canım bu dediklerini aret beyde yapıyo her ne kadar hamile kaldıktan sonra kendisine küssemde
adam işini iyi yapıyo güvenin sadece... benim ekstra bi durumum yoktu dediki rahim istediğimizden bi tık aşağıda kalınlıkta yaparsak böylede tutar ama biz şansımızı artıralım gel bir ay bekleyelim çok daha iyi hazırlayıp öyle yapalım bu işi dedi... ve dediği gibide oldu çok şükür biliyosun... gözünü kapat ve güven canım...
canım yukarıdada dedim bu dr işini iyi yapıyo güven ona... birdahaki ay daha az ilaç alıcaksın demekki... yumurtaların dahada iyi gelişecek.. ve daha kaliteli embriyolar oluşacak inş. bir ay sonra olsun bırak... yeterki sonucu güzel olsun inş.
Emre bey çok iyi bir doktor ilgili sevecen nazik.. ben ilk kese muaynemi aret beye gittim toplamda 5 dk sürdü hemde kanamam var diye gitmiştim, emre beye kalp atışı dinlemeye gittik yaklaşık yarım saat konuştu bizimle herşeyi açıkladı anlattı... süper bi dr tavsiye ederim..
iğnelere devam kuzum saydım şu ana kadar 55 kalça iğnesi , 41 göbek iğnesi olmuşum
bundan sonrada bu progesteron iğnesinin hasını pruluton depot diye bi iğneyi haftada bir vurdurcam sanırım doğurana kadar... Allahtan haftada bir , buna şükür
hoş bebeklerim sağlıklı olsunlarda valla doğurana kadar her gün iğne vurdurmaya razıyım