• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

bugun barıs beyle gorusmeye gittim, gerek mesleki basarısı gerek kisiligi( cok icten ve samimi gercek bir beyefendi) ile beni cok etkiledi ,iste budur dedim en kısa zamanda ameliyat olacagım .alkisalkisalkiszemuszemus

arkadaşlar burnum gittikçe düştü ucu.özellikle gülünce kötü görünüyor
şimdi fotoğraf yüklüyorum.1 sene oldu hala her tarafı şiş mi neyse artık.
şu an istanbulda olmadığım için kontrole gidemiyorum.burnumu seviyorum eski halinden oldukça iyi ama böyle olmamalıydı.
o kadar üstüne düştüm bu işin.Allahıma şükürler olsun ama böyle olmamalıydı.
gerçekten hiç hoş bi görüntü değil.
foto. paylaşıyorum lütfen yorumunuzu yapın arkadaşlar,benim için önemli..
sadece gülünce değil normaldede şiş çarprazdan bakınca da odun gibi.soldan zaten aşağı doğru bi de gülünce daha kötü oluyor.
sadece sağ profil güzel ama gülünce o da kötü duruyor...

duffycim yorumumu fotonun altına yazdım
çok ciddi bi durum seninki
acaba barış beyin kapalı tekniğinden mi kaynaklanıyo bu sorunlar

arkadaşlar şimdi çıkıyorum.yorumlarınızı yine yazın bekliyorum buradan.kafamı toparlayıp barış beyle konuşucam.ona güveniyorum bunu halledicektir...iyi geceler...

duffy87 resimlerine baktim, ve burunun zamanla salmis. benimkide eskisine göre baya bi indi. benimde sol profil sagya göre azda olsa farkli, cünkü hafif kikirdak sorunum var. sen bu bi sene icinde hic baris beye kontrole gitmedinmi? ben almanyada yasadigim icin anca maile resimleri yolladim. ama baris bey türkiye ye gelince kontrole gelin görüselim dedi. bakalim.banada dedi hastane masraflari ödeniyor diye. türkiye parasi 600-700 TL galiba. fazla bi miktar degil ama tekrardan bi ödeme ve yeniden ameliyat biraz sIkInti.

duffy87 resimlerine baktim, ve burunun zamanla salmis. benimkide eskisine göre baya bi indi. benimde sol profil sagya göre azda olsa farkli, cünkü hafif kikirdak sorunum var. sen bu bi sene icinde hic baris beye kontrole gitmedinmi? ben almanyada yasadigim icin anca maile resimleri yolladim. ama baris bey türkiye ye gelince kontrole gelin görüselim dedi. bakalim.banada dedi hastane masraflari ödeniyor diye. türkiye parasi 600-700 TL galiba. fazla bi miktar degil ama tekrardan bi ödeme ve yeniden ameliyat biraz sIkInti.

daha kontrole gitmedim.
acaba diyorum ki benim burun ucumu barış bey uzatmış ameliyat esnasında.
o yüzden mi böyle oldu, o uç aşağıya doğru geliyo anlamadım.hele gülünce iyi durmuyor ve şiş.yani uzatmamasını tercih ederdim..

daha kontrole gitmedim.
acaba diyorum ki benim burun ucumu barış bey uzatmış ameliyat esnasında.
o yüzden mi böyle oldu, o uç aşağıya doğru geliyo anlamadım.hele gülünce iyi durmuyor ve şiş.yani uzatmamasını tercih ederdim..

hmm demek gitmedin. ama keske gitseydin, bi sene olmus. sana gel demesi gerekti aslinda. belki gitseydin erkenden, biseyler yapa bilirdi.

evet latince bir ad söyledi yani o sorunun adını şimdi unuttum..burun ucuyla ilgili bi sorun.hemen gel halledelim dedi.çok cuzi bi miktar para ödüyormuşuz ben para almıyorum dedi.artık ne kadar bilmiyorum..
ben de sevindim.hadi hayırlısı bana .. :)

Merhaba,
Bakıyoruz ki uzman yorumları bir süre sonra günaydın nasılsın vb mesajlarla doluyor ve sadece operasyon hakkında yorumları okumak isteyenler bu ek mesajlardan rahatsız oluyor. Defalarca uyarmamıza ceza devreye sokmamıza rağmen sonuç alamadık ve yeni bir alt kategori açtık.

Önerilerinizi bekliyorum...

Uzmanlar ve Fanatikleri... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Back