dahliacım senınde 6 ve sende sımdımı revızyon olcaksın canım bnce duffynnde sennde burunlarınz cok guzl ama sanırım ufak bı sorun olmus oda gayet olabılcek bırsey bence duzelıcek v sorunsuz atlatıcaz umarım
duffy cok hos gorunuyor burnun:)
duffy okadr abartılı bısı yok bnce eger rahatssan cok tmam ama bıraz fark var ama cok dıkket etmez sanırım kmse buna onmlı olan sen begenıyorsan boşver o farkı
evet ..gülünce aşağıya düşmesinden oldukça rahatsızım ve bide şiş olmasından...
sana katılıyorum bende bızzat rıca ettım barıs beyden gormek ıcın gercekten cok guzel yapmıs keşke benımkıde ole olsaydı dıyecek kadar ben cok begendım cunku ben kısa ve az kalkık burun sevıyorum....
Ben yandan bakılınca pek bir kusur göremedim. Bence gayet hoş. Hiç ameliyat olmamış olsan, "hiç yaptırma boşver, ameliyatlık bir burnun yok kesinlikle" derdim. Önden bakılınca ise burnunun eni boyuna göre biraz geniş gibi geldi. Benim burnum da öyle olduğu için en çok buna dikkat ediyorum ben. Ama bana öyle gelmiş de olabilir tabii. Revizyon yapacak doktorlara sormak lazım. Ameliyattan önce nasıldı duffy? Böyle miydi, daha mı genişti, daha mı dardı? Yani ameliyattan sonra mı şiş kaldı onu anlamak için soruyorum. Ben de yaptırmayı düşünüyorum o yüzden merak ettim. Eger revizyon yaptırırsan umarım tam istediğin gibi olur.
teşekkür ederim yorumun için
önden hiç böyle değildi,incecikti burun ucu toparlaktı
şimdi ise hem yukarısı ince değil ve yine toparlak
önden 1 değişiklik yapmadı zaten.burun ucunu toparladı
böyle olunca o da incelicekti mantıken
ama gördüğün gibi önden kalın bir burnum var,eskisine nazaran...
yani şiş kaldı diyebilirim,evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?