Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Ben ilk görüşmede de hiç bir ücret ödemedim sadece toplama günü ödeme yaptım

Ben ilk görüşmede de hiç bir ücret ödemedim sadece toplama günü ödeme yaptım

Belki önceden öyleydi sen ne zaman yaptın canım bilmiyorum ama benim transfer günüm aret bey in şehir dışına çıkması gerekiyordu transfer günümü değiştirdiler mutlaka kendisi girer çünkü dediler bana da bi iki arkadaşada aynısı olmuş senin gördüğün çok olağanüstü bir durumdur anlık yani

Olabilir belkide ben geçen ay yaptırdım daha yeni transfer bekliyorum

:)))Olsunda artık dr larımıza ne hediye alacağımızı düşünelim ben artık o anları yaşamak istiyorummm

bende istiyorum valla o anları yaşamayı rabbim nasip etsin inşallah bende yarın kan sonuçlarımı alıp aret beye gidicem bakalım ne diycek sol tüpte hıdrosalpenks var benım nasıl bı uygulama yapıcak onu konusucaz adamla konuşmak bıle ıyı gelıyo bana umut kaplıyo içimi eve gidene kadar hayaller kuruyorum hep[/QUOTE]

Ne güzel canım için rahatlıyorsa dr görüşünce artı senin için rahatca geçirebileceğin biir tedavi süreci olur inşALLAH.

Anladım canım ben pko olduğum için ayrıntılı sorayım dedim en çok dozajı merak ediorum benim gb olanlarda ohss olmak korkutuyor 225 yine yüksek değilmi sonraları 150 ye düşürmüş dr kontrollü gidiyorlardır heralde.dondurulmuşların yüzünü güldürür inşALLAH.

Ebrucan rüyamda seni gördüm :))bana bu durumu açıklıyordun heralde 1,750 zam gelmeden önce olan fiyat 750 merkeze 1,000 ilaçlar dediğin gibi sabit fiyat canım

Cok Sağol cnm...insallah c.tesi hayırlı haber alırım. ..sonucu yazarim..öpüyorum

Ben şu dönem ya latif çekiyorum 6664 defa olması gerekiyor dahada az çekilebilir heralde nette yazıyor bence bekleme süresinde sende tesbihata yüklen ruhende şifa buluyorsun..bende öpüyorum

canım belki o hastanın aynı hastanede 2. yada 3. tedavisidir.. tedavi sayısı aynı yerde nekadar artarsa okadar fiyatı düşürüyorlar..

ilk görüşmede ben para ödedim nasıl oluyor tanıdıkmı vardı senin cnm....:))
sen nekadar şanslısın cnm..

Yok canım tanıdık falan bende anlamadım hatta ücret ödiycem sanıyordum almadılar o arkadaşımında ilk denemesiydi 1750 ödedi ben geçen ay başladım

Evet canim raporsuz yaptircam..verceklerini bilsem giderim ama ya ordada asilama isterlerse prosedur gerigi iki kere asilama olmam lazimmis cunku

Yok canım tanıdık falan bende anlamadım hatta ücret ödiycem sanıyordum almadılar o arkadaşımında ilk denemesiydi 1750 ödedi ben geçen ay başladım

hayat boyu herzaman şansın seninle olsun hayatım.. inşallah en kısa sürede bebişinide kucağına alırsın..
zaten bencede görüşmede para alınmamalı.. 10 dk görüşüp 225 tl yatırıyoruz çok saçma..

Normalde bencede òyle olmali beni muane etmedi ondan olabilirmi acaba yarım saat görüstü benim doktor video izletti tek tek anlattı çok memnun kaldım insallah öyle olur çok zor herşey dilerim sizde en kısa zamanda çocuğunuzu kucağınıza alırsın

Ben şu dönem ya latif çekiyorum 6664 defa olması gerekiyor dahada az çekilebilir heralde nette yazıyor bence bekleme süresinde sende tesbihata yüklen ruhende şifa buluyorsun..bende öpüyorum
Cnm ben hergun 707 kere ya varis. ..100 kere allahumme ya evvelu 100 kere istigfar duasi okuyorum..cocuk olması icin edilecek dua bunlarmis..internetten arastirmama gore tabi...bugunde Mehmet emin tokadi hazretlerinin turbesini ziyaret edicem inşallah..izmi azam duasi, ayetel kursi yani mumkun olduga kadar dua etmeye çalışıyorum

canım belki o hastanın aynı hastanede 2. yada 3. tedavisidir.. tedavi sayısı aynı yerde nekadar artarsa okadar fiyatı düşürüyorlar..

Belkide öyleydi canım 300 500 düşünmüorum artık o da ayrı bir stres yapıyo bünyede

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…