Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

teşekkür derim beğendiğine sevindim.doktoruma daha sölemedim.bugün yarın sölicem ona da..beni şu anda çok rahatsız etmiyor bu şişlik ama muhakkak bi çaresine bakılması gerekiyor.eğer kolay bi işlem yaparsa revizyon olabilirim.umarım revizyona gerek kalmaz,iğneyle halleder..
evet kapalı ameliyat oldum.bu şiş zamanla oluştu. dahlianın da böyle bi şişliği vardı snaırım acaba o ne yaptı..
gelişmeleri yazarım

duffycim senin burnunu gercekten cok begeniyorum hatta barıs beye ameliyat olmak istedigim icin arkadaslarıma da gosteriyorum ornek olarak cok guzel ve en onemlisi dogal buluyorlar.cunku cevremden genel olarak burun ameliyatı olmak istedigim icin tepki var sokakta gordujkleri korkunc burunları bildigi icin insanlar bole tepki veriyorlar dogal olarak. ole mahvedilmis burunlar gordumki bole bir ameliyattan bole bir sonucla cıktıgın icin cok sanslısın gercekten eminim o sislik sorununuda cozecektir barıs bey, asıl sasırtıcı olan bole zor bir operasyonu kapalı basarmıs olması masallah diyelim. paylasımlar icin tesekkurler tekraropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ıyi akşamlar bayanlar :) ben yaklaşık 4 buçuk ay önce Barış Bey'e ameliyat oldum. herhangi bir sağlık problemim ya da şekille ilgili bir sıkıntım yok... sonuçtan memnunum, görmek isteyenler albüme bakabilirler, albüm herkese açıktır

bilmiyorum cnm ya.. hiç konuşmadık burun delikleri hakkında.. resimlerimi bi incele istersen, belki de küçültmüştür :) senin kemer olayına da gelince, istediğin şey çok mantıklı ama sonradan memnun olur msn o var bi de..ameliyat psikolojisi çok garip oluyo.. beklediğin ve istediğin sonucu 'gerçekten' iyi düşün, sonra pişman olma..yüzün bu senin sonuçta..
bu arada fotoğraflarımı direk foruma koymuştum ben, 11.sayfaydı sanırım..bakmak isteyenler ordan bakabilir direk ark.talebi yollamak yerine :)

rica ederim :) sana da şimdiden geçmiş olsun canım :1hug:

yesil baslıordek:)) burnunaa BAYILDIM burdaki ameliyat olan herkes gibi cok basarılı ve dogal bır burun:) iyiki paylasım yapıyorsunuz cok tesekkurler hihoyyyt:1hug:

dahlia cım bence gayet düzgün görünüyor.yüzüne de gitmişse ne ala ne güzelkaydirigubbakcemile5

Dahlia canım önceden de bahsettiğin şişlik son fotolarında daha bariz. Bunun sebebi neymiş? Bir de masajla düzelmeyecek bir şişlik mi bu, revizyon dediğin için. İnşallah en kısa zamanda hallolur.a.s.

Dahlia canım önceden de bahsettiğin şişlik son fotolarında daha bariz. Bunun sebebi neymiş? Bir de masajla düzelmeyecek bir şişlik mi bu, revizyon dediğin için. İnşallah en kısa zamanda hallolur.a.s.

canım şişlik değil, masajla düzelmiyo, cildimin uyum sağlayamaması genel olarak

hmmm..yan fotolara dikkatli bakmamışım..aynı tarafsa eğer başta düzgün sonra bi kabarma olmuş enteresan..önden de dikkatli bakıldığında belli.ben de barış beyin hastasıyım.bende de önden tek taraflı bi sorun var..sana nasıl bi çözüm önerdi barış bey?ne yapmayı planlıyor?

Canim ikínci ameliyat kesinmi? evetse nasil bi ameliyat sekli uygulayacak baris bey? benimde hafif bi kikirdak sorunum varda. ve fiyat ile bi bilgi aldinmi?

fiyatı sormadım, bir 3-4 ay daha bekleyeceğim çünkü. 1 saatlik genel anesteziyle olucak ameliiyat. kemik kırma olmadığı için şişlik, morluk olmayacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…