:))) canim biz seninle bir iki deneme daha yaparsak gidecek doktor kalmatacak.. nereye hangi doktora umutlansam bir sorun yaa.. hepsi isi ticarete dokmus.. bende bu denememi Aret beyde yapacagim ama haftada 3 gun tv ye cikiyor hastane hasta dolu kime nezaman nasil zaman ayiriyor anlamadim.. Allah sonumuzu hayreylesin..
Soyle oldu canim ben adettimin 3. Gunu gittim bakti 15 yumurtan var dedi sonra bana 3 tane gonalf 450 lik doz gunde biir kez vurul dedi 4. Gunu de gel defi ben gittim ve 15 yumurtadan sadece 2 tanesi olgunlasmisti bana dediki diger yumurtalarin yerinde sayiyor ama 2 tane guzel yumurtan gelismis istersen toplayalim dedi ama sansin dusuk olur dedi bende istemedim o zaman iptal edelim defi bu igneler bir dahaki ayada yararini gosterir dedi sen beni dinle dedi bu ay iptal olsun birdHaki ay gel basliyalim dedi...csnkm boyle oldu ostrejen duzeylerime bakilmadi hic ne bilim ben soyle dusunfum aret bey risk almak istemiyo bende ona guvenmek istiyorum ah be csnim nadil ben tam tedavim baslafi heycanla bitmexi bekliuodum doktor bana hic aklima grlmeyen bir sey söyledi neye ugradigima şaşırdım simdi yine heryerim sedef oldu uzuntuden birde bununla ugrasiyorum
ilacı hiç içmiyorum başka birşeyde içmiyorum coraspirin ve folbiol içiyorum.. yıllardır iç iç birşey demişmedi zaten canım boşuna kist bile yaptı..
Cnm raporu kac ayda cikartiniz. .ne gibi sartlari var...bizde cikarticaz yardimci olurmusun lütfen. ....biz raporsuz yaptirdik. .10 bin tuttu. ...9.gunde kan testi yaptirdim sonuc maalesef negatif.......rapor çıkarsa ins tekrar baslicazcanım raporlumu gideceksin raporsuzmu..
ben raporlu gittiğim için 2500 tl ye geldi tedavim çünkü belli bir kısmını devlet karşılayacak. ilaçlarda devletin bana indirimli verdiği ilaçları 900 tl ye aldım ama ilacı 600 civarına alanda var.. bunlar raporlu tedavi ve ilaç fiyatı...
ben sana özelden hastanenin telefonunu yazayım raporsuz tedavi olacaksan kendin için direk fiyat al...
Cnm raporu kac ayda cikartiniz. .ne gibi sartlari var...bizde cikarticaz yardimci olurmusun lütfen. ....biz raporsuz yaptirdik. .10 bin tuttu. ...9.gunde kan testi yaptirdim sonuc maalesef negatif.......rapor çıkarsa ins tekrar baslicaz
Uzulme ya kiyamam.. Seni cok iyi anliyorum. Gucunu toplayip bir ise baslamisin yari yolda kalmasi acayip moral bozucu. Ama dunyanin sonuda degil dimi.... Belki onumuzdeki ay sansli ayin kim bilir. Ama garip bir durum olmus. Otekiler niye durmus durdugu yerde. Buna doktorun yorumu ne oldu acaba? Bende bu aralar dinlenmedeyim. Kasimdaki tupden beri aacyip duzensiz adetler yasiyorum. Bir duzene giremedik. Bu gidisle bende bahari bulacagim bir sonrakine sanirim. Yani bazi seyler elde olmadan erteletiyor. Nasil begendinmi bu klinigi. Orasida olmus kalabalik biryer.. Butun Turkiye tup bebekden hamile kaliyor galiba. Yokmus normal yonden bebek yapan??
ALLAH yardimcin olsun ve yüzümüze gülsün hepimizin teker teker ben ve ecede arkandan geleceğiz tedavi için :)
Cnm çok teşekkür ederim çok çok sağol...aret bey bütün tahlilleri vecanım tabii yardımcı olmak isterim bende yıllarca hep raporsuz yaptırdım.. ben Süleymaniye Devlet Hastanesinden aldım.. Zeytinburnunda.. sistemi çok güzel oturmuş hiç oyalamıyorlar.. normalde 1 ayda çıkıyor ben çalıştığım için izin alamıyordum 1,5 ayı buldu çıkartmam..
artemis_artemis adında bir arkadaşım bu aşağıdaki linkte nelere yaşayacağını anlatmış.. gözünü korkutmasın toplamda 4 defa gittim.. 5. gittiğimde raporu almaya gitmiştim..
adetinin 2. veya 3. günü hiçbir evrak hazırlamadan ve randevuda almadan Süleymaniyeye Tüp Bebek Bölümüne eşinle beraber nüfus cüzdanlarınızla sabah 08.30 da aç karnına git canıım orada zaten hemen başlıyorsun.. evrakları son hafta toplu olarak veriyorsun..
rahim filmin yoksa başvurduğun ayın adetinin bitişine yakın Radyomardan Rahim Filmi için randevu al hayatım oda aradan çıkar..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=657683
gitmeye karar verirsen herzaman sorabilirsin..
Cnm çok teşekkür ederim çok çok sağol...aret bey bütün tahlilleri ve
rahim filmini istemisti....hepsi var...benim esim azosperm..onunda bütün tahlilleri mevcut...umarım en kısa zamanda alır başlarım....ben negatif sonucumu 2 gün önce aldım. .......bu 4.tedavim olacak...........sen ne durumdasin şu an cnm...
Cnm raporu kac ayda cikartiniz. .ne gibi sartlari var...bizde cikarticaz yardimci olurmusun lütfen. ....biz raporsuz yaptirdik. .10 bin tuttu. ...9.gunde kan testi yaptirdim sonuc maalesef negatif.......rapor çıkarsa ins tekrar baslicaz
3.denememi aret beyde yaptim....iyi embriyo denk gelmedi demekki diyor..2 tane 6 ve 7 hucreli embriyo transfer edildi bana...demekki rahimde bolunmediler.......benim eşim azosperm. .yani bizim tüp dışında sansimiz yok maalesefAret beydemi denemistiniz ilk denememiydi neden tutmadigina dair aciklama yaptilarmi yum.veya spermden kaynakli diye bu defa rapor adamasindayken kendiliginden gelir İNSALLAH.
Sagol cnm.....psikolojik olarak biraz toparlanalim gidicez inşallah. .öpüyorumben raporu aldim bu subat adetimle basliyorum cnm.. azosperm varsa raporu kesin alirsin.. dosyana mutlaka daha once tedavi gordugun merkezlerden tedavi gordugune dair yazilarini alip koy canim ozaman hic oyalamazlar... bu adetinde git bende tedavide negatifi gordugum ilk adetimde gitmistim.. zaten alinca 6 ay suren olacak kullanmak icin... gorusuruz hayatim..
Kizlar amh testi yaptirmak icin adet li olmak sartmi.konuyla ilgili bilgisi olan varsa yanitlarsa sevinirim
Hayır adetli olman gerekmiyor amh için herhangi bir zamanda yaptırabilirsin canım ben adetli değildim
Benim degerim 3.5 cikti.bir yerde adetli olunca yapilmadi gerekiyor diye bir yazi okudum canim sikildi .200 tl para odedim :)) deger iyimu sence
9.gunde kan degerim 2.00 çıkmıştı. Bugün 13.gun degerim 6.7 çıktı. .hemşire negatife çok yakın 2 gün sonra tekrar kan testi yaptir takip edicez dedi. Degerim yukselirmi bilgisi olan ltf yardimci olsun..bi umut lutfen
Maalesef benim durumumda kimseyi bulamadım cnmHormonların etkisimi acaba yüksek olmasına sebep oldu forumda dolaşsan vardır bu durumda olan