Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Fiyat raporluda dr a göre değişmiyor canım standart fiyat ödeniyor sadece ilk görüşmede muayene ücreti olarak aret bey in diğer dr lara göre daha fazla.ayrıca toplamayı emre bey yapıyor ama transfere mutlaka aret bey giriyor.tecrübeyle sabit :))

Ben ilk görüşmede de hiç bir ücret ödemedim sadece toplama günü ödeme yaptım

Ben ilk görüşmede de hiç bir ücret ödemedim sadece toplama günü ödeme yaptım

Belki önceden öyleydi sen ne zaman yaptın canım bilmiyorum ama benim transfer günüm aret bey in şehir dışına çıkması gerekiyordu transfer günümü değiştirdiler mutlaka kendisi girer çünkü dediler bana da bi iki arkadaşada aynısı olmuş senin gördüğün çok olağanüstü bir durumdur anlık yani

Belki önceden öyleydi sen ne zaman yaptın canım bilmiyorum ama benim transfer günüm aret bey in şehir dışına çıkması gerekiyordu transfer günümü değiştirdiler mutlaka kendisi girer çünkü dediler bana da bi iki arkadaşada aynısı olmuş senin gördüğün çok olağanüstü bir durumdur anlık yani

Olabilir belkide ben geçen ay yaptırdım daha yeni transfer bekliyorum

:)))Olsunda artık dr larımıza ne hediye alacağımızı düşünelim ben artık o anları yaşamak istiyorummm:KK52::KK52::KK52:

bende istiyorum valla o anları yaşamayı rabbim nasip etsin inşallah bende yarın kan sonuçlarımı alıp aret beye gidicem bakalım ne diycek sol tüpte hıdrosalpenks var benım nasıl bı uygulama yapıcak onu konusucaz adamla konuşmak bıle ıyı gelıyo bana umut kaplıyo içimi eve gidene kadar hayaller kuruyorum hep[/QUOTE]

Ne güzel canım için rahatlıyorsa dr görüşünce artı senin için rahatca geçirebileceğin biir tedavi süreci olur inşALLAH.

Yok cnm amh yapmadılar bana benim tüplerim kapanmış apandist amelyatımdan dolayı laporoskopi oldum biri alındı biri açıl o yüzden yaptrıyorum tüp pko olduğum için değil gonalf 225 doz yüksek ve 150 doz kullandım son 5 günde cedrodit ve menegon kullandım gonal f 2 kutu vardı elimde doktorum yeniden masraf yapmamı istemedi elimdeki ilaćlarla devam etti 40 tane yumurta toplandı 32 döllendi 20 iyi kalite dediler 5 tane 3. gün 2 tane 5. Gün 2 tanede 6. Gün embriyo dondurulmuş o ay transfer yapılmadı çok fazla yumurtam olduğu için ohss olmam için olmadımda şükür ilk adetimde gittim 3. Günü hormon testi yaptılar bu ay transfer için herşey yolunda yapabiliriz bir hafta geçti bakalım cmrtesi kont var

Anladım canım ben pko olduğum için ayrıntılı sorayım dedim en çok dozajı merak ediorum benim gb olanlarda ohss olmak korkutuyor 225 yine yüksek değilmi sonraları 150 ye düşürmüş dr kontrollü gidiyorlardır heralde.dondurulmuşların yüzünü güldürür inşALLAH.

Fiyat raporluda dr a göre değişmiyor canım standart fiyat ödeniyor sadece ilk görüşmede muayene ücreti olarak aret bey in diğer dr lara göre daha fazla.ayrıca toplamayı emre bey yapıyor ama transfere mutlaka aret bey giriyor.tecrübeyle sabit :))

Ebrucan rüyamda seni gördüm :))bana bu durumu açıklıyordun:KK52: heralde 1,750 zam gelmeden önce olan fiyat 750 merkeze 1,000 ilaçlar dediğin gibi sabit fiyat canım:KK16:

Cok Sağol cnm...insallah c.tesi hayırlı haber alırım. ..sonucu yazarim..öpüyorum

Ben şu dönem ya latif çekiyorum 6664 defa olması gerekiyor dahada az çekilebilir heralde nette yazıyor bence bekleme süresinde sende tesbihata yüklen ruhende şifa buluyorsun..bende öpüyorum :KK54:

Anladım canım ben pko olduğum için ayrıntılı sorayım dedim en çok dozajı merak ediorum benim gb olanlarda ohss olmak korkutuyor 225 yine yüksek değilmi sonraları 150 ye düşürmüş dr kontrollü gidiyorlardır heralde.dondurulmuşların yüzünü güldürür inşALLAH.

Benim arkadaş yaptırdı oda pko ona hemen transfer yapildi ohss oldu ama bosalttilar çok zor bisey değil hatta hamileyken yaptılar şuan ikizlere hamile gayet iyi o yüzden fazla düşünmemeye çalış banada hemen transfer yapılsaydı bende olurdum büyük bi ihtimal protein ağırlıklı beslen toplama zamanına yakın ben öyle yaptım faydası oldu insallah herkez kavusur bebegine

Benim arkadaş yaptırdı oda pko ona hemen transfer yapildi ohss oldu ama bosalttilar çok zor bisey değil hatta hamileyken yaptılar şuan ikizlere hamile gayet iyi o yüzden fazla düşünmemeye çalış banada hemen transfer yapılsaydı bende olurdum büyük bi ihtimal protein ağırlıklı beslen toplama zamanına yakın ben öyle yaptım faydası oldu insallah herkez kavusur bebegine

Hep zor diye duydum ben daha önceki tedavimde olmuştum ama hafif geçmişti sadece tedavi iptal oldu okadar iğne yemekle kaldım.Tedavi sırasında ne yapacağımı inan bilmiorum ruhsal bunalıma girmesem ii:::KK43:

Ben tedaviye başlamak için gitmiştim 28 ocakta ama doğum kontrol hapı kullanmam gerekti ve 1 haftaya kadar regl olacağım ozaman başlıyorum tedaviye ama gittiğim gün 2500 tl ödeyeceğim diye imzaladım kağıdı..emre bey suzan hanımın muayene ücreti 150 tl tüp bebek ücretide aynı olması lazım acaba tanıdık ları mıydı da emre beyin o fiyat verildi.

canım belki o hastanın aynı hastanede 2. yada 3. tedavisidir.. tedavi sayısı aynı yerde nekadar artarsa okadar fiyatı düşürüyorlar..

ilk görüşmede ben para ödedim nasıl oluyor tanıdıkmı vardı senin cnm....:))
sen nekadar şanslısın cnm..

Yok canım tanıdık falan bende anlamadım hatta ücret ödiycem sanıyordum almadılar o arkadaşımında ilk denemesiydi 1750 ödedi ben geçen ay başladım

Hep zor diye duydum ben daha önceki tedavimde olmuştum ama hafif geçmişti sadece tedavi iptal oldu okadar iğne yemekle kaldım.Tedavi sırasında ne yapacağımı inan bilmiorum ruhsal bunalıma girmesem ii:::KK43:

Herkezin aynı olmuyor o yüzden aklını karıştırma boşuna streste yapma sen igne vurulduktan sonra yumurta toplama falan olmadımı tam olarak durum ne anlayamadim kbakma tuplerin mi tikali

Her şeyin hayırlısı dediğin gb canım sen raporsuz yaptırıyordun dimi raporda sorun çıkmıştı die hatırlıorum ece arkadaşımızın çıkardığı araştırma hastanes,inden rapor çıkar istersen düşünmüyormusun.

Evet canim raporsuz yaptircam..verceklerini bilsem giderim ama ya ordada asilama isterlerse prosedur gerigi iki kere asilama olmam lazimmis cunku

Yok canım tanıdık falan bende anlamadım hatta ücret ödiycem sanıyordum almadılar o arkadaşımında ilk denemesiydi 1750 ödedi ben geçen ay başladım

hayat boyu herzaman şansın seninle olsun hayatım.. inşallah en kısa sürede bebişinide kucağına alırsın..
zaten bencede görüşmede para alınmamalı.. 10 dk görüşüp 225 tl yatırıyoruz çok saçma..

hayat boyu herzaman şansın seninle olsun hayatım.. inşallah en kısa sürede bebişinide kucağına alırsın..
zaten bencede görüşmede para alınmamalı.. 10 dk görüşüp 225 tl yatırıyoruz çok saçma..

Normalde bencede òyle olmali beni muane etmedi ondan olabilirmi acaba yarım saat görüstü benim doktor video izletti tek tek anlattı çok memnun kaldım insallah öyle olur çok zor herşey dilerim sizde en kısa zamanda çocuğunuzu kucağınıza alırsın

Ben şu dönem ya latif çekiyorum 6664 defa olması gerekiyor dahada az çekilebilir heralde nette yazıyor bence bekleme süresinde sende tesbihata yüklen ruhende şifa buluyorsun..bende öpüyorum :KK54:
Cnm ben hergun 707 kere ya varis. ..100 kere allahumme ya evvelu 100 kere istigfar duasi okuyorum..cocuk olması icin edilecek dua bunlarmis..internetten arastirmama gore tabi...bugunde Mehmet emin tokadi hazretlerinin turbesini ziyaret edicem inşallah..izmi azam duasi, ayetel kursi yani mumkun olduga kadar dua etmeye çalışıyorum

Herkezin aynı olmuyor o yüzden aklını karıştırma boşuna streste yapma sen igne vurulduktan sonra yumurta toplama falan olmadımı tam olarak durum ne anlayamadim kbakma tuplerin mi tikali

Benim ilk tüp denemem olacak bu ay adetimle daha başlamadım tedaviye sinyalleri verdi geliyor zaten :)
yo tüpüm tıkalı değil pko ve prolaktin yüksek / sayı hareket ve morfoloji düşük
normal yollada baya şans verdiler ama 5 sene olmayınca tüp dedik.

Son düzenleme:
X