Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Kizlar aret bey in istedigi gibi cikmamis kan testlerim bu ay da baslamiyoruz.tedaviye herseyin hayirlisi dogru zaman da olsunda isterse bir sene sonra olsun

Kızlar 15.gunde degerim 8.07 çıktı. .ikiye katlanmiyor. .doktorum aret bey ilaçlara devam et c.tesi tekrar bakicaz dedi..çok azda olsa umut varmış ...bugun haber beklerken kalbim yerinden cikacak sandım butun canım cekildi. .cok zor bi durumdayim..allah hepimizin yardımcısı olsun

Canim benim dualarim seninle guzel haberlerini bekliyorum

hosgeldin cnm aramiza bende ilk zamanlar orada tedavi olmayi dusunuyordum sonra fikrim degisti ALLAH yardimcin/yardimcimiz.olsun.

HOŞBULDUK CANIMMMMMMM SENINDE GÖNDERILERINI OKUDUM INANIN SAAT 12 DE BASLADIM SAAT 3 E KADAR BUTUN SAYFAYI 1 DEN 185 KADAR OKUDUM AMANN CANIM IYIKI FIKRINI DEGISTIRMISSIN BAHÇECİ VE UMUT ASLA KAPISININ ÖNÜNDEN BİLE GEÇMEM BİDAHA[/QUOTE]

:)))Olsunda artık dr larımıza ne hediye alacağımızı düşünelim ben artık o anları yaşamak istiyorummm

Benim bi arkadasim 2 ay önce raporlu 1750 ye yaptirdi gerçi o Emre beye yaptırdı fiyat farkediyordur bende Emre beye gidiyorum raporsuz 4600 ekstra tahlil ve ilaçlarda var

Bende Suzan hanıma gidiyorum bende 2,500 ödeyeceğim benimde 1,750 olması lazımdı ozaman.

Kizlar aret bey in istedigi gibi cikmamis kan testlerim bu ay da baslamiyoruz.tedaviye herseyin hayirlisi dogru zaman da olsunda isterse bir sene sonra olsun

Her şeyin hayırlısı dediğin gb canım sen raporsuz yaptırıyordun dimi raporda sorun çıkmıştı die hatırlıorum ece arkadaşımızın çıkardığı araştırma hastanes,inden rapor çıkar istersen düşünmüyormusun.

Bende Suzan hanıma gidiyorum bende 2,500 ödeyeceğim benimde 1,750 olması lazımdı ozaman.

Yani en yüksek aret bey alıyor çünkü orda oda hoş genelde dışarda genelde toplama işlemide transfer işlemide diğer dokorlara kalıyor yumurta toplama oldumu sizin

Aklım sendeydi bugün ama daha erken giremedim foruma.. ne imkansız olan şeyler ALLAHın izniyle oluveriyor canım çok zor bir bekleyiş değerin kat kat artar umarım.

Yani en yüksek aret bey alıyor çünkü orda oda hoş genelde dışarda genelde toplama işlemide transfer işlemide diğer dokorlara kalıyor yumurta toplama oldumu sizin

Ben tedaviye başlamak için gitmiştim 28 ocakta ama doğum kontrol hapı kullanmam gerekti ve 1 haftaya kadar regl olacağım ozaman başlıyorum tedaviye ama gittiğim gün 2500 tl ödeyeceğim diye imzaladım kağıdı..emre bey suzan hanımın muayene ücreti 150 tl tüp bebek ücretide aynı olması lazım acaba tanıdık ları mıydı da emre beyin o fiyat verildi.

Yok canim değildi yılbaşından önceydi zammı yaptılar acaba bilemedim :) istersen gidince tekrar bi konuş belki faydası olur tanıdık falan yoktu hatta arkadasimi emre bey yonlendirmiş git rapor çıkar daha uygun olur vs. Bende o memnun kaldığı için başladım oraya

Anladım cnm söylerim yine olmazsa yılbaşından öncede 2,500 diye biliorum.peki sen ne aşamadasın sana fiyat için ne dediler.

Yazdıklarını okudum donrurulmuşların var onların transferini bekliyormuşsun ve benim gb pko luymuşsun merak ettim gonalf dozaj ı ne idi ohss oldunmu ağrıların oldumu yoksa çok yumurta toplandığı içinmi transferin ertelendi?
Birde AMH yaptırdıysan kaç çıktı değerin.
Ne sordum bee :)

Son düzenleme:

:)))Olsunda artık dr larımıza ne hediye alacağımızı düşünelim ben artık o anları yaşamak istiyorummm[/QUOTE]

bende istiyorum valla o anları yaşamayı rabbim nasip etsin inşallah bende yarın kan sonuçlarımı alıp aret beye gidicem bakalım ne diycek sol tüpte hıdrosalpenks var benım nasıl bı uygulama yapıcak onu konusucaz adamla konuşmak bıle ıyı gelıyo bana umut kaplıyo içimi eve gidene kadar hayaller kuruyorum hep

Yok cnm amh yapmadılar bana benim tüplerim kapanmış apandist amelyatımdan dolayı laporoskopi oldum biri alındı biri açıl o yüzden yaptrıyorum tüp pko olduğum için değil gonalf 225 doz yüksek ve 150 doz kullandım son 5 günde cedrodit ve menegon kullandım gonal f 2 kutu vardı elimde doktorum yeniden masraf yapmamı istemedi elimdeki ilaćlarla devam etti 40 tane yumurta toplandı 32 döllendi 20 iyi kalite dediler 5 tane 3. gün 2 tane 5. Gün 2 tanede 6. Gün embriyo dondurulmuş o ay transfer yapılmadı çok fazla yumurtam olduğu için ohss olmam için olmadımda şükür ilk adetimde gittim 3. Günü hormon testi yaptılar bu ay transfer için herşey yolunda yapabiliriz bir hafta geçti bakalım cmrtesi kont var

Son düzenleme:

Fiyat raporluda dr a göre değişmiyor canım standart fiyat ödeniyor sadece ilk görüşmede muayene ücreti olarak aret bey in diğer dr lara göre daha fazla.ayrıca toplamayı emre bey yapıyor ama transfere mutlaka aret bey giriyor.tecrübeyle sabit :))

Ben raporlu değilim zaten sadce yaptıran yakın arkadaşım var onunda ödediği ücreti bildirdim arkadaşlara ayrıca bütün transferlere giremiyor aret bey tabiki elinden geldiği kadar girmeye çalışıyor ben randevumu beklerken doktorum aret beyin transferini yaptı gözümle görmediğim birşey hakkında konuşmam zaten ayrıca mutlaka işleri çıkabiliyor kongreler programlar vs. Benim toplama işlemimde bir gün sonra olsa başka bi doktor yapıcaktı doktorumun programı vardı böyle şeyler olabiliyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…