ewet duffy sislik var, barıs bey bu kounda ne dedi? onun haricinde burnunu simdi daha net gordum cok acaip dogal gozukuyor super. ki resimler cok net degil ama belli.
birde sen kapalı mı ameliyat oldun? bu tarz sislikler sanırım kapalı ameliyatlarından sonra oluyor barıs beyin?
Namphe, Barış Bey senin burun deliklerini küçülttü mü? Çünkü benim görüşmem sırasında ben sordum, burun deliklerimi küçültücek misiniz diye, yok hayır, büyük değiller dedi. Ama bana büyük geliyor. Kıkırdakları yerine yerleştirince onlar da daha normal gözükecek dedi. Bilmiyorum, seninkindeki işlem neydi canım?
Dilemgizcim, seninle de uzunca zaman yazışamadık. Resimlerini Barış beyle görüşmeye gittiğimde de gördüm zaten! Harikalar! O ufacık gamzeye sen söylediğin için eklediğin fotoda çok dikkatlı bakmaya çalıştım ve çok küçük bir gölge gördüm evet ama canım inan ki bunun bir kusur olduğunu söyleseler gülerdim. Tabii ki senin nasıl hissettiğin daha önemli ama emin ol ki burnun müthiş güzel gözüküyor ve öyle bir minicik noktayı başkasının görme ihtimali milli piyangodan büyük ikramiye kazanmaktan bile daha zor:) Çok güzel olmuş çok!
duffycim senin burnunu gercekten cok begeniyorum hatta barıs beye ameliyat olmak istedigim icin arkadaslarıma da gosteriyorum ornek olarak cok guzel ve en onemlisi dogal buluyorlar.cunku cevremden genel olarak burun ameliyatı olmak istedigim icin tepki var sokakta gordujkleri korkunc burunları bildigi icin insanlar bole tepki veriyorlar dogal olarak. ole mahvedilmis burunlar gordumki bole bir ameliyattan bole bir sonucla cıktıgın icin cok sanslısın gercekten eminim o sislik sorununuda cozecektir barıs bey, asıl sasırtıcı olan bole zor bir operasyonu kapalı basarmıs olması masallah diyelim. paylasımlar icin tesekkurler tekraropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canım ama revizyon olucak
Dahlia canım önceden de bahsettiğin şişlik son fotolarında daha bariz. Bunun sebebi neymiş? Bir de masajla düzelmeyecek bir şişlik mi bu, revizyon dediğin için. İnşallah en kısa zamanda hallolur.a.s.
6. ay kontrolüme gittim, fotoları koydum albüme bakmak isteyenler bakabilir yerimseniben
Canim ikínci ameliyat kesinmi? evetse nasil bi ameliyat sekli uygulayacak baris bey? benimde hafif bi kikirdak sorunum varda. ve fiyat ile bi bilgi aldinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?