kısmı geniş duruo bide delikleri büyük gelio bana ondan düşünüorum bakalım daha şişliklerim tam olarak inmedi 6. aydayım tam olarak karar veremedim dahilia cnm bende işte burun üstü daraltmayı düşünüorum barış beyle konuştuk ama tekrar konuşcaz bakalım neye karar vericem ama içime sinmedi nedense burnum büyük gelio bana yada bana öle gelio :(((

burun üstü derken kemikler yandan mı daraltılacak, yani önden baktığında geniş geliyo di mi. peki yandan filan boyunu kısalttırmayı düşünüyo musun? barış bey ne diyo bu konuda, bana tasarım yaptı daha kısa tasarımda beğenmiyorum ama bazen aynaya bakınca kısa mı olsaydı diyorum

Selam arkadaşlar işlerimin yoğunluğu nedeniyle yazamadım ne zamandır. Bu gün itibariyle Barış beye olduğum ameliyatımın üzerinden tam 1 ay geçti. Şişlerim her geçen gün biraz daha iniyor ve çok memnunum. Geçen hafta bi video çektik. Ameliyattan önce fazlaca nefes problemim olduğunu yazmıştım sizlere daha önce. Fotoğraflarımı paylaşmıştım zaten şimdide nefesimin nasıl rahatladığını gösteren videoyu sizlerle paylaşmak isterim. Bunuda yapan Barış Beyden başka bi ektetik cerrah tanımıyorum ben =) Estetik olmanın yanısıra nefes problemi olup kafasında soru işaretleri olan arkadaşlar varsa videomu izleyince içleri biraz daha rahatlayacaktır. Çünkü ben ameliyat olmadan önce nefesiminde düzlip düzelmeyeceği konusunda baya tereddüt etmiştim. Barış beyde ameliyatı yaparken farklı bir teknik kullanacağını ve nefesiminde düzeleceğini söylemişti. Ve şimdi sonuç süper... =) Şimdi videoyu eklemek istiyorum fakat nasıl eklerdiğini bilmiyorum. Eğer biri bana yardımcı olursa ekliycem. Onun dışında son fotoğraflarımdan birinide sizlerle paylaşıyorum.

Eklentiler

• $CIMG2386.jpg
    $CIMG2386.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 73
  • $CIMG2416.jpg
    $CIMG2416.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 84
dahilicım ben burnumu önden acayip geniş buluorum ve birazda uzun gibi sanki sadece kemer gitmiş onun dışında bişi olamış gibi gelio delklerim büyük gibi aslında doğal bi burun hiç bi sorun yok ama beni nedense mutlu etmedi barış beyin hiç bi hatası falan yok sadece benim isteğimden kaynaklanan bi revizyon olursa olcak ama onuda şimdi düşünmüorum en azından 1 yıl dolsun diorum bakalım haftaya gideicem tekrar o zaman ayrıntılı konuşcaz ama bana dediği barış beyin üst yana doğru olan kemikleri daraltırız delikleri küçültüp boyunu kısaltırız dedi yani çok daha küçük bi burun dedi ama tasarım yapmadı bana senin tasarımını atabilirmisin bide ne zaman görüştün sen barış beyle???

dahilicım ben burnumu önden acayip geniş buluorum ve birazda uzun gibi sanki sadece kemer gitmiş onun dışında bişi olamış gibi gelio delklerim büyük gibi aslında doğal bi burun hiç bi sorun yok ama beni nedense mutlu etmedi barış beyin hiç bi hatası falan yok sadece benim isteğimden kaynaklanan bi revizyon olursa olcak ama onuda şimdi düşünmüorum en azından 1 yıl dolsun diorum bakalım haftaya gideicem tekrar o zaman ayrıntılı konuşcaz ama bana dediği barış beyin üst yana doğru olan kemikleri daraltırız delikleri küçültüp boyunu kısaltırız dedi yani çok daha küçük bi burun dedi ama tasarım yapmadı bana senin tasarımını atabilirmisin bide ne zaman görüştün sen barış beyle???

canım o tasarımı almadım. ben 7. ayda gittiğimde yapmıştı yeni değil yani. sen şimdi 6. ay için gideceksin değil mi. kesin bi tasarım yok bende şu anda , kesin tasarımı ameliyat için gittiğimde konuşucaz

Son düzenleme:
hımm anladım cnm bende 6 ay kontroline gidiecm bakalım o zaman ne diyicek barış bey :) peki sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüosun ne zaman hazır hissediosun kendini benim sanki yeni olmuş gibyim ameliyatı bi korkaklık var halbu ki çokta kolay geçti psikolojik olarak heralde :)))

canım aynen benimde önden geniş duruyor ve yandanda büyük.daha kısa olmasını istiyorum.ama benim ayrıca problemlerim var burun düşmesi gibi..en azından bu sorunlar sen de yok.aynı durumdayız sayılır.benim 1 senem çoktan doldu 2 ay sonra inş. olucam revizyon.

fotoğraflarına baktım eminemir. bence bir problem yok fotoğrafların çok güzel dürüuyor. bence en az bir sene beklemelisin çünkü anladığım kadarıyla ameliyattan sonra en son burnun uç kısmı iniyormuş. hala biraz şişlik olabilir. bu arada tasarımla hemen hemen aynı olmuş:) barış beyin ellerine sağlık.

Selam arkadaşlar işlerimin yoğunluğu nedeniyle yazamadım ne zamandır. Bu gün itibariyle Barış beye olduğum ameliyatımın üzerinden tam 1 ay geçti. Şişlerim her geçen gün biraz daha iniyor ve çok memnunum. Geçen hafta bi video çektik. Ameliyattan önce fazlaca nefes problemim olduğunu yazmıştım sizlere daha önce. Fotoğraflarımı paylaşmıştım zaten şimdide nefesimin nasıl rahatladığını gösteren videoyu sizlerle paylaşmak isterim. Bunuda yapan Barış Beyden başka bi ektetik cerrah tanımıyorum ben =) Estetik olmanın yanısıra nefes problemi olup kafasında soru işaretleri olan arkadaşlar varsa videomu izleyince içleri biraz daha rahatlayacaktır. Çünkü ben ameliyat olmadan önce nefesiminde düzlip düzelmeyeceği konusunda baya tereddüt etmiştim. Barış beyde ameliyatı yaparken farklı bir teknik kullanacağını ve nefesiminde düzeleceğini söylemişti. Ve şimdi sonuç süper... =) Şimdi videoyu eklemek istiyorum fakat nasıl eklerdiğini bilmiyorum. Eğer biri bana yardımcı olursa ekliycem. Onun dışında son fotoğraflarımdan birinide sizlerle paylaşıyorum.

selam derya bende barış beyle görüştüm ve yaptığı burunları gösterdi gerçekten harika. sana katılıyorum. umarım ilerleyen zamanlarda da daha çok memnun olursun. ameliyatımı yazdan sonra olucam sanırım çünkü benim başka sağlık problemlerim var. sabırsızlıkla bekliyorum. bu arada arkadaş listene beni alırsan sevinirim..

Son düzenleme:
selam derya bende barış beyle görüştüm ve yaptığı burunları gösterdi gerçekten harika. sana katılıyorum. umarım ilerleyen zamanlarda da daha çok memnun olursun. ameliyatımı yazdan sonra olucam sanırım çünkü benim başka sağlık problemlerim var. sabırsızlıkla bekliyorum. bu arada arkadaş listene beni alırsan sevinirim..

Selam zeynep, arkadaş listeme ekledim seni... İlerleyen zamanlardada memnun olacağımdan eminim =) Çünkü Barış Bey bu işte bir numara. Her ameliyatın ufak tefek riskleri vardır elbet ama ben barış Bey kadar titiz çalışan bir doktora daha rastlamadım. Zaten farkındaysan problemi olan arkdaşlarda kendileride söylüyorlar Barış Beyin ne kadar ilgili olduğunu. Eğerki bindebir olacak sorunlar bile yaşansa barış bey bunları zaten hastası söylemeden kendi telafi edecek bir doktor. Gönül rahatlığıyla olabilirsin ameliyatını. Ben öncesinde başka bir doktor tarafından başarısız bir ameliyat geçirmiştim onun için bilirim başarısız ameliyatın nasıl olduğunu. Yani bazen 0.5 yada 1 mm lik sorunlar yaşanabilir bunlarında başarısızlık kelimesiyle nitelendirilmesini doğru bulmuyorum. Bu tip şeyler insanların kafasında soru işareti oluşturmaktan başka bişeye yaramıyo. Onun için senin için rahat olsun. İşallah biran önce sağlık sorunları geçer ve başarılı bir ameliyatgeçirirsin =)

eminemir bene burnun cok guzel senin içine sinmemiş olablir belkı ama bence cok harika duruyor barıs beyın yaptıgı burunlar arasında en begendıklerımden biri ayrıca deryagokce senınde yuzune cok gitmiş cok mükemmel olmuş burnun

Merhaba Kızlar;
Yeni resim yükledim.
Estetiksiz halim,30 & 50 günlük ve 375 günlük halim.
Bende hiç problem yok :)şimdi sırada dişlerim ve yüz dolgum var.
Dişlerim Emek Külüre,yüzüm Baruş Çakıra emanet.
Yaza yepyeni bir ben :)
-2Kedili Deli bebişinle şimdiden mutlu günler dilerim.

kızlarr yanlış anlaşılmasını istemem kişiler bu formdan hareketle bazen ameliyat kararı verebiliolar bende dahil olmak üzere burda revziyon gibi şeylerden bahsettim ben ama tekrar sölüorum barış beyden kaynaklanan bir sorun değil bu sadece önceden doğal olsun die istiordum ve barış beyin ellerine sağlık çokta doğal bir burnum oldu güzelde herkes çok beğenior kimse anlamıyor bile ama beni sadece bazı yerleri mutsuz edio ufak pürüzler bundan dolayı kendi isteğimle revizyon diorum yoksa barış bey yapmış olduğu tasarımın nerdeyse aynısını yaptı vede en önemlisi hiiç ama hiiç sağlık problemi çekmedim hatta daha da güsel nefes almaya başladım bence bir ameliyattta istenilmesi gereken en önemli şeylerden ilkide budur. ben kesinlikle barış beye ameliyat olmaktan dolayı memnunum hiç bir zamanda keşke demedim demiyceğimide eminim bu yazıyı yazmamın tek nedeni benim revizyonumun olacaksa( daha kesin bile deil ) barış beyin yaptığı herhangi bi hatadan dolayı deil kendi takıntım yüzünden olucağını sölemek istemedim bu formu okuyanların benim yazılarımdan dolayı barış beyi olumsuz yargılamalarını istemem barış bey gerek yapmış olduğu ameliyatlar gerekse insan ilişkileri açısından benim gözümde birincidir burdan sadece bu yanlış anlaşılmanın giderilmesini istedim hepsi buu :)) ben hiçbir doktor araştırması yapmadan bu formdan hareketle barış beyle görüştüm ve bana karşı gerçekçi ve sıcak yaklaşımından dolayı başkada doktor arama ihtiyacı duymadan kendisine ameliyat oldum pişmanda deilim en önemlisi :))) ve burun ameliyatı olmak isteyen herkese barış beyin bir hastası olarak ameliyat olmadan önce en azından barış beyle görüşmesini tavsiye ederim kesinlikle burdaki olumlu yada olumsuz yazılardanda ötürü gidip yüzyüze görüşülmeli :))

özellikle ameliyat olmayı düşünenler için zaman içinde nasıl bir değişiklik olduğunun görünmesi açısından her kontrolde çekilen fotoğraflarımı ekliyorum son olarak 3. ay fotoğraflarını da ekledim. görünüm olarak da nefes alma açısından da çok memnunum. daha önce nefes alırken burun deliklerim kapanıyormuş ama Barış Bey bunu düzeltmiş, eğriliğini de düzeltmiş artık çok rahat nefes alabiliyorum. alçılar çıktığından beri şekil olarak da hiçbir sorunum olmadı çok beğendim, şişlik vs. gibi beni rahatsız eden hiçbirşey yaşamadım. ameliyat olmayı düşünenlere kesinlikle tavsiye edebilirim zaten kendi yorumlarımdan ziyade fotoğraflarımın daha somut bilgi vereceğini düşündüğümden her seferinde yeni çekilenleri ekliyorum. üye herkese açık.

eminemirin bahsettiği konuda ben de bir şeyler yazmak istiyorum.

benim burnumda çok ufak bir şişlik kaldı ve benim cilt yapım sebebiyle göze batar hale geldi. ben de diğer insanların yapmasını isteyeceğim gibi fotoğraflarımı koydum revizyon olanlardan bilgi aldım...

bunun yanlış anlaşılması ve insanların barış beyi seçmekten vazgeçmesine sebep olmak istemediğim için fotolarımı kaldırdım, çünkü ben istedim ki insanlar revizyonun mümkün olduğunu bilsinler ve psikolojik olarak hazırlıklı olsunlar ama bu revizyon konusu çok saçma bir hal aldı. ben revizyon olacak kişi olarak barış beyi seçerken, insanlar burayı okuyanların kafasının karışacağını belirtti.

ben artık bunları son kez yazmak istiyorum
"ben barış beye gözüm kapalı ameliyat oldum, yine ameliyat olsam yine barış beyi seçerdim ki revizyonda da onu seçiyorum. çünkü barış beye güvenim sonsuz barış bey harika bir doktor"

umarım herkesin ameliyatı sorunsuz geçer ve %0 revizyon ihtimali olur. sadece birinci aylarda değil seneler geçtikçe de buraya memnuniyetler yazılır.

dahilia85 cnm ilavelerin için çok teşekkürler sana katılıorum bende son kez yazdım bu konu hakkında bencede insanlar artık anlamalılar her ameliyatta belli bir oranda revizyon olma durumu var herşey dörtdörtlük olamayabiliyor malesef bu senin burun yapına, sonradan oluşan isteklerine vede dr bağlı olabiliyor bunu gözönüne alarak kararlarını versinler burdan etkilenmeden önce revizyonların sebeplerini iyi öğrensinler ve her doktorda yaşanabilicek sorunlar bunlar kimse %0 risk hatasız ameliyat vaad etmiyor zaten gayet normal bunlar.

Kızlar kesinlikle katılıyorum sizlere.Ben de daha önceden kimselerin hatta mesleğinde iddialı başka doktorarın bile gerek görmediği ve kendi mükemmelliyetçiliğim ve hafif obsesyonum nedeniyle revizyon olmak istedim ve barış bey beni geri çevirmedi.Yine ilk ameliyatta olduğu kadar sabırlı,anlayışlı ve güven verici bir şekilde dinledi,anlattı.İnanın başka bir doktor olsa asla 2.ameliyat düşünemezdim ama burun deyince gözlerim kapalı barış beye güvenirim ve herzaman vereceğim referanstır kendisi.Revizyon sonrası yeni fotoğraflarımı ekledim ama hergün ödemler daha da iniyor ve burnum daha da güselleşiyor :nazar: Bir bakalın bakalım kaydirigubbakcemile3

Kızlar en istediğinize emin olun.Hayalinizdeki burnu tüm ayrıntıları ile kağıda dökün sonra doktorunuz ile paylaşın.Ama burnunuzun estetiksiz halinide planlarınıza katın.Mesela etli,dolgun hatta zayıf çok kemikli gibi.Sonuçta materyal sizden...
Devamında amliyat sonrası bakımı gözardı etmeyin.Ben 17 gün istirat ettim.Barış Bey 1 hafta sonra hadi nişantaşına gezmeye dedi ama ben dinlemedim :) dinlendim,az hareket ettim hatta haddinden fazla dikkat ettim.Halen gözlük takmıyorum,yazın burnumu çok faktörlü kremlerle korudum ama 3.ayımda tatile gittim hatta yazın denizden havuzdan güneşten çok fazla yararlandım.
Bol bol cilt bakımı yaptırdım.
Tabi bunlar benim ve imkanlarımla alakalı ama kendinize güzel bir program yapın.
Hiçbir zamanda aklıma revizyonu getirmedim..ılk & son dedim.
Yazıları okudukça neler neler aklım gelkiyor elime tkarar aynayı alıyorum ama bu benim burnum ne ayşeye ne fatmaya benzer..Yüz şeklimi,deri tipimi bilen bilinçli bir hastaydım ben.
Ve barbie olmak istemedim :)doğal olmalı hatta 17 gün sonra kimse anlamalı ama yüzümde hoşluk olmalıydı vee aynen dediğim gibi oldu :) 26-27 yıllık arkadş.anlamadı :)şaka gibi :)
Bayanlar birbirinizin aklını karıştırmayın,geçin aynanın karşısına ve en iyi karar yine kendiniz verin.
Sağlık dışında benim gibi keyfi yapıyorsanız,ağar ağar detaylı düşünün...
Görüşmek üzere...

Back