aszeynep cnm kabul ettim bakabilirsin tabikide :)) ben revizyonu kendi memnuniyetsizliğimden dolayı olmak istiorum bu burnum üst kısmı geniş duruo bide delikleri büyük gelio bana ondan düşünüorum bakalım daha şişliklerim tam olarak inmedi 6. aydayım tam olarak karar veremedim dahilia cnm bende işte burun üstü daraltmayı düşünüorum barış beyle konuştuk ama tekrar konuşcaz bakalım neye karar vericem ama içime sinmedi nedense burnum büyük gelio bana yada bana öle gelio((
dahilicım ben burnumu önden acayip geniş buluorum ve birazda uzun gibi sanki sadece kemer gitmiş onun dışında bişi olamış gibi gelio delklerim büyük gibi aslında doğal bi burun hiç bi sorun yok ama beni nedense mutlu etmedi barış beyin hiç bi hatası falan yok sadece benim isteğimden kaynaklanan bi revizyon olursa olcak ama onuda şimdi düşünmüorum en azından 1 yıl dolsun diorum bakalım haftaya gideicem tekrar o zaman ayrıntılı konuşcaz ama bana dediği barış beyin üst yana doğru olan kemikleri daraltırız delikleri küçültüp boyunu kısaltırız dedi yani çok daha küçük bi burun dedi ama tasarım yapmadı bana senin tasarımını atabilirmisin bide ne zaman görüştün sen barış beyle???
dahilicım ben burnumu önden acayip geniş buluorum ve birazda uzun gibi sanki sadece kemer gitmiş onun dışında bişi olamış gibi gelio delklerim büyük gibi aslında doğal bi burun hiç bi sorun yok ama beni nedense mutlu etmedi barış beyin hiç bi hatası falan yok sadece benim isteğimden kaynaklanan bi revizyon olursa olcak ama onuda şimdi düşünmüorum en azından 1 yıl dolsun diorum bakalım haftaya gideicem tekrar o zaman ayrıntılı konuşcaz ama bana dediği barış beyin üst yana doğru olan kemikleri daraltırız delikleri küçültüp boyunu kısaltırız dedi yani çok daha küçük bi burun dedi ama tasarım yapmadı bana senin tasarımını atabilirmisin bide ne zaman görüştün sen barış beyle???
aszeynep cnm kabul ettim bakabilirsin tabikide :)) ben revizyonu kendi memnuniyetsizliğimden dolayı olmak istiorum bu burnum üst kısmı geniş duruo bide delikleri büyük gelio bana ondan düşünüorum bakalım daha şişliklerim tam olarak inmedi 6. aydayım tam olarak karar veremedim dahilia cnm bende işte burun üstü daraltmayı düşünüorum barış beyle konuştuk ama tekrar konuşcaz bakalım neye karar vericem ama içime sinmedi nedense burnum büyük gelio bana yada bana öle gelio((
Selam arkadaşlar işlerimin yoğunluğu nedeniyle yazamadım ne zamandır. Bu gün itibariyle Barış beye olduğum ameliyatımın üzerinden tam 1 ay geçti. Şişlerim her geçen gün biraz daha iniyor ve çok memnunum. Geçen hafta bi video çektik. Ameliyattan önce fazlaca nefes problemim olduğunu yazmıştım sizlere daha önce. Fotoğraflarımı paylaşmıştım zaten şimdide nefesimin nasıl rahatladığını gösteren videoyu sizlerle paylaşmak isterim. Bunuda yapan Barış Beyden başka bi ektetik cerrah tanımıyorum ben =) Estetik olmanın yanısıra nefes problemi olup kafasında soru işaretleri olan arkadaşlar varsa videomu izleyince içleri biraz daha rahatlayacaktır. Çünkü ben ameliyat olmadan önce nefesiminde düzlip düzelmeyeceği konusunda baya tereddüt etmiştim. Barış beyde ameliyatı yaparken farklı bir teknik kullanacağını ve nefesiminde düzeleceğini söylemişti. Ve şimdi sonuç süper... =) Şimdi videoyu eklemek istiyorum fakat nasıl eklerdiğini bilmiyorum. Eğer biri bana yardımcı olursa ekliycem. Onun dışında son fotoğraflarımdan birinide sizlerle paylaşıyorum.
selam derya bende barış beyle görüştüm ve yaptığı burunları gösterdi gerçekten harika. sana katılıyorum. umarım ilerleyen zamanlarda da daha çok memnun olursun. ameliyatımı yazdan sonra olucam sanırım çünkü benim başka sağlık problemlerim var. sabırsızlıkla bekliyorum. bu arada arkadaş listene beni alırsan sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?