Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

canıım çok teşekkür ederim:)tabi daha şişlikler duruyo henüz bir aylık,, daha da ii olacak umarım..acayip bi özgüven bu ya..insanın burnunu çok sevmesi normal bişey mi acaba:)?

duffy o daraltıp yaptgn tasarımı burayada koysana dah acok fikir alırsın gormeyenler varsa ben gordum bıraz dah akaldrp daralltgın tasarım cok hoşuma gıttı kesınlıkle süper

Dilegimiz canim bizi bilgilendirdigin icin sagol. Fiyat konusunu sormustum? Acaba bu konuda yardimci olurmusun?

merhabalar..son zamanda giremedim gördümki revizyon haberleri çoğalmış ama bunun yanında hala barış beyi tavsiye ediyor olmanız çok güzel karar verme aşamasında olanlar içinde bu durumu göze alıp öyle olmak gerekir.Tabiki de kimse ikinci kez ameliyat olmak istemez ama buda mümkün bişey lakin barış bey kadar naturel gerçek burunlar her yiğidin harcı değil benimde az kaldı olmama baharda düşünüyorum kısmetse. Herkese geçmiş olsun..

Arkadaşlar benim bugün barış beyle görüşmem vardı ancak cumartesiye ertelendi. bu arada iki bayanla tanıştım. burunlarını yaptırmışlar ama hiç anlamadım. ikisininki de çok doğal duruyordu. doktorları ise Alp Arslan mış. hakkında henüz çok bişey bilmiyorum ama yaptığı burunlar harika gözüküyor. Benim problemim ise büyük. burun kemiğim sağa doğru eğri ve bu yüzden kemiğin kırılması gerekmekte. tabi bu beni çok korkutuyor. çünkü morarma çok olucak.septorinoplasti.. yani ben rinoplasti değil septorinoplasti olucam. ve bu yüzden de fiyat normalden daha yüksek. bunları nerden öğrendim peki. hazır barış bey görüşmeyi ertelemişken ben bu arada boş durmayayım ve başka bir doktorla görüşeyim dedim.zemuszemus

Merhaba Bayanlar,
Uzun zamandır sizlere yazamıyordum.Bugün senelik kontrol için Barış Beye gittim.
En kısa zamanda Yeni fotolarımı sizlerle paylaşacağım.Görüşmeye gittiğim esnada yeni arakadşlar gördüm,sıra bekliyorlardı, benim burnumu anlamamışlar,barış bey söyleyince şaşırdılar.
Benim 25-26 yıllık arkadaşım bile hala anlamış değil.Doğal burun & sorunsuz ameliyat -güvenilecek hekim arıyorsanız ben düşünmeden barış çakır derim.
En kısa zamanda yüzüme yağ enjekte edicez bugün onuda konuştum.Basenimden yağ alınıp yüzüme-2 saatlik basit bir operasyonmuş.
Kaşımın şeklinden,yüzümün şişirilmesine kadar herşeyi barış beyle çok rahat konuşabiliyorum.

NNN1981 fotoğraflarına baktım burnun muhteşem olmuş !!! ve gerçekten ifadeni çok değiştirmiş.güle güle kullan canım zemuszemus

Teşekkürler Dilemgiz.Ben halimden gayet memnunum.Yakında inş.sizlerin karşısına basenleri toplanmış,yüzü şişmiş biri olarak çıkarım :)Yeni planımız bu Barış Bey ile:)
Cumartesi seninde resimlerini gördüm Barış Beyde.Çok güzel bir kızsın sana bayılıyorum :)malum bayanlar bayanları pek beğenmez hatta hep eleştiririz ama senin ayrı bir havan var.Hatta barış beye de dedim artistic bir havası var :)

Dilemgiz selamlar. ben de barış beye ameliyat olmayı düşünüyorum kısmetse. sana arkadaşlık teklifinde bulundum. kabul edersen sevinirim.

Heheh canımm çok tatlısın gerçekten :1hug: içten sözcüklerin beni çok mutlu etti..Umarım basen+yüz dolgusu ameliyatların da çok başarılı geçer ve sonuçlar burnunda olduğu gibi seni çoook mutlu eder.Benim barış beye güvenim tam.Yarın da ben gidiyorum bantlarımı açtırmaya.Meraktan ölücem guclubacismile

Mükemmel olmuş dilemgiz. ama sanırım burun ucundan dolayı bi sıkıntın var. ben farketmedim bile. yoksa onudamı yaptırdın:) bu arada ne kadar oldu ameliyat olalı.

teşekkürler canım =) evet o ucundaki sadece benim gördüğüm gamzeyi de doldurdu barış bey.Yani şekli birascık değişti gibi yarın açılıyor sargılarım hihoyyyt

teşekkürler canım =) evet o ucundaki sadece benim gördüğüm gamzeyi de doldurdu barış bey.Yani şekli birascık değişti gibi yarın açılıyor sargılarım hihoyyyt

canım o dolgu haricinde bi işlem yapıldı mı? sadece boş kısımları mı doldurdu şekli çok güzeldi çünkü, şeklini değiştirttin mi

cnm çook geçmiş olsuun ne yaptırıdın ki sen revizyon olarak ben kaçırdım bende revizyon düşünüorum ama kafa karışııkk daha tam olarak konuşamadık barış beyle kararsız kaldım (( zor mu geçti ameliyat genel mi yoksa lokalmiydi???

Dahliacım şekline dair ufak değişimler yaptık bunlar tamamen benim extra isteğimdi gerekli değildi.öne doğru çok az inceltildi yani alttan bakılınca daha üçgen bir görünüm kazandı(kesinlikle abartı değil) ve burnun dudakla birleştiği yer doldurularak aslında burnu kaldırmadan daha havalı bir görünüm verildi hatta bunun için önceden barış beyin heykel yaptığı malzemeden burnuma ufak parçalar yapıştırarak tasarım yaptık.
Ben de yarın görücem merakla bekliyorum =)

Teşekkürler canım.Ameliyat lokal yapıldı ama bence genel yapılması daha uygun olabilir çünkü benim acı eşiğim çok yüksek ve dayandım(gerçi abartılacak bir acı yoktu ama bana göre...herkesin durumu daha farklı olur)
Bunun bir sebebi de birkaç ay sonra genel anestezi alacak olmam.Karaciğerime yüklenmemek adına özellikle genel anesteziden yardım almak istemedim.En doğru kararı doktorunuzla probleminizi görüşüp bunun gerektirdikleri doğrultusunda verin kızlar..

Dilemgiz merak ettim ucuna yapılan dolgu maddesi nedir. ömür boyu kalıcı bir maddemi yoksa yenilemek gerekicek mi?

sen ameliyatını barış beye mi olmuştun neden revizyon düşünüyorsun. bu arada arkadaşlık yolladım kabul edersen sevinirim. fotoğrafların varsa görmeyi çok isterimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…