- 9 Nisan 2012
- 2.809
- 186
ilaclar haric 2500 odeyecegim ben..kızlar ssk dan raporlu gidersek kac tl odedıgımızı bılıyomusunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilaclar haric 2500 odeyecegim ben..kızlar ssk dan raporlu gidersek kac tl odedıgımızı bılıyomusunuz?
ilaclar haric 2500 odeyecegim ben..
3 yumurta iyi degilmi anlamadimki senin amh kacti canim.. bende amh 1.02 ama gecmiste hep 1-2 tane toplandi..
Kızlar 15.gunde degerim 8.07 çıktı. .ikiye katlanmiyor. .doktorum aret bey ilaçlara devam et c.tesi tekrar bakicaz dedi..çok azda olsa umut varmış ...bugun haber beklerken kalbim yerinden cikacak sandım butun canım cekildi. .cok zor bi durumdayim..allah hepimizin yardımcısı olsun
Sagol Allah razı olsun. Bi sorun yok diyorlar sebepsiz diye rapor verdiler ama ben inanmıyorum mutlaka vardır bi sebep ama henüz bulunamadı.[/QUOTE
O kadar teferruatlıkı malesef yok kromozom yok genetik tanı.. birçok şey var hepsini araştırmaya gerek kalmadan tutar inşALLAH.
hosgeldin cnm aramiza bende ilk zamanlar orada tedavi olmayi dusunuyordum sonra fikrim degisti ALLAH yardimcin/yardimcimiz.olsun.
Benim bi arkadasim 2 ay önce raporlu 1750 ye yaptirdi gerçi o Emre beye yaptırdı fiyat farkediyordur bende Emre beye gidiyorum raporsuz 4600 ekstra tahlil ve ilaçlarda var
Kizlar aret bey in istedigi gibi cikmamis kan testlerim bu ay da baslamiyoruz.tedaviye herseyin hayirlisi dogru zaman da olsunda isterse bir sene sonra olsun
Bende Suzan hanıma gidiyorum bende 2,500 ödeyeceğim benimde 1,750 olması lazımdı ozaman.
Kızlar 15.gunde degerim 8.07 çıktı. .ikiye katlanmiyor. .doktorum aret bey ilaçlara devam et c.tesi tekrar bakicaz dedi..çok azda olsa umut varmış ...bugun haber beklerken kalbim yerinden cikacak sandım butun canım cekildi. .cok zor bi durumdayim..allah hepimizin yardımcısı olsun
Yani en yüksek aret bey alıyor çünkü orda oda hoş genelde dışarda genelde toplama işlemide transfer işlemide diğer dokorlara kalıyor yumurta toplama oldumu sizin
Ben tedaviye başlamak için gitmiştim 28 ocakta ama doğum kontrol hapı kullanmam gerekti ve 1 haftaya kadar regl olacağım ozaman başlıyorum tedaviye ama gittiğim gün 2500 tl ödeyeceğim diye imzaladım kağıdı..emre bey suzan hanımın muayene ücreti 150 tl tüp bebek ücretide aynı olması lazım acaba tanıdık ları mıydı da emre beyin o fiyat verildi.
Yok canim değildi yılbaşından önceydi zammı yaptılar acaba bilemedim :) istersen gidince tekrar bi konuş belki faydası olur tanıdık falan yoktu hatta arkadasimi emre bey yonlendirmiş git rapor çıkar daha uygun olur vs. Bende o memnun kaldığı için başladım oraya
Yok canim değildi yılbaşından önceydi zammı yaptılar acaba bilemedim :) istersen gidince tekrar bi konuş belki faydası olur tanıdık falan yoktu hatta arkadasimi emre bey yonlendirmiş git rapor çıkar daha uygun olur vs. Bende o memnun kaldığı için başladım oraya
HOŞBULDUK CANIMMMMMMM SENINDE GÖNDERILERINI OKUDUM INANIN SAAT 12 DE BASLADIM SAAT 3 E KADAR BUTUN SAYFAYI 1 DEN 185 KADAR OKUDUM AMANN CANIM IYIKI FIKRINI DEGISTIRMISSIN BAHÇECİ VE UMUT ASLA KAPISININ ÖNÜNDEN BİLE GEÇMEM BİDAHA
Yazdıklarını okudum donrurulmuşların var onların transferini bekliyormuşsun ve benim gb pko luymuşsun merak ettim gonalf dozaj ı ne idi ohss oldunmu ağrıların oldumu yoksa çok yumurta toplandığı içinmi transferin ertelendi?
Birde AMH yaptırdıysan kaç çıktı değerin.
Ne sordum bee :)
Yani en yüksek aret bey alıyor çünkü orda oda hoş genelde dışarda genelde toplama işlemide transfer işlemide diğer dokorlara kalıyor yumurta toplama oldumu sizin
Fiyat raporluda dr a göre değişmiyor canım standart fiyat ödeniyor sadece ilk görüşmede muayene ücreti olarak aret bey in diğer dr lara göre daha fazla.ayrıca toplamayı emre bey yapıyor ama transfere mutlaka aret bey giriyor.tecrübeyle sabit :))