kızlar bir sorunum var
ameliyat olalı 7 gün oldu. 2 gün önce tamponlarım alındı fakat 2 gündür burnumun sağ tarafı inanılmaz ağrımaya başladı ve alçıda olmasına rağmen burun ucu sağa doğru hafif kaydı sanki...
Bu normal mi yani tamponlar alındıktan sonra ağrısı olan var mı?
sanırım tamponlar çıktıktan sonra ben pek dikkat etmiyorum kendime, çok sıkıldım çünkü; yani sigara içmeye başladım, artık yatamıyorum öyle uzun süre, dışarı pek çıkmıyorum ama evin içinde hareketlerimi kısıtlamıyorum, eğilerek gazete falan okuyorum...vb Erken mi tüm bunlar için..?
deryagokce,
yeni burnun çok güzel olmuş, nihayet burnundan memnun olmana sevindim. umarım hiç bir sorunla karşılaşmazsın..
bu arada, barış beye ameliyat olalı dün tam 5 ay oldu, resimlerimi forum sayfasına koymuştum önceden. yazılanları okuyunca biraz korktum aslında çok şükür benim şu an bir sıkıntım yok.. ameliyat olacak arkadaşlarımızla bunu paylaşmak istedim. inşallah siz de hiç bir sorunla karşılaşmazsınız.
revizyon olacak arkadaşlarımıza da sağlık ve mutluluk diliyorum. umarım en kısa zamanda sorunlarıız hallolur.. sevgiler
Çok yardımcı oldunuz arkadaşlar sağolun.
Sevgili star dust sitem etme canım fiyat konusunu en iyi Baris beyin asistanı Sevin hanımı arayarak öğrenebilirsin ya da memorial hastanesi çağrı merkezini ara sevgiler
namphe merabalar. ben de barış beyle görüşmeye gidicem. fotoğraflarını görmeme izin verirsen çok sevinirim.
biraz sıslık var ama yınede cok doğal duruyor sanırım bu senı cok rahatsız edıyor umarım duzelır kısa surede benm daraltılmıstı burnum
aa öyle mi resim koyabilir misin sayfaya sadece burnunun önden nasıl durduğunu görmek istiyorum teşekkürler bu ara doğal duruyor evet ama şiş büyük duruyor
öyle mi. of ya revizyon olacaksam adam gibi olsun istiyorum
gerek görmüyorsa daraltmıyo olabilir, sen istediğini belirtirsin. açık olmayı düşünüyo musun? ben revizyonda çok değişikliğe cesaret edemicem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?