Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

cnm fotolarına baktım, bence burun ucunu inceltsin bir de burun ucunu 110 derece kadar kaldırsın azıcık kavis de sana cok yakışır =)) umarım bu defa cok gusel olur:)....

revızyon olcak olanlar ozllkle dahlia ve duffy kızlar acık teknıklemı yapıcak barıs bey revızyonu ogrenebıldnızmı?arastrdgım kadarıyla revızyon amılytları genellıkle acık teknık oluyormus sizin nasıl olucak

canım benimki kapalı teknik olucak. ben ucunu kalın buluyorum burnumun kendinden gelen bi kalınlığı var, ona bir şey yapılamaz mı dedim o da açık teknikle yapabilirim dedi. benim yara izlerim geç iyileşiyor zaten bir ameliyat izi daha istemedim açıkçası

her revizyon ameliyatları açık tenikle olmuyor canım eğer ufak tefek işlemler olucaksa kapalı teknik uygulanıyor.

barıs bey acık dedı ama sen kapalı ıstedın.
Acık daha ıyı olur dıyemı öyle dedı yoksa...?
Yanı sımdı acık teknıkle daha basarılı olursa ozaman senın kapalı olma ıstegını anlamıyorum ben.

bn bı programda ızledgım kadarıyla revızyon amılyatlarını genelde acık teknık uygulandgını soyluyordu demekkı hepsinde değil ama genelde burun ucları ıcın yapılıyor demekkı acık teknıkle acaba oyle dahamı ıyı oluyor

hayır. barış bey revizyon olma sebebim için kapalı teknik kullanıcak. ben ayrıca ucunda da bi değişiklik olsa mı diye sorduğumda onun için açık teknik önerdi. ben de sadece ucu için açık teknikle olmayı düşünmediğimi söyledim. yerimseniben

aha ok anladım sımdı.

o zaman kötü bir örnek oldu senin için, benim malesef bir şişlik kaldı. burnu çok güzel olan arkadaşlar var

Msj sayım yetmedıgı ıcın oraya yazamıyorum ama cok sasırdım.
Alcı cıktıgında cok güzel bır burun ama 6. Ay neden öyle oldu :s
gecmıs olsun ınsallah düzelır.

o zaman kötü bir örnek oldu senin için, benim malesef bir şişlik kaldı. burnu çok güzel olan arkadaşlar var

CANIM BIR KAC KISIYE GÖNDERMISTIM ARKADASLIK TEKLIFI AMA KIMSE KABUL ETMIYOR.
ILLA AMELIYAT OLMAMMI GEREKIYOR BURUN GÖREBILMEK ICIN.
SEN KABUL ETTIGIN ICIN TSKLER CANIM. opuyorumnanaktan

CANIM BIR KAC KISIYE GÖNDERMISTIM ARKADASLIK TEKLIFI AMA KIMSE KABUL ETMIYOR.
ILLA AMELIYAT OLMAMMI GEREKIYOR BURUN GÖREBILMEK ICIN.
SEN KABUL ETTIGIN ICIN TSKLER CANIM. opuyorumnanaktan

özel mesaj atabilsen kabul ederler aslında ama atamıyorsun tabi.

benim ameliyattan kalan bi kıkırdak var derimin de üst ve alt kısmının çok farklı olması bunu daha da belirginleştirdi. başka bir burunda belki bu kadar sorun olmazdı.

sen revizyon için mi doktor arıyorsun, yoksa ilk ameliyatın mı?

revizyon açık mı kapalı bilmiyorum canım.yüzyüze detayları konuşurum artık..açık kapalı farketmez benim için.burnumun ucunu çok kalın buluyorum eğer açık yapılıyorsa yaptırırım heralde..

dahliacım senınde 6 ve sende sımdımı revızyon olcaksın canım bnce duffynnde sennde burunlarınz cok guzl ama sanırım ufak bı sorun olmus oda gayet olabılcek bırsey bence duzelıcek v sorunsuz atlatıcaz umarım

acaba barış bey bu ara yogunmu amelıyat olmak ıstesem cok uzun bı tarihemı gün verırler kızlar bılgınız varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…