:))) canim biz seninle bir iki deneme daha yaparsak gidecek doktor kalmatacak.. nereye hangi doktora umutlansam bir sorun yaa.. hepsi isi ticarete dokmus.. bende bu denememi Aret beyde yapacagim ama haftada 3 gun tv ye cikiyor hastane hasta dolu kime nezaman nasil zaman ayiriyor anlamadim.. Allah sonumuzu hayreylesin..
Ececim vitamin ilacı nı değiştirdin mi?azarladı dedinya Aret bey için tuhafıma gitti Emre beyle görüştün mü gördünmü kendisini hiç canayakın biri benim bayan dr kıstasım olduğu için size sölemekle yetiniyorum.
ilacı hiç içmiyorum başka birşeyde içmiyorum coraspirin ve folbiol içiyorum.. yıllardır iç iç birşey demişmedi zaten canım boşuna kist bile yaptı..
coraspirini erkenmi başladılar bana vermediler.
Ahhh canım sakın stres yapma demesi zor hepimiz yapıyoruz ama ben çok yaptım umutsuzdum tedavim olumsuz sonuçlandı rahat bırak kendini herşeyde bir hayır vardır canım.erbil yağmur denen dr rezerv azlığında az yumurtası olanlarda çok başarılıymış hemen transfer yapmıyomuş dondurup rahmi dinlendiriyomuş ve 5. 6.güne gelmeden yumurtayı dondurmuyolarmış bu harika bişey.ist tüp te bunlar yapılmıyo herkese aynı prosedür uygulanıyo çok olağanüstü durumlarda hasta dinlendirilip bi sonraki ay transfer yapılıyo.sen raporsuz yapıcan zaten orayı o dr u mutlaka sor soruştur canım
Soyle oldu canim ben adettimin 3. Gunu gittim bakti 15 yumurtan var dedi sonra bana 3 tane gonalf 450 lik doz gunde biir kez vurul dedi 4. Gunu de gel defi ben gittim ve 15 yumurtadan sadece 2 tanesi olgunlasmisti bana dediki diger yumurtalarin yerinde sayiyor ama 2 tane guzel yumurtan gelismis istersen toplayalim dedi ama sansin dusuk olur dedi bende istemedim o zaman iptal edelim defi bu igneler bir dahaki ayada yararini gosterir dedi sen beni dinle dedi bu ay iptal olsun birdHaki ay gel basliyalim dedi...csnkm boyle oldu ostrejen duzeylerime bakilmadi hic ne bilim ben soyle dusunfum aret bey risk almak istemiyo bende ona guvenmek istiyorum ah be csnim nadil ben tam tedavim baslafi heycanla bitmexi bekliuodum doktor bana hic aklima grlmeyen bir sey söyledi neye ugradigima şaşırdım simdi yine heryerim sedef oldu uzuntuden birde bununla ugrasiyorum
Bende başlamak için gittim ama muayene etti suzan hanım doğum kontrol hapı yazıyorum bu bitip regl olunca başlayacağız dedi ben pko olduğum içinmi bilmiyorum ama yumurtalar irili ufaklı olur dedi bunu kullanınca hepsinin aynı boyutta olmasını sağlıyacağız dedi bana canım.Bende alıştırmıştım kendimi ama sağolsun Ebrucanın yanımda olması beni daha güçlü yaptı o an için.Sonrasıda sakin oldum geç olsun ama olsun dedim.Eğer kendini ii hisstmiorsan psikologdan randevu al canım bende de stresin etkileri çok var dişlerimi sıkıyorum çenem ve başım ağrıo kasmaktan kendimi yapamıosunki boşver deyipbitkisel bişiler kullan şu ara ALLAH şifanı versin canım.Emre beyde çok ii bi dr onuda met ediolar.
Hep ileriyide düşünüp beynimi yediğim için ben ta oralarıda düşünüorum :) iğnelere devammı hala hamiş olunca bıraksalar ne güzel olur.
canım demekki sende şu anda gerek yok.. doktor testlere bakarak verdi.. kah pıhtılaşmasını engellemek için veriyorlar..
belki senin değerlerin çok iyidir sadece tedavi zamanı verirler..
canım bu dediklerini aret beyde yapıyo her ne kadar hamile kaldıktan sonra kendisine küssemdeadam işini iyi yapıyo güvenin sadece... benim ekstra bi durumum yoktu dediki rahim istediğimizden bi tık aşağıda kalınlıkta yaparsak böylede tutar ama biz şansımızı artıralım gel bir ay bekleyelim çok daha iyi hazırlayıp öyle yapalım bu işi dedi... ve dediği gibide oldu çok şükür biliyosun... gözünü kapat ve güven canım...
canım yukarıdada dedim bu dr işini iyi yapıyo güven ona... birdahaki ay daha az ilaç alıcaksın demekki... yumurtaların dahada iyi gelişecek.. ve daha kaliteli embriyolar oluşacak inş. bir ay sonra olsun bırak... yeterki sonucu güzel olsun inş.
Emre bey çok iyi bir doktor ilgili sevecen nazik.. ben ilk kese muaynemi aret beye gittim toplamda 5 dk sürdü hemde kanamam var diye gitmiştim, emre beye kalp atışı dinlemeye gittik yaklaşık yarım saat konuştu bizimle herşeyi açıkladı anlattı... süper bi dr tavsiye ederim..
iğnelere devam kuzum saydım şu ana kadar 55 kalça iğnesi , 41 göbek iğnesi olmuşumbundan sonrada bu progesteron iğnesinin hasını pruluton depot diye bi iğneyi haftada bir vurdurcam sanırım doğurana kadar... Allahtan haftada bir , buna şükür hoş bebeklerim sağlıklı olsunlarda valla doğurana kadar her gün iğne vurdurmaya razıyım
Aret bey işini iyi yapıyor iyi bi dr evet benim demek istediğim erbil bey genel olarak yumurta rezerv azlığı üZerine çalışıyomuş ve bu konuda başarılıymış daha çok.aynı sorunu yaşayan biri olarak athena arkadaşımızı iyi anlıyorum ve orayıda araştırması için öneride bulundum sadece.istanbul tüp bebek kötü bir merkez aret bey başarısız bir dr demedim ki...alternatiflere bakmakta fayda var.arkadaşımız iyi araştırsın.
canimm doktorla bes dk gorustum eleviti soyledimm cok kizdi cok tepki verdi butun ilaclarda ayni olmayan yok... dunyadaki en iyi vitamin ilacini ancak bir doktor elestirir dedi... decevitte ayni dedi...
igneleri yazdirdim birazda azar isittim eve geldim:)))
subat adetiyle basliyorum..
Slm bende aret beye gitmeyi düşünüyorum tüp bebek için fiyat konusunda bilgi alabilirmiyim sizden ne kadar tutuyor toplam ilaçlar+merkez
canım raporlumu gideceksin raporsuzmu..
ben raporlu gittiğim için 2500 tl ye geldi tedavim çünkü belli bir kısmını devlet karşılayacak. ilaçlarda devletin bana indirimli verdiği ilaçları 900 tl ye aldım ama ilacı 600 civarına alanda var.. bunlar raporlu tedavi ve ilaç fiyatı...
ben sana özelden hastanenin telefonunu yazayım raporsuz tedavi olacaksan kendin için direk fiyat al...
Teşekkür ederim raporlu gidicem bende inşallah. uygunmuş fiyatı dimi. Araştırma aşamasındayım şuanda aret bey için çok iyi dediler kararsızım bende.Senin tedavinde hayırlı olsun ilk denemenmi.
Aret beyde ilk tedavim canım.. toplamda 6. olacak..
bu defa kararlıyım bu doktora gideceğim bakalım artık hayırlısı.. senin ilkmi..
yok kız haklısın aksini demek istemedim... benim ofisteki arkadaşta erbil beyde hamile kaldı oda çok iyibi dr ama ikisininde tedavisini gördüm hemen hemen aynı demek istedim bende :)
ama tabikide senin dediğin gibi araştırıp için nerde rahat olcaksa orda yaptırmak en mantıklısı...
Kizlar ben adet oldum pazartesi aret beye randevu aldim simdiden hayirlisini diliyorum
Hayırlı uğurlu olsun :))
Kizlar ben adet oldum pazartesi aret beye randevu aldim simdiden hayirlisini diliyorum
Allah yardımcın olsun inşallah son olsun bu defa kavuş yavruna. benim 3. olucak.