HEYECANLA BEKLIORUM !!!Lolacupcake selam,
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
Alçım yarın açılacak..(12. günüm oluyor)
Ameliyatım nasıl geçti bilmiyorum :) sanki 15dk uyumuşum ama yetmemiş gibi uyandım. hatta ayıldığımda uyumaya devam etmek istedim..
Ameliyat sırarsında sıkıtıyı çekenler Barış bey ve ekibiydi.
ayıldıktan sonra zaten 1 gün hastanede yattım, tabi ilk gece çok rahat geçti diyemem.. sonrası gün geçtikçe kolaylaştı, tamponların çıkartılmasıyla daha da rahatladım..
dediğim gibi alçım yarın çıkartılacak çok heyecanlıyım hatta ameliyat gecesinden daha heyecanlıyım...
istanbulda ne kadar süre kalman gerektiği ameliyat sonrasında aşamalarda daha netlik kazanır, tamponların alınması, alçının çıkarılması...vb aşamalar
yarından sonra resim ekleyebilirim..:lepi:
sevgiler,
LOLACUPCAKE revizyon ihtimali seni tedirgin etmesin sonucta boyle bir amlyatın bu tarz riskler tasıdıgı her doktorun soylediği seyler arasında var en azından bu ıhtımalı yasamış olanlar olarak bile hala yıne olsaydım barıs beyı tercih ederdim demek her doktorun şansı olmaz diye dusunuyorum en azından birde bu ıhtımallere karsılık daıma yanında ve yaptğı ısın sonuna kadar arksında olacak bir doktoru seciceğini öğrenmiş olmalısın burdakı arkdslardan ve bızlerden hastaları olarak yuzde onluk bir revızyon ıhtımalı her doktor ıcın gecerlyse değişmeyen bı gercek varsa bunun seni tedırgın etmesı yerıne hastlarının daima yanında olan bır doktor ısınde cok ıyı demek oldugunu gormus olmalısın zaten gidip gorustuysen de endısen kalmamştır
Kizlar ya..
Hakikaten herkez revizyondan bahsediyor.. ve bu beni baya bir korkutuyor.
Herkeze simdiden gecmis olsun diyorum. ben bi aralar nolursa olsun burnum zaten cirkin bundan
kotu olamaz diyordum ama iki ameliyati kesinlikle goze alamiyorum.
Baris beyin yaptigi burunlar cok hosuma gidiyordu ama bunlarda belirli bir muddet sonra egrilme yamulma oluyorsa bunun bir anlami kalmiorki..
Birde Istanbulda kalmadigim icin benim git gel cok zor olacak ..
emin olmak istiyorum..offf kafam karisti.. !!!
.
Selam canım ben bu forumda eskilerdenim arkadaşların bir çoğu tanırlar.Bu sayfayı 1.5 yıl önce keşfettim ve düzenli takip ettim.Barış beyin hastalarını,onlara ameliyat öncesinde ve sonrasında nasıl hizmet verdiğini gözlemledim.Sonuçta bu bir ameliyat çocuk oyuncağı değil ve %10 risk her zaman mümkün(istatistiği alınsa herhalde barış beye revizyon için gidenler %3 falandır ve dışarıdan böyle illa ki 2.ameliyat gerektiren bir doktor olarak algılanması trajikomik)
Benim babam da doktor kimi zaman ameliyatlarında bir takım komplikasyonlar oluşabiliyor ama önemli olan doktorunuzun ne kadar arkanızda durduğu ve sizi desteklediği.İnanın öyle örnekler gördüm ki...Gerçekten mutlu hastalar unutup gidiyor ve hayatına devam ediyor ancak mutsuz insanlar burada derdini paylaşıyor diye dışarıdan olumsuz bir imaj oluşuyor(sakın sözlerim yanlış anlaşılmasın fikir alışverişimizi hepimiz yapıyoruz ama güsel sonuçları paylaşmaktan da yanayım) ve bunun çok büyük bir haksızlık olduğunu düşünüyorum.Bu nedenle mutlu bir hasta örneği olarak hikayemi buraya yazmayı bir borç biliyorum.Livali adlı arkadaşımız ilk burada öyküsünü paylaşmasaydı ben belki de barış beyi hiç keşfedemeyecektim..
Ben geçen sene ameliyat oldum tam da bu zamanlarda...ve hayallerimden de güsel bir burna sahip oldum.Sadece fazla mükemmelliyetçi olduğum için 6.aydan sonra burnumda oluşan hafif gamzeyi kafama taktım.Barış beye gittiğim 6. ve 9. ay kontrollerinde bunu konuştuk.Beni doğru bir şekilde yönlendirdi ve bir yılın dolmasını beklememi rica etti.Ben de sabırla bekledim ve dün revizyon ameliyatımı oldum.Lokal bir şekilde yapıldı ve o minik yerler dolduruldu.sadece ihtiyaç olan yerler değil benim (başka doktorlar tarafından kapris olarak nitelendirilen-tanınmış ve çok başarılı başka bir doktora daha gittim ve bana deli muamelesi yaptı.Ben bu burna asla dokunmam dedi) isteklerimi de yaptı barış bey burun deliklerinin ortasındaki eti doldurarak burnu kaldırmadan hafif havalı hale getirdi,ucunu çok az daralttı..
Şu an burnumda bantlar var o nedenle net göremiyorum ama haftaya sonucu sizinle paylaşırım.Umarım hepiniz istediğiniz burna sahip olursunuz kızlar.Ben doktorumdan çok mutluyum ve bu sürece en yakın tanık olan ikizim de barış beye ameliyat olmak istiyor.Dediğim gibi önemli olan sadece ameliyat öncesi,esnası değil aynı zamanda sonrası da..Bu anlamda Barış bey kadar duyarlı,hassas ve başarılı bir doktor olduğunu düşünmüyorum.Nacizane fikrim ! Bizatihi deneyimledim ve sonucu paylaştım.
dilemgiz çok geçmiş olsun, nasılsın? ameliyat nasıl geçti? ben senin burnunu çok beğendiğimi belirtmiştim, barış beyi ufacık bir durumda bile hastasını ciddiye alması dolayısıyla takdir ettim. çünkü burnundaki minik bir gamzeydi ama bu seni rahatsız etmiş ve barış bey buna saygı duymuş. çoğu doktor bunu hiç önemsemeyebilirdi.
revizyonla ilgili ayrıca sormak istediklerim var. şu anda şişlik durumun nasıl? senin çok ufak bi müdahale olduğundan kendimle kıyaslayamam ama yine de merak ediyorum. bir de ne kadar ücret ödedin? alçı konmadan sadece bant mı kondu? tekrar geçmiş olsun
kesinlıkle katılıyorum söylediklerine barış beyın hastasını cııddıye alma konusunda herkes bu özelleıgınden bahsediyo zaten ve dedıgın gıbı bı başkası olsa belkı bu kadar önemesemezdı.mükemmel bır doktor hakıkaten ya.çok şanslısınz gerçekten.dahlia85 umarım seninde mutlu sonuçlanır istedıgın gıbı olur burnun canım
kızlar, resim ekleyemiyorum
dilemgizcim geçmiş olsun..
dediğin gibi, mutlu hastalar unutup gidiyo..dolayısıyla burası da dert yuvasına dönüyo doğal olarak..
ben de bu sebeple mutlu bi hasta olarak fotolarımı eklemeyi borç bilirim.
hastanın kendini rahat ve güvende hissetmesi, ameliyatın başarılı geçmesi kadar önemli bana göre.. bir problem çıksa bile sonuçta karşımda ilgili bi doktor olduğunu bilmek beni rahatlatıyo.
1. ayımı doldurdum fotoları da ekliyorum. ilerleyen zamanlarda burnumun son haline dek eklemeye devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?