Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Genetik test neden istemislerdi sizden bizden istememislerdi de.cokmu dusukdu sayi.simdi ararlar yani dedikleri hafta o sonucu alip infertiliteye goturup oyle bekleyeceksin raporu

Genetik test neden istemislerdi sizden bizden istememislerdi de.cokmu dusukdu sayi.simdi ararlar yani dedikleri hafta o sonucu alip infertiliteye goturup oyle bekleyeceksin raporu

en son çapada yapılan testlerin birinde sayı 2 diğerinde 3 mliyondu ve ikisinde de morfoloji sıfırdı.sanırım ondan istediler genetik testi.eşimin rapırunu aldıktan sonra prosedür nasıl işler bilmiyorum ama büyük ihtimal ben laparaskobi olurum.çünki ilk gittiğimde infertiliteye çektirdiğim rahim filmine bakıp dr dedi ki bakalım gerçekten tüplerin tıkalımı dedi.laparaskobimi olcak dedim tam hatırlamıyorum ama evet dedi.başka nasıl bakacak zaten:)benim artı bir sorunum var.tiroid antikorlarım yüksek.tsh az bir yükseklikle t3,t4 normal.tıpta buna haşimato diyorlarmış.araştırdığım kadarı ile de tüp bebekte başarı oranını etkiliyor diyende var hayır alakası yok diyende.benim adetin 3.günü çapada yaptırdığım kan testinde tsh normaldi fakat antikorlarımın yüksek olduğunu dr söylemem lazım.ilaç kullanıyorum tiroit için.antikorlar değişmez düşmez diyenler çoğunlukta ama dr lar aynı düşünce de değil.tsh ın normal olması yeter diyor dr lar hamilelik için.inşallah düzelirde birde bu sıkıntıyla uğraşamam.zaten zar zor toparlıycam tüp bebek parasını.sanırım benim laparoskobiden sonra verilir tüp bebek raporu.

Simdi anladim canimdetayli bakilsinda ne varsa ciksan ilk xeneme oncesi hasimatoyu duymadim daha once.hersey yolunda gider umarim

Simdi anladim canimdetayli bakilsinda ne varsa ciksan ilk xeneme oncesi hasimatoyu duymadim daha once.hersey yolunda gider umarim

umarım her şey yolunda gider cnm.eğer bir değişiklik olmazsa biz de ilk denememizi istanbul tüp bebekte suzan hanımda yapmayı düşünüyoruz.hele bir o aşamalara gelelim sen bize izlenimlerini anlatırsın karnında bebişinle beraber inşallah

Anlatirim tabi insALLAH canim tek olmam o zamanda :)

Canim benim hayırlı olsunnnn.insallah hepimiz ilk denememizde bebislerimize kavuscaz :))

Sagolasin canim su an tedaviye baslamia gb hissetmiorum persembe igneler eklenince ozaman anlarim heralde boyle iyide ozamanda sorun olmaz insALLAH ignelerden yana.ben dun psikologlada gorustum her muayene sonrasi kendisiylede gorusecegiz sizede tavsiye ederim pasiflora verdi daha relax olmam icin.

canım hayırlı olsun Rabbim gönlündekine kavuştursun bidaha aynı sıkıntıları yaşatmasın inşallah.
Önce senin ardındanda ebunun güzel haberlerini bekliyorum

canım hayırlı olsun Rabbim gönlündekine kavuştursun bidaha aynı sıkıntıları yaşatmasın inşallah.

ALLAH razi olsun Esracim dua et gobusunde nurdan yaratilmis bebisi ni tasirken daha etkili olur senin haberini alinca sevincten aglamistim sira bizlerde olur İNSAALLAH.

Canim pasiflora google dan arastirdim asiri kilo alfiriyomus

Canim pasiflora google dan arastirdim asiri kilo alfiriyomus

:))6kilo vermistim desene geri alacagim.surekli kullanmayacagim ya almam umarim cAnim.gonal f den mi bilmiorum 2gundur bas agrim var ve hep aglamak geliyor icimden pasiflora daha etkisini gostermedi

150 canim persembe kontrole gidiyorum kismetse.
Ebrucum persembe gidince opuyu belirlerlermi yoksa 3gitmedemi?

Yok canım kesin bir gün vermezler sadece tahmini bişey söylerler diye düşünüyorum çünkü o gün inşallah diğer iki iğneye başlıycaksın canım.toplaman bi sonraki perşembe falan olur hayırlısıyla canım bunlarda benim tahminim işte :))

Amin canım amin.biz de o güzel haberleri vereceğimiz günleri iple çekiyoruz fıstık anne :)) dualarını eksik etme nolur.inşallah bizde o günleri görürüz canım.

Tahminin bile cok cok onemli benim icin cnimcim ozaman kontrolden sonra 1haftada 3igneyle devam tahminince

Athenacim baska forumda bi arkadasimiz 3kutu gonal f verior ucretsiz sen geldin aklima raporsuz sunya umut tup bebek forumunda istersen bakarsin cnm

Selam herkese Aret beyde raporsuz tup bebek ne kadar ilacla beraber uzun zamndr okuyorum forumu bulamadim sehir disindayim yardimci olursaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…