• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Mocambo,ewet tam 13 ay önce oldum.Sağlık problemim yoktu ve Keyfi olmuştum,hiçbir problem olmadı.
Albümde fotoraflarım var.ınan okadar doğalki,25-26 yıllık arkadaşlarım anlamıyor :)bende demiyorum :)
ıfadem değişmedi ama yumuşadı :)
Dr.Barış Bey ile muhakkak tanış,yine yazışırız.

NNN1981 SELAM

BAKIYORUM SENIN FOTOLARINI GÖRMÜYORUM.......

nasil fotolarina bakabilirim ??? :-)))

yaaa cok iyi doktorlar var türkiyeede-----. senin burunu tam istedigin gibi oldumu ????? yoksa plan disi mi oldu ??? tam burnunda neler yapildi????

cevabini bekliyorum .... :-)

Canım;
Ben hiçbir plan yapmadım,gittim ilk görüşmede yüzüme en uygun doğal görünümlü burnu yapacağına emin oldum.Hemen 1-2 çizim yaptı barış bey,tamamdır sen bana bırak dedi.
Zaten ben ne petek dinçöz burnunu ne cansu dere burnunu beğenmem...hepsinin ifadesi bozuk,çok yapmacık.O nedenle ideal burnum yoktu..
sadece yapman gereken şimdiki burnunu(malzemeni) iyi tanımak;
1-Etli dolgun bir burun mu?
2-Zayıf kemikli bir burun mu?
3-Kalkık mı istiyorsun?
4-ıdeal ölçü-uygun açıya göre mi kalkıklık ayarlansın?....vs..
benim dudak ve burun mesefeme en uygun açı yapıldı.
domuzcuk gibi kalkık olsa ağzım iyice açık durucaktı :)
yada minicik bir burnum olsa ceylan gibi abest yapmacık olucaktu.
Yüzüme uygun,çok doğal bir burun oldu.Çünkü burnum 28 senedir zaten etli ve genişti :)
ılk aylar geniş ve şişti ama şimdi gelebileceği en son noktada..Regl döneminde yine şiş oluyor ama normal :)ağlayınca şişiyor :) buda normal :)
Bunları düşün...

Ne istediğinizi iyice düşünün..Ben hiç olumsuz düşünmedim,ne morarma ne acı oldu.
Zaten aklıma dahi getirmedim ama kendime süper ötesi baktım-baktırdım :)
Kraliçe gibi evde hizmet gördüm..
Sizde şekline karar verdikten sonra kendinize güzel bir istirat takvimi belirleyin...
Çok Çok önemli...Yok gezdim yok sokağa fırladım...sonra kazalar oluyor... aman çok dikkat :)

merhaba arkadaşlar
bende yaklaşık 1 ay önce dr barış çakıra ameliyat oldum(rhinoplasti ameliyatı) ve sizlerle paylaşmak için kadınlar klubune üye oldum.
ameliyat olmak için yaklaşık 1 sene bekledim cesaret edemedim karar veremedim fakat barış beyin bana vermiş olduğu sonsuz güven sayesinde 2 gün içinde ameliyat olabilirim dedim vede oldum özellikle kendisinin heykeltraş olması vede yaptığı işi çok titiz yapması bende o güveni sağlamlaştırdı şuanda gerçekten çok mutluyum ve çok rahat nefes alabiliyorum kendisine sonsuz teşekkür ediyorumm:Saruboceq:
bide eklemek istiyorum hiç morluk şişlik ve ağrım olmadı en çok onlar korkutuyodu beni neyseki ameliyatım ve sonrası çok güsel geçtihihoyyyt

Merhaba,

Bu başlıkta bilgi veren herkese teşekkürler öncelikle, bu kadar önemli bir karar verirken objektif yorumlar okumak çok faydalı oluyor.

Ben de burnum için Barış Çakır'a ameliyat olmak istiyorum. Telefonla randevu aldım ama 2 hafta sonrasına gün verebildiler :(
Benim şöyle bir sıkıntım var, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim:
Ameliyat olduktan 20 gün sonra bol seyahat ve yorgunluk içeren bir işte çalışmam gerekecek. Üstelik Mayıs-Haziran aylarında yani havalar çok sıcakken güneş altında açık havada olacağım sürekli. yaz aylarında ameliyat sonrası iyileşme döneminin daha zor olduğunu okumuştum bir yerden. Üstelik güneş gözlüğü de kullanmamam gerekiyor sanırım uzunca bir süre :(
Sorum şu: ameliyat olduktan 20 gün sonra aşırı şişlik ve morluk tamamen geçmiş olur mu, insan içine çıkabilir miyim? Sıcak hava, sürekli seyahat gibi şeyler çok olumsuz etkiler mi beni?
Bir de Barış Çakır'ın talep ettiği en son ücretle (her şey dahil toplam tutar) ilgili özelden veya buradan bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler vereceğiniz bilgiler için.
Bana şans dileyin! :)

özelden mesaj attım ama buraan da yazayım. barış bey sana en doğru cevabı verecektir, benim tecrübeme göreyse 20. gün erken sürekli güneş altında olmak için. çünkü güneş beni çok rahatsız ediyordu, 5 dk dışarı çıksam şapka ve güneş kremiyle yine de burnum şişip dikişlerim kızarıyordu. ama şöyle ki ben normal de hassas ciltli bi insanım, güneş beni zaten normlade de kötü etkiler. yani bu biraz senin yapına ve barış beyin cevabına bağlı bir durum.

Günaydın ;
Ceren : ıstirat şart ama bence 20 günde yeterli bir süre,bence sorun olmaz.Koruma faktörlü krem kullanırsın.ıçini ferah tut,sonuçta nasıl düşünürsen öyle olur :)
Ben 3.ayımda akdeniz güneşi altındaydım hatta gitmeden Barış Beyi aramış bir sürü krem adı vermiş oda bana en basic olanı önermişti.Devamında tüm yaz hiç yapmadığım kadar çok tatil yapıp güneşlendim tenim bitter olmuştu :)Hiçççç sorun olmadı.Güneş gözlüğü halen kullanmıyorum.Hafif bir şapka ve krem bence yeterli.Tabi iş seyahatinde sadece krem senin işinide görür.
Şimdiden geçmiş olsun..
Fiyatlar halen çok uygun merak edenlere duyrulur.
...................
Herkese Çok güzel bir cuma günü dilerim...

Selam arkadaşlar ...

öncelikle dünya kadınlar gününüzü kutluyorum.
Biraz evvel burnumun son halinin resimlerini ekledim. Herkese açık isteyen arkadaşlar bakabilirler..
Yanlız ben öncelikle şunu belirtmek istiyorum ..
Barış beye ilk gidişim sadece septum deviasyon ameliyatı olmaktı. Hiç nefes alamıyordum. Sol taraf tamamen kapalıydı. Aklımın ucundan estetik geçmedi o zamana kadar. Bir çok insan deviasyon ameliyatı sonrası burun düşüklüğü yüzünden sorun yaşıyor. Bu sorunu yaşamamak için Barış Beyi tercih ettim. Deviasyon ameliyatı olmalıydım ama burnumun şekli bozulmamalıydı.
Allahıma şükürler olsun ki Barış Beyi buldum.
Ve sadece ameliyata girerken konuşuldu burnuma estetik yapılacagı..
Çok memnunum .. son 2 aydır hiçbir ağrım ve sıkıntım yok. Ödemlerim gün geçtikçe azalıyor. Estetik oldugunu söyledigim zaman kimse bana inanmıyor. ne kadar doğal diyorlar. Bunu duymak çok hoşuma gidiyor.

Sevgiyle kalın hanımlar ... Umarım herşey gönlünüzden geçtigi gibi olur.

merhaba EmiLy.burnunu çok beğendim senin deviasyon durumunun tamamı bendede var yani burnumdan rahat nefes alamıyorum ve estetik olmam gerekiyor barış çakır kaça yaptı bu ameliyatı şu an araştırma safhasındayım da ama benim için dr ve sonuç çok önemli bu sitede barış beyden memnun olmayanları da okudum ne önerirsin

Merhaba arkadaşlar. Ben de burnumdan 2 kez ameliyat oldum ama sonuçtan hiç memnun değilim. Revizyon ameliyatı için de Barış Bey'i önerebilir misiniz?
Daha önce başka dokrora burun ameliyatı olup ta Barış Bey'e revizon ameliyatı olanlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi?

Dilemgiz sana arkadaşlık daveti gönderdim kabul edersen sevinirim.

Mutlu Haftalar Bayanlar ;
Öncelikle revizyon düşünen kişiler Barış Çakır ile bir öngörüşme yapıp muhakkak tanışmalılar.Sonuçta 2.yada 3.ameliyat güvenilir ellere teslim edilmeli.
Bu konuda Barış Beydan yana tereddütünüz olmasın :lepi:

Bende bu hafta cumartesi için yüz dolgusu randevumu aldım.
Hoş bugün sevin hn.izinliymiş ama yarın teyidleşicez.
Bana şans dileyin.:hooray:
Barış Bey ile Adım adım seans seans ilerlemeyi daha doğru buluyoruz.

Görüşmek Üzere;
NNN1981

hayrlı olsun NNN1981 yuz dolgusu derken yanaklarınamı yaptrcaksın sadece kesınlıkle cok guzl olur sımdıden gecmıs olsun

Sevgili Mocambo;
Barış Bey ile tanışsan inan 3-4 gün için amliyata karar verirsin :)
Diğer hekimleri tanımam,ilgilenmiyorum da zaten :)
Barış Bey burunda bir marka,ben yakında yüz dolgusu yaptırıcam.
Devamında Emek Külür de dişlerimi....
Çok heyecanlıyım çokkkkk bayanssulusmile

Barış Bey aynı zamanda dudak yarıkları konusunda da bir uzman.kendi geliştirdiği bir yöntemle ödül kazanmış bir hekim, bunu da unutmayalım a.s

merhaba EmiLy.burnunu çok beğendim senin deviasyon durumunun tamamı bendede var yani burnumdan rahat nefes alamıyorum ve estetik olmam gerekiyor barış çakır kaça yaptı bu ameliyatı şu an araştırma safhasındayım da ama benim için dr ve sonuç çok önemli bu sitede barış beyden memnun olmayanları da okudum ne önerirsin

Merhaba ...
Baarış bey e 4 kasım da muayene oldum ve 9 kasım da ameliyat oldum. Ben ameliyat oldugumda 4.500 dü fiyat ama şuan nasıl bilmiyorum. sevin Hanım size bilgi verecektir.
Ben önceki yazılarımdada bildirmiştim. Estetik amaçla barış beye gitmemiştim. Deviasyon ameliyatım yapılırken burnumda yanlış bir işlem yapılmaması için Barış beyi tercih ettim. Hatta anestezi yapılmadan 3 dakka evvel burnunu biraz törpüleyeceğim ( yada düzeltecegim ) dedi :) Aman estetikli gbi durmasın doğallıgı bozulmasın diyede yalvarmıştım. Aslında ihtiyacım varmış bunu ameliyattan sonra anladım ..

Tekrar aameliyat olmama gerekirse düşünmeden Barış beyin sihirli ellerine kendimi teslim ederim. Çok güveniyorum ..Beni oksijenime kavuşturduğu gibi birde yüzüme dogal bir güzellik getirdi.. iyiki Barış Beyi bulmuşum..

Zaten kendisiyle tanışıp konuştugunuzda ne kadar dogru bir doktora gittiginizi anlayacaksınız ...

Back