Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

oralet sana sorsam ;

ameliyata girmeden önce kaç kez tasarım hakkında görüşülüyor barış beyle ?
ben 2 defa diye duydum.İlk görüşmeye gittiğinde tasarım yapıyormuş birde ameliyattan önce tekrar üzerinden geçiliyormuş . bu doğru mu ? yeterli oluyor mu 2 görüşme ?

ben istanbuldan çok uzakta oturuyorum(12 saat uzaklıkta otobüsle). sürekli gel-git yapmaktansa tasarıma gideyim sonrada beğenirsem birkaç gün sonrada ameliyat olayım diyorum.böyle yapan hiç oluyor mu bilgin var mı?
ne bileyim çok mu acele olur ?

ayrıca bana verdiğin mailden barış beye fotoğraf gönderdim.cevap gelirse tasarımı paylaşacağım sizlerle.

şimdi bitane fotğrafımı koyacağım bi bakar mısın burnuma..... bence kolay bi burun

oralet sana sorsam ;

ameliyata girmeden önce kaç kez tasarım hakkında görüşülüyor barış beyle ?
ben 2 defa diye duydum.İlk görüşmeye gittiğinde tasarım yapıyormuş birde ameliyattan önce tekrar üzerinden geçiliyormuş . bu doğru mu ? yeterli oluyor mu 2 görüşme ?

ben istanbuldan çok uzakta oturuyorum(12 saat uzaklıkta otobüsle). sürekli gel-git yapmaktansa tasarıma gideyim sonrada beğenirsem birkaç gün sonrada ameliyat olayım diyorum.böyle yapan hiç oluyor mu bilgin var mı?
ne bileyim çok mu acele olur ?

Canım istediğin kadar görüşürsün ama Barış Bey her zaman hasta ile doktor arasındaki iletişim çok önemlidir bunu iyi sağlamak gerek der. Hasta ne istediğini doğru bir şekilde anlatırsa doktorda buna karşılık bir yol çizer. Ne istediğimizi çoğu zaman anlayamıyoruz bu yüzden ben İstanbul'da oturduğum için ve göğüs ameliyatı sonrası kontrollere gittiğim için burnumla ilgili de sürekli görüşme fırsatı buldum. Ben ne istediğime ameliyata 1 ay kala anladığım için benim için iyi olmuştu. Ama sen ne istediğini biliyorsan bir görüşme bile yetebilir :))
Böyle yaptıran var canım ama genelde göğüs ameliyatlarında karşılaşıyorum şehir dışından gelenler ameliyat tarihi alıyorlar 1-2 gün öncesine de görüşme randevusu ayarlıyorlar her şey kararlaştırıldıktan sonra ameliyat olup dönüyorlar :)

Bence çok zor olmaz eğer burun yapın bu ameliyatı olmaya elverişliyse - bazen burunda takıntı yapılacak kadar sorun yok diyebiliyor Barış Bey, zaten kendisi yaptığı tasarımlardan çok daha güzel burunlar ortaya çıkarıyor. Bence sen yine de burnunun önden ve profilden çekilmiş resimlerini kendisine mail at durumun hakkında bilgi ver ve buna karşılık yola çıkmaya hazırlan :)

Hem ameliyat öncesinde burada biz sana yardımcı da oluruz anlatırız bütün süreci :)

oralet tşk. ederim.
nasıl bir burun istediğimi biliyorum.
fotoğraf yükleyemedim,özel mesajda yazamıyorum.
senin için sakıncası yoksa özelden bana mailini verir misin sana profil resmimi göndersem
burnum hakkında bana yorum yapsan olur mu?

barış beye daha burun ameliyatı olan arkadaşlar cilt bakımı yaptırmışmıydınız? bana özellikle cilt bakımı yaptır demedi ama sanki forumda böyle bişey okudum diye aklımda kalmış. sevin hanıma sordum yaptırsan iyi olur dedi.
araştırdım biraz ama 1 seanslık cilt bakımı çok da etkili olmuyormuş. yani en az 6 seans falan gidilmesi gerekmiş. ama o kadar vaktim yok benim :(
ne yapsam? gidip işi garantiye almak için 1 seans da olsa yaptırsam mı? yoksa nasılsa 1 seans çok farketmiyo diye gitmesem mi?

bence yaptır...en azından için rahat eder... temizlenir gözeneklerin

haklısın aslında.işi garantiye almak laım. burun 10 gün falan alçıda durunca tıkalı gözenekler havasızlıktan sivilceye dönüyormuş. yani güzel bi burun ama üzeri civilceli olsun istemem :37:
hem daha hassas olacağı için daha sonra bakım falan da yaptıramam.
bu arada ekledim tasarımımı.

istanbulda bildiğiniz güvenilir bir yer var mı acaba?

Barıs Bey oyle bırsey soylemedıyse cok da gerek yok bence. Cunku zaten ameliyattan sonraki 10 gun yuzune hicbirsey degiremiyorsun, mahvoluyor cildin. Benim kupkuru olan cildim korkunc bir hale geldi ameliyattan sonra. Ama zamanla gececek yani onla da kafayi bozmanin anlami yok. Baris Bey onu cildi asiri yagli olanlara oneriyor, o durumda 1 seans bile kardir diyerekten.

oralet tşk. ederim.
nasıl bir burun istediğimi biliyorum.
fotoğraf yükleyemedim,özel mesajda yazamıyorum.
senin için sakıncası yoksa özelden bana mailini verir misin sana profil resmimi göndersem
burnum hakkında bana yorum yapsan olur mu?

Canım burnun için yorumlarımı yaptım ben :)
Mail ulaşmazsa haber ver yeter.

barış beye daha burun ameliyatı olan arkadaşlar cilt bakımı yaptırmışmıydınız? bana özellikle cilt bakımı yaptır demedi ama sanki forumda böyle bişey okudum diye aklımda kalmış. sevin hanıma sordum yaptırsan iyi olur dedi.
araştırdım biraz ama 1 seanslık cilt bakımı çok da etkili olmuyormuş. yani en az 6 seans falan gidilmesi gerekmiş. ama o kadar vaktim yok benim :(
ne yapsam? gidip işi garantiye almak için 1 seans da olsa yaptırsam mı? yoksa nasılsa 1 seans çok farketmiyo diye gitmesem mi?

Papricacığım, benim cildim yağlıydı bana ameliyat öncesinde cilt bakımı yaptırmamı sitedeki kızlar söylemişti ama ben pek üstüne düşmedim. Ameliyattan sonra muazzam bir yağlanma başlıyor ilk günlerde neredeyse tüm yüzüm yağlanıyordu en aşırı da burun bölgem. Temizleyici ürünler aldım. Çok faydasını da gördüm ama yine de 1 seanslık yaptır sen ameliyat öncesinde yüzün ne kadar iyiyse ameliyat sonrasında da ona göre devam ediyor. Ben nasıl olsa ameliyat oluyorum diye çok gevşemişim :)) Sanki Barış Bey bir de deri nakli yapacak :D
Sen bakımını yaptır illaki farkedecektir :)

Ben cilt bakımı yaptırmamıştım, ama yaptırmak da fayda var çünkü; ameliyat sonrasında belli bir süre burun daha hassas oluyor..Ama yaptırmamak da çok büyük kayıp değil bence.Tabi ciltten cilde değişir, sorunlu bir cildin varsa yaptır ;)

Son düzenleme:
oraletcim malini aldım tşk. ederim.
benim en büyük korkum narkoz.ameliyatda ya kalbim durursa ya beklenmedik kötü bişey olursa korkusu var.
inanamıyorum randevu aldığıma....

oraletcim malini aldım tşk. ederim.
benim en büyük korkum narkoz.ameliyatda ya kalbim durursa ya beklenmedik kötü bişey olursa korkusu var.
inanamıyorum randevu aldığıma....

Acıbadem İstanbul'daki en iyi hastanelerden biri. Buradaki anestezi uzmanları da çok iyi.
Sen burnuna yoğunlaş, her şey yolunda gider, stres yapma :)

paprica ,

tasarımın güzel ve doğal olmuş.tasarımdaki burun ucu 1 mm kısa olsa nasıl olurdu acaba...azıcık işte
sen doktor beyle görüştün mü ?
ameliyat tarihin belli mi ?

doktorla görüştüm hatta ameliyat tarihim bile belli :) 15 gün kaldı. aslında tasarımda şöyle bir durum var. tasarımı ilk gördüğümde küçücük diye düşünmüştüm sonra anneme yolladığımda dediki daha küçük olsun. şaşırdım bende. annemden beklemeiğim bi yorumdu bu ( genelde doğal olsun diye tutturuyordu da :) ) ucunun uzun olduğunu söyledi. sonra eve gelip onun bilgisayarından bakınca bana da öyle geldi. şaşırdım. yani ben keni bilgisayarımda gayet küçük ve ucu kısa görürken onunkinde onu çok uzun duruyordu. gözü tırmalıycak kadar hemde.
barış beyle haftaya tekrar görüşmeye gidicem. tasarım konusunu tekrar sorucam. ucunu biraz kısaltıp biraz kavis verirse nasıl bir görüntü oluşucak merak ediyorum. haftaya vericem son kararımı yani. hmm bir de burunla alın arası ve dudakla burun arası açıyı falan sorucam

paprica

alınla burun açısımı ...ben onu bilmiyordum.nasıl olursa iyi görüntü oluyor ki?
ben 13 ocakda görüşeceğim.
görüşmede neleri sorayım veya dikkat edeyim ?
bilmediklerim varmış...

tecrübeli arkadaşlar size sesleniyorum.
mutlaka sor dediğiniz neler var ?

Back
X