evet latince bir ad söyledi yani o sorunun adını şimdi unuttum..burun ucuyla ilgili bi sorun.hemen gel halledelim dedi.çok cuzi bi miktar para ödüyormuşuz ben para almıyorum dedi.artık ne kadar bilmiyorum..
ben de sevindim.hadi hayırlısı bana .. :)
cnm fotolarına baktım, bence burun ucunu inceltsin bir de burun ucunu 110 derece kadar kaldırsın azıcık kavis de sana cok yakışır =)) umarım bu defa cok gusel olur:)....
kızlar fiyat en son 4 500 ytlydi hala aynımı bilgisi olan varmı?
revızyon olcak olanlar ozllkle dahlia ve duffy kızlar acık teknıklemı yapıcak barıs bey revızyonu ogrenebıldnızmı?arastrdgım kadarıyla revızyon amılytları genellıkle acık teknık oluyormus sizin nasıl olucak
canım benimki kapalı teknik olucak. Ben ucunu kalın buluyorum burnumun kendinden gelen bi kalınlığı var, ona bir şey yapılamaz mı dedim o da açık teknikle yapabilirim dedi. Benim yara izlerim geç iyileşiyor zaten bir ameliyat izi daha istemedim açıkçası
barıs bey acık dedı ama sen kapalı ıstedın.
Acık daha ıyı olur dıyemı öyle dedı yoksa...?
Yanı sımdı acık teknıkle daha basarılı olursa ozaman senın kapalı olma ıstegını anlamıyorum ben.
hayır. Barış bey revizyon olma sebebim için kapalı teknik kullanıcak. Ben ayrıca ucunda da bi değişiklik olsa mı diye sorduğumda onun için açık teknik önerdi. Ben de sadece ucu için açık teknikle olmayı düşünmediğimi söyledim. Yerimseniben
Burunu görebılırmıyım merak ettım sımdı.
o zaman kötü bir örnek oldu senin için, benim malesef bir şişlik kaldı. burnu çok güzel olan arkadaşlar var
CANIM BIR KAC KISIYE GÖNDERMISTIM ARKADASLIK TEKLIFI AMA KIMSE KABUL ETMIYOR.
ILLA AMELIYAT OLMAMMI GEREKIYOR BURUN GÖREBILMEK ICIN.
SEN KABUL ETTIGIN ICIN TSKLER CANIM. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?