• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Kizlar !!

Yakinda Istanbul yapip Baris Cakir tarafindan burun ameliyati yaptircam !! Felaket heyecanliyim .. !! Ameliyat tarihinide aldim !!! Istanbulda kac gun kalmam mantikli olur sizce? Bana dr. 10 gun kalirsan yeterli olur dedi yetermi sizce?
Sanirim ikinci alcida yapilmicak 10 gun kalirsam ..
Ne yapsamm .. kac gun kalsam ... :sinifsinif:

lolacupcake şimdiden hayırlı olsun..
benimde ameliyat olalı bugün 10. günüm doluyor :)
alçının çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum..
Barış bey 10 dediyse yeterlidir sanırım.. ama istanbulda kalma konusunda sıkıntın yoksa bir kaç gün daha kal derim ben..

Feely80 tskler .. sanirsam iki hafta fln kalmayi dusunuyorum ..
Ameliyatin nasil gecti ?? Alcin nezaman aliniyor ?? Resim istiyorum canim!
Umarim istedigin gibi olur :):) hata umdundan daha guzel olsun !

aslında acaba şiş olduğu için mi böyle .yani şişlik inmedi.çünkü eskiden bu kadar değildi.
açık ameliyat düşünüyorum ama nasıl oluyo bilmiyorum.

açık olunca istediği şekle sokmak daha mı kolay oluyor ?

valla değiştirsin benim burnumu ya,gülünce çok çirkin oluyor ..

canım benim ucu kalın duruyo, kendi burnum da öyleydi. burnum küçülünce dikkat çekiyo tabi. dedim burası daraltılamaz mı açık ameliyatla daraltabilirim dedi ben de kanatlardaki kesikler de iyileşmedi belirgin duruyo diye istemedim. cesaret edemiyorum ya nedense ilk sefer ki gibi gözü kapalı değişiklikler yaptıramicam galiba

merhabalar kızlar..

hatırlayanlarınız olur belki, ben de geçtiğimiz mart ayında ameliyat olmuştum Barış Bey'e..hem deviasyon hem estetik için.
eski burnum çok büyük ve çok kemerliydi, ne yapılsa hoşuma giderdi, o yüzden şu an burnumun genel halinden memnunum. profilden güzel görünüyor.
ama aylar içinde, burnumun önden görünüşünde ciddi bir sorun oldu.. burun kemiğim resmen yamuldu, hafif , hatta hafiften öte bayaa bir "c" şeklini aldı.. nefes almam da son 3 aydır sıkıntılı, ama şu anki hamileliğime mi bağlı, yoksa kayan kemik yüzünden mi böyle oldu bilemiyorum..

6 ay kontrolümü ihmal ettiğim için Barış Bey'in son durumdan haberi yok, yakın zamanda gidicem, ama şimdi hamileyim, 2 ay sonra bebek gelecek, revizyon dese bile, bunun için ne zamanım ne enerjim ne de bütçem var...
nasıl olacak bilmiyorum.

ben ameliyat olma kararımdan hiç pişman değilim. sonuçta şu anki burnum öncekinden çok daha iyi. ama 1 sene önceki netlikle "gözü kapalı yine Barış Bey'e olurdum" diyemiyorum. bu başlığı takip eden, fikir almak isteyen arkadaşlara da bunu söylemeyi kendime borç bilirim.

bu arada geçen hafta hasta olduğum için gittiğim kulak burun boğazcı da, yeterli kıkırdak konmadığı için burnumda düşme başlangıcı olduğunu söyledi. kısa zamanda içinde ciddi sorun yaşayacağınızı düşünüyorum dedi. alabora oldum.
ben henüz bir şey farketmedim düşme müşme namına, ama kbbci ne gördü de bunu söyledi bilmiyorum, bu da ekstra sıktı canımı.

şöyle bir göz attım da son yazılanlara, revizyon haberleri gündemde hep.
ilk başta düzgün olan burunlarımıza sonradan ne oldu da böyle oldu anlam veremiyorum..
eskiden tanıdığım arkadaşlarıma da selamlar, umarım hepimiz için hayırlısı olur..

bu arada resim görmek için sık sık arkadaşlık teklifleri alıyorum bu başlığı takip edenlerden. ben uzun zaman önce kaldırdım burun resimlerimi.. teklif gönderenlere genelde durumu mesajla izah ediyorum ama mesaj atmadan reddettiklerim de gücenmesinler e mi?

slm cnm üzüldüm basina gelen olumsuzluklara.. benimde benzer problemlerim oldu.. burun sanki saga dogru egik hissi veriyor, goruntude belli degil fakat dokununca anlasiliyor. sen profilden yine memnunmussun bende yine kemer belirdi, cok cnm sklyo, önden görüntü de hic hos degil kemer yüzünden burun ucu düstü yine. saglik olsun, revizyon olucam.

bebeginde simdiden hayirli olsun.. Allah anali babali büyütsün insallah..

Kizlar ya..
Hakikaten herkez revizyondan bahsediyor.. ve bu beni baya bir korkutuyor.
Herkeze simdiden gecmis olsun diyorum. ben bi aralar nolursa olsun burnum zaten cirkin bundan
kotu olamaz diyordum ama iki ameliyati kesinlikle goze alamiyorum.
Baris beyin yaptigi burunlar cok hosuma gidiyordu ama bunlarda belirli bir muddet sonra egrilme yamulma oluyorsa bunun bir anlami kalmiorki..
Birde Istanbulda kalmadigim icin benim git gel cok zor olacak ..
emin olmak istiyorum..offf kafam karisti.. !!!

bu arada burnumun simdiki halini gorebilirsiniz bir resim ekledim ..

Son düzenleme:
Kizlar ya..
Hakikaten herkez revizyondan bahsediyor.. ve bu beni baya bir korkutuyor.
Herkeze simdiden gecmis olsun diyorum. ben bi aralar nolursa olsun burnum zaten cirkin bundan
kotu olamaz diyordum ama iki ameliyati kesinlikle goze alamiyorum.
Baris beyin yaptigi burunlar cok hosuma gidiyordu ama bunlarda belirli bir muddet sonra egrilme yamulma oluyorsa bunun bir anlami kalmiorki..
Birde Istanbulda kalmadigim icin benim git gel cok zor olacak ..
emin olmak istiyorum..offf kafam karisti.. !!!

bu arada burnumun simdiki halini gorebilirsiniz bir resim ekledim ..

çok revizyondan bahsediliyor ama bence bu normal, çünkü çok kişi ameliyat oluyor. istatistiğe vurulursa az bile revizyon sayısı. normalde %10 revizon ihtimalini düşünerek ameliyat olmak lazım. bu elbet birilerinin başına gelecek çünkü.

kıslar revızyon olmayı dusunenler hepımız bır araya gelelım barıs beye gıdelım ne sorunumuz varsa paylasalım emınım barıs bey hepımız nasıl mutlu olucaksa ısteklerımızı yerıne getırcegıne emınım..kısacası bır zaman ayarlıyalım hep beraber barıs beyede bıldırırelım bır toplantı seklınde toplanalım ve burunla ılgılı sorunlarımızı dıle getırelım burada sorun dıle getırerek yenı amelıyat olmak ıstıyenlerın kafası karısmasın ne dersınız ...

barış bey aradı bugün baya uzun konuştuk, revizyonu daha erken olabilirm. biraz kafamı toplamam lazım ne istediğim hakkında.
toplu görüşme konusunu da çok anlayamadım? burada çok konuşuluyo insanlar artık etkileniyo diye mi yoksa toplu konuşabilieceğimiz bi konu mu vardı? zaten barış bey revizyon konusunda da çok titiz eminim herkesin isteğini aynı titizlikle dinleyip yerine getirecektir

ya tabıkı yenı amelıyat olacaklar etkılenıyordur onun ıcın degıl ya hem bırbırmızın burunlarını gormus oluruz yakından hem ne gıbı sorunlarla karsılastık amelıyat ile ılgılı onları barıs beyle konusuruz tmm buradan konusuyoruz sorunlarımızı dıle getırıyorz ama benım fıkrım ıstanbulda olan arkadaslar bır randevu gunu alalım hep beraber gıdelım..bu bır fıkır sadece..bende revızyon olmayı dusunuyorum ama benım sorunum goruntuyle alakalı degıl etlerım sıstı olmusken tabı bıraz daha kaldırmakta ıstıyorum burnumu...

arkadaşlar
bugün barış bey beni de aradı.detaylı konuştuk.
hem burun düşmesini gidereceğini hem de önden daraltıcağını söledi.bu bahsettiğim şişlik dediğim şey aslında şişlik değil kaslarla alakalı olduğunu söledi.daraltıcam diyince çok mutlu oldum :) 1-2 aya revizyon oluyorum inşallah..

Feely80 tskler .. sanirsam iki hafta fln kalmayi dusunuyorum ..
Ameliyatin nasil gecti ?? Alcin nezaman aliniyor ?? Resim istiyorum canim!
Umarim istedigin gibi olur :):) hata umdundan daha guzel olsun !

Lolacupcake selam,
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
Alçım yarın açılacak..(12. günüm oluyor)
Ameliyatım nasıl geçti bilmiyorum :) sanki 15dk uyumuşum ama yetmemiş gibi uyandım. hatta ayıldığımda uyumaya devam etmek istedim..
Ameliyat sırarsında sıkıtıyı çekenler Barış bey ve ekibiydi.
ayıldıktan sonra zaten 1 gün hastanede yattım, tabi ilk gece çok rahat geçti diyemem.. sonrası gün geçtikçe kolaylaştı, tamponların çıkartılmasıyla daha da rahatladım..
dediğim gibi alçım yarın çıkartılacak çok heyecanlıyım hatta ameliyat gecesinden daha heyecanlıyım...
istanbulda ne kadar süre kalman gerektiği ameliyat sonrasında aşamalarda daha netlik kazanır, tamponların alınması, alçının çıkarılması...vb aşamalar
yarından sonra resim ekleyebilirim..:lepi:
sevgiler,

revzıyon olucak arkadaşlar umarım istedıgınız gıbı olur herşey.barış bey ne kadar ilgili bır doktor tek tek aramış ilgilenmiş düzeltebılecegını söylemiş.bu arada kaçakgırl senın burnunu çok begenıyodum barış çakırın yaptıgı burunlar arasında en begendiklerimden bırıydı yani.gerçi şekıl olarak olmıycam revızyon demişşin ama umarım ciddi bişey degıldır

LOLACUPCAKE revizyon ihtimali seni tedirgin etmesin sonucta boyle bir amlyatın bu tarz riskler tasıdıgı her doktorun soylediği seyler arasında var en azından bu ıhtımalı yasamış olanlar olarak bile hala yıne olsaydım barıs beyı tercih ederdim demek her doktorun şansı olmaz diye dusunuyorum en azından birde bu ıhtımallere karsılık daıma yanında ve yaptğı ısın sonuna kadar arksında olacak bir doktoru seciceğini öğrenmiş olmalısın burdakı arkdslardan ve bızlerden hastaları olarak yuzde onluk bir revızyon ıhtımalı her doktor ıcın gecerlyse değişmeyen bı gercek varsa bunun seni tedırgın etmesı yerıne hastlarının daima yanında olan bır doktor ısınde cok ıyı demek oldugunu gormus olmalısın zaten gidip gorustuysen de endısen kalmamştır

Lolacupcake selam,
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
Alçım yarın açılacak..(12. günüm oluyor)
Ameliyatım nasıl geçti bilmiyorum :) sanki 15dk uyumuşum ama yetmemiş gibi uyandım. hatta ayıldığımda uyumaya devam etmek istedim..
Ameliyat sırarsında sıkıtıyı çekenler Barış bey ve ekibiydi.
ayıldıktan sonra zaten 1 gün hastanede yattım, tabi ilk gece çok rahat geçti diyemem.. sonrası gün geçtikçe kolaylaştı, tamponların çıkartılmasıyla daha da rahatladım..
dediğim gibi alçım yarın çıkartılacak çok heyecanlıyım hatta ameliyat gecesinden daha heyecanlıyım...
istanbulda ne kadar süre kalman gerektiği ameliyat sonrasında aşamalarda daha netlik kazanır, tamponların alınması, alçının çıkarılması...vb aşamalar
yarından sonra resim ekleyebilirim..:lepi:
sevgiler,

freely80 çok geçmiş olsun resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum. barış beyle görüşmeme sayılı günler kaldı arkadaşlar:)delikafadulden

Back