Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Maalesef benim durumumda kimseyi bulamadım cnm

hakkinda hayirlisi neyse olur inşALLAHYarin erken saattemi baktiracaksin kanda benim aşilamalarimda test günüme gelmeden regl oluyordum ama her ihtimale karşi istiyorlardi test yine sende biraz da olsa yüksek çikmiş

bende 7 yıldır savaş veriyorum ve ıkı kere yumurtalıklarımdan tümör çıktı ıkı defa amelıyat oldum umuttup bebekte 2 kere tup bebek yaptırdım fakat orasının bır tıcarethane olduğunu maalesef herseyı ogrendıkten sonra farkettım rahım fılmı ıstemeden tupbebek yaptılar meğer hıdrosalpensk (tüplerde sıvı bırıkımı enfeksıyon )olduğu ıcın tutmAmıs tabı bunu merkez önceden soylemedıgı ıcın bızde yaptırmadığımız ıcın bılemedık ıkı kere basarısız olunca bana rahım fılmı cektır dedı ordakı ... doktor denen şahıs... bende ameliyatım esnasında amelıyatımı yapan doktor sol tupun acık bıraktım sağ tupunu aldık dedı ama daha sonra ogrendımkı yaşanan amelıyatlar sonrasında hıdrosalpenks olusabılıyomus tup bebeğe başlamadan once rahım fılmı cektırdım ve solda kı tüpte sızlere ömür şimdi essure denen bır yöntemle amelıyata gerek kalmadan vajinal yoldan bır tıkaçla ucu kapatılıp oradaki sıvının rahme akması engellenıyomus şimdi o yöntemı araştırıyorum
ARET BEYLE GEÇEN HAFTA TANIŞTIM kendısı ınanılmaz tatlı bır ınsan çok olumlu çok pozitif konuştu benımle bır sürü tahlıl verdı ılk etapta bakalım onların sonuçlarını çarşamba günü alıcam perşembe sonuçlarımı götürücem ona göre konuşucaz nasıl bir yöntemle devam edicez çünkü soldaki tüpte hidrosalpenks olduğu ıcın tupbebek şansını çok düşürüyor önce onu halletmemız gerekıcek sanırım.inşallah verdiğimiz kan tahlılı sonuçlarım güzel çıkar ve ıkıncı bır problemle karşılaşmam çünkü
ARTIK okadar yıprandımkı tam yedi yıl mücadele hormon tedavısı aşılama tüp bebek ve başarısız sonuçlar ardından yumurtalıklarda sürekli tekrarlayan kitle 2 kere amelıyat alınan kıtle kansere yakın bordırline yani orta derece cıktı ve ben buna rağmen umudumu kaybetmedim pes etmedim etmıycem umudumuda kaybetmıycem hep iyi düşünelim herzaman güzel şeyler düşünelim ve inancımızı asla kaybetmeyelim
BEN ARET BEYLE çıktığım bu yolda güzel sonuçlar alıcagıma inanıyorum ve bunu sızlerle paylaşıcamki benım gıbı umutsuz olanlara ışık tutsun

inşallah bu yolda beraberce hepimiz geçmiş kötü tecrübeleri unutur... bir kez daha yine doktor konusunda yanılmışız demeyiz... ve Aret beyde bebişlerimize kavuruşuz hayatım..
Umut Tupu artık unut canım boşver rehberinden bile telefonlarını sil önüne bak yeni tedavine odaklan.. ben öyle yaparak atlattım sıkıntılı günlerimi.. Süleyman bey dün bana mesaj geçmiş Beşiktaşta yeni kilinik açmış oraya geçmiş bekliyormuş mesaja çok şaşırdım.... ona şunu yazdım "4 tane negatifinden ve tutumlarından dolayı hiç ilgi alanıma girmiyorsunuz sizi Allaha havale ediyorum lütfen beni rahatsız etmeyiniz hayatımda yeni bir doktor sayfası açtım yazdım...

sende artık unut dicem ama bu hastane hepimizin psikolojisini bozmuş...

hakkinda hayirlisi neyse olur inşALLAHYarin erken saattemi baktiracaksin kanda benim aşilamalarimda test günüme gelmeden regl oluyordum ama her ihtimale karşi istiyorlardi test yine sende biraz da olsa yüksek çikmiş
Sağol cnm...sabah erkenden yaptiricam sonucu zaten öğleden sonra bildiriyorlar..benim regl günüm ayın 6 sindaydi hala olmadim sanırım ilaclardan. .....benim sonucum şu durumda varla yok arası. ...insallah yarın mucizemin devamı gelir

Kızlar ben pazartesi aret beye muayne oldum ve 3 yumurtam varmis benden e2 p4 kan testi yaptirdi ve istedigi gibi sonuc cikmamis yarin yine bu test leri yaptircam sonucuna gore başlıcaz hayirlisi artik dogru zaman ne zaman sa o zaman olsun yeterki sonunda bebegime kavusayim

Insallah canim dualarim seninle hadi guzel haberler bekliyorum :))

evet canım çok haklısın hepımızın pısıkolojısı bozuk allah onları kahretsın ınsanların saglıgıyla ve gelecegıyle oynamak nekadar kolay olmus umut tıcarethanesı resmen orası sildim hayatımdan orayı duymak bıle ıstemıyorum bıde utanmadan mesaj atıyolar sinir bozucu iyi cevap yazmıssın :) inşallah yeni başladığımız bu yolda aydınlığa sen ben ve butun bebek hayaliyle yanıp tutuşanlar kavuşsun hayallerine tedavımı burdan butun ayrıntılarıyla yazıcam ve sızlerı takıp edıcem bızı bızden baska kımse anlamıyor malesef

bu arada canım sen tedavınde hangı asamadasın suan merak ettım sende sorun ne?

inşallah kavuşursun bebeğine canım burdan takip edicem seni :)

inşallah kavuşursun bebeğine canım burdan takip edicem seni :)

Insallah canim hepimiz kavuscaz bebeklerimize benim bu 3. Ayim oldu ilk 3 tane yumurtam var diye aret bey baslamadi 2. Ay 15 yumurtam varfi bu seferde 15 yumurtadan sadece 2 tane si guzel olusmustu aret bey iptal etti bu 3. Syimda da yine 3 tane yumurtam var aret bey bu sefer e2 p4 testleri yaptiriyo adetimin 4. Gunu kan vermistim ve istedigi gibi cikmamis degerler bugun altinci gunumm yarin 7. Gunum tekrar kan vercem ona gore baslicaz sanirim bu ayda olmucak gibi geliyor gerci aret bey e vok guveniyoeum o ne zaman derse o zaman baslicam yeterki sonunda bebegime kavusayim canim iste boyle benim simdilik yasadiklarim allah hepimizin yardimcisi olsun

3 yumurta iyi degilmi anlamadimki senin amh kacti canim.. bende amh 1.02 ama gecmiste hep 1-2 tane toplandi..

orasının bır tıcarethane olduğunu maalesef herseyı ogrendıkten sonra farkettım rahım fılmı ıstemeden tupbebek yaptılar meğer hıdrosalpensk (tüplerde sıvı bırıkımı enfeksıyon )olduğu ıcın tutmAmıs tabı bunu merkez önceden soylemedıgı ıcın bızde yaptırmadığımız ıcın bılemedık ıkı kere basarısız olunca bana rahım fılmı cektır dedı ordakı ... doktor denen şahıs... bende ameliyatım esnasında amelıyatımı yapan doktor sol tupun acık bıraktım sağ tupunu aldık dedı ama daha sonra ogrendımkı yaşanan amelıyatlar sonrasında hıdrosalpenks olusabılıyomus tup bebeğe başlamadan once rahım fılmı cektırdım ve solda kı tüpte sızlere ömür şimdi essure denen bır yöntemle amelıyata gerek kalmadan vajinal yoldan bır tıkaçla ucu kapatılıp oradaki sıvının rahme akması engellenıyomus şimdi o yöntemı araştırıyorum
ARET BEYLE GEÇEN HAFTA TANIŞTIM kendısı ınanılmaz tatlı bır ınsan çok olumlu çok pozitif konuştu benımle bır sürü tahlıl verdı ılk etapta bakalım onların sonuçlarını çarşamba günü alıcam perşembe sonuçlarımı götürücem ona göre konuşucaz nasıl bir yöntemle devam edicez çünkü soldaki tüpte hidrosalpenks olduğu ıcın tupbebek şansını çok düşürüyor önce onu halletmemız gerekıcek sanırım.inşallah verdiğimiz kan tahlılı sonuçlarım güzel çıkar ve ıkıncı bır problemle karşılaşmam çünkü
ARTIK okadar yıprandımkı tam yedi yıl mücadele hormon tedavısı aşılama tüp bebek ve başarısız sonuçlar ardından yumurtalıklarda sürekli tekrarlayan kitle 2 kere amelıyat alınan kıtle kansere yakın bordırline yani orta derece cıktı ve ben buna rağmen umudumu kaybetmedim pes etmedim etmıycem umudumuda kaybetmıycem hep iyi düşünelim herzaman güzel şeyler düşünelim ve inancımızı asla kaybetmeyelim
BEN ARET BEYLE çıktığım bu yolda güzel sonuçlar alıcagıma inanıyorum ve bunu sızlerle paylaşıcamki benım gıbı umutsuz olanlara ışık tutsun[/QUOTE]
hosgeldin cnm aramiza bende ilk zamanlar orada tedavi olmayi dusunuyordum sonra fikrim degisti ALLAH yardimcin/yardimcimiz.olsun.

canım bunada şükür ya hiç olmasaydı beterin beteri var bılıyosun daha kötü durumda olanar var kanserle savaşanlar var allah korusun rabbim dermansız dert vermesın yeterki sabırla herseyın ustesınden gelırsın demekkı bır zamanı var unutma herseyın hayırlısı bunda da bı hayır var demekki

ben raporumu ve ilaclarimi aldim adet olmayi bekliyorum cnm.. 21 subat gibi gidecegim..

hadı bakalım ınsallah bu sefer yuzun guler gecmıs gönderılerını okudum altı deneme rabbım sabır versın herıste vardır bı hayır ben buna cok ınanıyorum herseyın bır zamanı vaktı olduguna ama ınan senın bu sefer hamıle kalmanı okadar cok ıstıyorumkı bu kadar savaş verenlere nebılıyım gönlum daha cok ıstıyo olsun dıye cunku gönul yarası daha cok oluyo bilirim 6 deneme sonrası basarısız olmasının nedenı neymıs pekı problem eşindemı sendemı

hosgeldin cnm aramiza bende ilk zamanlar orada tedavi olmayi dusunuyordum sonra fikrim degisti ALLAH yardimcin/yardimcimiz.olsun.[/QUOTE]

HOŞBULDUK CANIMMMMMMM SENINDE GÖNDERILERINI OKUDUM INANIN SAAT 12 DE BASLADIM SAAT 3 E KADAR BUTUN SAYFAYI 1 DEN 185 KADAR OKUDUM AMANN CANIM IYIKI FIKRINI DEGISTIRMISSIN BAHÇECİ VE UMUT ASLA KAPISININ ÖNÜNDEN BİLE GEÇMEM BİDAHA

canim bir tane iptal olan tedavim vardi onu saymazsak iste bu subattaki 6. olacak insallah.. esimin sperm sayisi 2 milyon benimde yumurta kalitem kotu denildi... simdi regly olmayi bekliyorum bugun Aret beyin hemsiresini arayacagim benim birde kronik bagisiklik sorunum var cd56 naturel killer testim 29,5 cikmisti bunun icin intralipid adinda bir serum var o serum Istanbul Tupte varmis tedavi oncesi yaptirmayi teklif edecegim...

canım benim hadi inşallah dertlerımızın dermanını İstanbul tüpbebekte aret beyle buluruz umarım dermansız dert yoktur umudumuzu kaybetmek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…