• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

sibel 314 66 66 dan 4330 u tusla bılgı al sevın hanımdan barıs beyın asıstanı sana cok yardımcı olacaktır muhakkak yogundur ama gidip gorusursen de dah akesın bılgı alırsın

kızlar merhaba:)
12 gün önce Barış Bey'e ameliyat oldum ve bugün alçılarım çıktı. ılk iki günden sonra her şey o kadar rahat geçti ki... Bu kadar kolay olacağını bilseydim çok daha önceden karar verir yaptırırdım:) tabi ameliyat sonrasının bu kadar kolay geçmesi de doktorumun etkisi..
Barış Bey benim ilk görüştüğüm doktordu ve aradaki birkaç doktordan sonra son kararım da kendisi oldu.. Bu ameliyatta insanın içinin rahat etmesi o kadar önemli ki..Benim için önemli olan burnumun doğal olmasıydı. Ve kendisi bence Türkiye'de doğal burun yaratma konusunda ısrarla tek geçebileceğim kişi. Görüştüğüm doktorlarda hep bir macera arama durumu vardı çünkü:) Kendisine sadece bu kadarını - doğal olmasını rica ettim. Ve ilk görüşmede sunduğu taslak içime sindi.. Gerisini zaten Barış Bey'e bıraktım. Burnum bundan daha doğal ve daha güzel olamazdı. Şişliklerim birazcık insin hemen fotoğraflarımı koyucam;)
Bunun dışında; solunum problemiydi asıl bu işe girişmemin nedeni. Şuan derin derin içime oksijen çekmenin keyfini sürüyorum.. ışte bir estetik cerrahın işini güzelliği güzelleştirmeyi sevmesi bizim küçük harikaları yaratıyor:)
Aklınızda burunla ilgili bir operasyon varsa, Barış Beyle görüşmeden karar vermemenizi öneririm;)

duffy sayfana yazamadım buraya yazayım dedım o yuzden son koydugun resımlerde burnun gayet hoş ve doğal geldı bana..

Duffy87 çok geçmiş olsun..

10 sene önce burnum kırıldı, orta hat eğriliği ve ucunda biraz sarkma var..
Ben de Barış Bey e muayene oldum ve bir tasarım hazırladı benim için.. ameliyat tarihi bile belirlemiştik fakat ben anestezi öncesinde sağlık kontrolleri yaptırmak istedim.. (kan, tomografi, ekg, akciğer filmi..vb) ilk görüştüğüm doktor anestezi için uygun olmadığımı söyledi ve ameliyatı üzülerek iptal ettim .sonra hemen başka bir doktora da tahlilleri gösterdim ve herhangi bir sakınca olmadığını söyledi.şimdi de barış beyin yoğunluğundan dolayı ameliyat günü alamıyorum.

daha önce üye olmadan yorumları takip ediyorum.. artık üyeyim..
ameliyat kararı vermek benim için çok önemli bir dönüm noktası oldu hayatımda..
rica etsem fotoğraflarınızı ben de görebilir miyim..

duffy bende cok begendim burnunu bence cok doğal olmus kesinlikle bidaha düşün derim çok doğalll

ekliyorum şimdi arkadaşlar..
ola,
sağ sol farklı değil mi ve aşağı düşüyor.kesinlikle çok doğal duruyor ona katılıyorum.

duffy okadr abartılı bısı yok bnce eger rahatssan cok tmam ama bıraz fark var ama cok dıkket etmez sanırım kmse buna onmlı olan sen begenıyorsan boşver o farkı

evet ..gülünce aşağıya düşmesinden oldukça rahatsızım ve bide şiş olmasından...

Ben yandan bakılınca pek bir kusur göremedim. Bence gayet hoş. Hiç ameliyat olmamış olsan, "hiç yaptırma boşver, ameliyatlık bir burnun yok kesinlikle" derdim. Önden bakılınca ise burnunun eni boyuna göre biraz geniş gibi geldi. Benim burnum da öyle olduğu için en çok buna dikkat ediyorum ben. Ama bana öyle gelmiş de olabilir tabii. Revizyon yapacak doktorlara sormak lazım. Ameliyattan önce nasıldı duffy? Böyle miydi, daha mı genişti, daha mı dardı? Yani ameliyattan sonra mı şiş kaldı onu anlamak için soruyorum. Ben de yaptırmayı düşünüyorum o yüzden merak ettim. Eger revizyon yaptırırsan umarım tam istediğin gibi olur.

Son düzenleme:
sana katılıyorum bende bızzat rıca ettım barıs beyden gormek ıcın gercekten cok guzel yapmıs keşke benımkıde ole olsaydı dıyecek kadar ben cok begendım cunku ben kısa ve az kalkık burun sevıyorum....

kacakgirl sen memnunmsn halinden ? nefes sorunun vesayre olyomu ?

Ben yandan bakılınca pek bir kusur göremedim. Bence gayet hoş. Hiç ameliyat olmamış olsan, "hiç yaptırma boşver, ameliyatlık bir burnun yok kesinlikle" derdim. Önden bakılınca ise burnunun eni boyuna göre biraz geniş gibi geldi. Benim burnum da öyle olduğu için en çok buna dikkat ediyorum ben. Ama bana öyle gelmiş de olabilir tabii. Revizyon yapacak doktorlara sormak lazım. Ameliyattan önce nasıldı duffy? Böyle miydi, daha mı genişti, daha mı dardı? Yani ameliyattan sonra mı şiş kaldı onu anlamak için soruyorum. Ben de yaptırmayı düşünüyorum o yüzden merak ettim. Eger revizyon yaptırırsan umarım tam istediğin gibi olur.

teşekkür ederim yorumun için
önden hiç böyle değildi,incecikti burun ucu toparlaktı
şimdi ise hem yukarısı ince değil ve yine toparlak
önden 1 değişiklik yapmadı zaten.burun ucunu toparladı
böyle olunca o da incelicekti mantıken
ama gördüğün gibi önden kalın bir burnum var,eskisine nazaran...
yani şiş kaldı diyebilirim,evet.

nasıl yanı ınceydı ve gıttıkce kalınlastımı genelde tam tersı olmazmı ee pekı kararın ne kesın olcakmısn revızyon sen bnce zamanla vazgcersın blkıde o ufak farklıklardr burnu bukadr doğal gostren hersyı orantılı kusursuz bı burunda bazen hıc doğal durmuyoo bnce cok seker burnun tabı o ayrıntılar canını sıkıo sanırım sımdı senın en dogrusu bıraz daha dusunmen

teşekkür ederim yorumun için
önden hiç böyle değildi,incecikti burun ucu toparlaktı
şimdi ise hem yukarısı ince değil ve yine toparlak
önden 1 değişiklik yapmadı zaten.burun ucunu toparladı
böyle olunca o da incelicekti mantıken
ama gördüğün gibi önden kalın bir burnum var,eskisine nazaran...
yani şiş kaldı diyebilirim,evet.

Çok ilginç yaa. Ameliyattan dolayı böyle olduysa belki ödem kalmıştır. Nasılsa revizyona gidecekmişsin, onu da hallettirirsin. Umarım kolayca hallolur canım.

Back