Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Tamam cnm karıştirdim yazilari sanirim hayirli olsun insallah ilk denemede kavusursun bebişine

Evet canim raporsuz yaptircam..verceklerini bilsem giderim ama ya ordada asilama isterlerse prosedur gerigi iki kere asilama olmam lazimmis cunku

canim senin amh ve fsh oranin kac.. esinin sperm sayisi normalmi.. selaymaniye bana amh oranimdan verdi.. zeynep kamil fsh oranlarina cabuk veriyormus..

Evet canim raporsuz yaptircam..verceklerini bilsem giderim ama ya ordada asilama isterlerse prosedur gerigi iki kere asilama olmam lazimmis cunku

Ama size direk tüp raporu vermeleri lazım eşinin değerlerinden dolayı orası sana denk gelmiş bence ne bileyim sonuçlarınızı götürüp bu değerlere göre aşılama denmez dimi diye önden görüş alabilirsin aklını karıştırmayayım cnm sadece bir fikir

ALLAH kabul etsin banada dua et Nilüfer adım :))

Ay canim ya ne bilim umutlanmak istemiyorum ancak eger bu tup bebek tutmazsa giderim gercektende kendimi yorgun hissediyorum ayni seyleri yasamaj istemiyorum ilgilendigin icin cok tesekkur ederim canim

Ay canim ya ne bilim umutlanmak istemiyorum ancak eger bu tup bebek tutmazsa giderim gercektende kendimi yorgun hissediyorum ayni seyleri yasamaj istemiyorum ilgilendigin icin cok tesekkur ederim canim

ricaa ederim rapor çok yorucu çapada özellikle ama ece aldıya hemencecik o yüzden dedim sen daha ii bilirsin cnm.tutusunda rapora gerek kalmasın amin amin amin

Amh testini yaptirmadim fsh 8.5 esimin sperm ssyisi 2 milyon verirlermi ki

canım benim sen zaten eşinin sperm sayısından dolayı aşılamayı direk atlayıp direk tüp raporu alıyorsun..
4 milyon altı ağır erkek infertilesine giriyor.. benim eşimin sperm sayısıda 2 milyon ile 6 milyon arası gidip geliyor direk tüp raporu verdiler..
daha önce hiç tüp yaptırdınmı bu ilkmi olacak..

Ilk olcak ama soyle birsey var canim esimin ilk sprem sayisi 3 milyondu ikinci kez yaptirdigimizda 18 milyona cikti 3. Kez yaptirdigimizdada 2 milyondu doktor o yuzden asilama dedi .bende zaten iki jere asilama oldum dedim ozel hastane o da bana klomenlemi yoksa igneykemi asilama oldun dexi bende klomenle oldum dedim o da bana devlet igneyle olana asilama istiyor dedi rapor icin bende o zaman kalsin dedim

Süleymaniyede öyle birşey yok canım 1 defa sperm testi isteniyor.. sen dosyana önceden yaptırdığın düşük olan diğer bir iki testini daha koyuyorsun.. birde amh oranına çok önem veriyorlar benim amh 1.2 di bu düşük sınır olarak kabul edilmiş ve amh danda aldım raporu..

sen zaten tedavine başladın canım.. ben Aret beye rapor için uğraşmama değermi demiştim kendisi bana senin yerinde olsam uğraşırım demişti.. 1 tedavide pozitifi alacağın belli değil raporun 6 ay süresi var hem bende tedavi ol hem rapor al demişti zaten o sırada rapor 1 aya çıktı..hakkımızda hayırlısı cnm.

slm kızlar.uzun süredir takip etsemde yazmıyordum.yazacak bir şeyde yoktu gerçi.malum genetik test sonuçlarını bekliyoru uzun zamandır.bugün aradım çıkmış.yarına da randevu almıştım zaten.sonuçları alıp göstericem hemen dr.aen son gittiğimde dr genetik testlerin sonucuna göre rapor verilicek gibi bir şey demişti.yani eşimle ilgili işlemler sanırım tamam olmuş olacak bir tek eşime verilecek raporu bekliycez (inş.çok bekletmezler bunun için de)sonra da sıra bana gelicek.inş.

Ne yaptın canım rapor için ne dediler

Kızlar yarın gidiyorum merkeze bi aksilik çıkmazsa başlıyoruz tedaviye dualarınızda beni unutmayın..

Ne yaptın canım rapor için ne dediler

bugün hem genetik test sonuçlarını aldım hemde androlojiye dr'a gösterdim.genetik bir sıkıntı yok çok şükür.rapor için de hoca her hafta gelmiyo bu hafta veya dier hafta perşembe bizden haber bekleyin dediler.sonrada sıra bana gelicek hayırlısı ile inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…