Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Ececim vitamin ilacı nı değiştirdin mi?azarladı dedinya Aret bey için tuhafıma gitti Emre beyle görüştün mü gördünmü kendisini hiç canayakın biri benim bayan dr kıstasım olduğu için size sölemekle yetiniyorum.

ilacı hiç içmiyorum başka birşeyde içmiyorum coraspirin ve folbiol içiyorum.. yıllardır iç iç birşey demişmedi zaten canım boşuna kist bile yaptı..

coraspirini erkenmi başladılar bana vermediler.

canım demekki sende şu anda gerek yok.. doktor testlere bakarak verdi.. kah pıhtılaşmasını engellemek için veriyorlar..
belki senin değerlerin çok iyidir sadece tedavi zamanı verirler..

canım bu dediklerini aret beyde yapıyo her ne kadar hamile kaldıktan sonra kendisine küssemde adam işini iyi yapıyo güvenin sadece... benim ekstra bi durumum yoktu dediki rahim istediğimizden bi tık aşağıda kalınlıkta yaparsak böylede tutar ama biz şansımızı artıralım gel bir ay bekleyelim çok daha iyi hazırlayıp öyle yapalım bu işi dedi... ve dediği gibide oldu çok şükür biliyosun... gözünü kapat ve güven canım...

canım yukarıdada dedim bu dr işini iyi yapıyo güven ona... birdahaki ay daha az ilaç alıcaksın demekki... yumurtaların dahada iyi gelişecek.. ve daha kaliteli embriyolar oluşacak inş. bir ay sonra olsun bırak... yeterki sonucu güzel olsun inş.

Hep ileriyide düşünüp beynimi yediğim için ben ta oralarıda düşünüorum :) iğnelere devammı hala hamiş olunca bıraksalar ne güzel olur.

Emre bey çok iyi bir doktor ilgili sevecen nazik.. ben ilk kese muaynemi aret beye gittim toplamda 5 dk sürdü hemde kanamam var diye gitmiştim, emre beye kalp atışı dinlemeye gittik yaklaşık yarım saat konuştu bizimle herşeyi açıkladı anlattı... süper bi dr tavsiye ederim..

iğnelere devam kuzum saydım şu ana kadar 55 kalça iğnesi , 41 göbek iğnesi olmuşum bundan sonrada bu progesteron iğnesinin hasını pruluton depot diye bi iğneyi haftada bir vurdurcam sanırım doğurana kadar... Allahtan haftada bir , buna şükür hoş bebeklerim sağlıklı olsunlarda valla doğurana kadar her gün iğne vurdurmaya razıyım

canım demekki sende şu anda gerek yok.. doktor testlere bakarak verdi.. kah pıhtılaşmasını engellemek için veriyorlar..
belki senin değerlerin çok iyidir sadece tedavi zamanı verirler..

Benimde kullanmam gerek daha önce veriolardı pkolularda da oluomuş pıhtılaşma sıkıntı yok ne derlerse yapmaktan başka çare yok :)

Aret bey işini iyi yapıyor iyi bi dr evet benim demek istediğim erbil bey genel olarak yumurta rezerv azlığı üZerine çalışıyomuş ve bu konuda başarılıymış daha çok.aynı sorunu yaşayan biri olarak athena arkadaşımızı iyi anlıyorum ve orayıda araştırması için öneride bulundum sadece.istanbul tüp bebek kötü bir merkez aret bey başarısız bir dr demedim ki...alternatiflere bakmakta fayda var.arkadaşımız iyi araştırsın.

yok kız haklısın aksini demek istemedim... benim ofisteki arkadaşta erbil beyde hamile kaldı oda çok iyibi dr ama ikisininde tedavisini gördüm hemen hemen aynı demek istedim bende :)

ama tabikide senin dediğin gibi araştırıp için nerde rahat olcaksa orda yaptırmak en mantıklısı...

Slm bende aret beye gitmeyi düşünüyorum tüp bebek için fiyat konusunda bilgi alabilirmiyim sizden ne kadar tutuyor toplam ilaçlar+merkez

Slm bende aret beye gitmeyi düşünüyorum tüp bebek için fiyat konusunda bilgi alabilirmiyim sizden ne kadar tutuyor toplam ilaçlar+merkez

canım raporlumu gideceksin raporsuzmu..
ben raporlu gittiğim için 2500 tl ye geldi tedavim çünkü belli bir kısmını devlet karşılayacak. ilaçlarda devletin bana indirimli verdiği ilaçları 900 tl ye aldım ama ilacı 600 civarına alanda var.. bunlar raporlu tedavi ve ilaç fiyatı...

ben sana özelden hastanenin telefonunu yazayım raporsuz tedavi olacaksan kendin için direk fiyat al...

Teşekkür ederim raporlu gidicem bende inşallah. uygunmuş fiyatı dimi. Araştırma aşamasındayım şuanda aret bey için çok iyi dediler kararsızım bende.Senin tedavinde hayırlı olsun ilk denemenmi.

Teşekkür ederim raporlu gidicem bende inşallah. uygunmuş fiyatı dimi. Araştırma aşamasındayım şuanda aret bey için çok iyi dediler kararsızım bende.Senin tedavinde hayırlı olsun ilk denemenmi.

Aret beyde ilk tedavim canım.. toplamda 6. olacak..
bu defa kararlıyım bu doktora gideceğim bakalım artık hayırlısı.. senin ilkmi..

Aynen canım.:)) araştırmak ve en içine sineni bulmak çok önemli.hepimiz için hayırlısı canım.bebişe iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…