Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

selam kızlar...

ebrucum Lalecim naptınız nasılsınız... benim ikizler 8 haftayı bitiriyolar ama çok çektiriyolar bana.. mide bulantısı bide üstüne ara ara gelen doktorların normal olabilir dediği kanamalarım var... her kanamada ödüm kopuyo ama alışıyozmu ne artık doktoru aramıyom bile

bu c.tesi tekrar kontrolümüz var 9+2 olcaz inş..

allah hepimizin yardımcısı olsun.. inş. herkesden güzel haberler bekliyorum... ha bu arada ben keseleri gördükten sonra aret beyin ilgisizliğinden sıkıldım emre beye geçtim kalp atışlarını onunla beraber dinledik... adam aldığı paranın hakkını veriyo ya anlatıyo da anlatıyo oh be dedim adam gibi açıklama etti birisi şükür :)

Ayy canım sölemeyi unuttum incirleri bölerek kaynattın inşallah dimi canım?? (

Hayir bolmedim birsry farkedetmi ki bundan sonra bolerim :) bu arada cidden cok tatli ben zaten 4 ayda tam 7 kilo aldim sedef olmusum uzuntuden o ilaclarfa kortizonlu beni sisirdi tam 57 kiloyum birde tup bebek tedavisindeki ilaclarda kilo aldiriyomus artik ne olurum bilmem

Bilmiyorum ki arwt bey bu ay iptal edelim dedi bir dahaki ay adettin 3. Gunu gel dedi adetimi bekliyorum...

Maşallah canim ne guzel allah saglikli bir sekilde kucagina almayida nasip etsin...sen dogumu da merkezdemi yapcaksin canim...

iyiyim canım tedavi için bekliyorum işte ben farklı bişi yok..ikiz olması katlıyor heralde hamilelik belirtilerini ALLAH yardımcın olsun genelde herkezde oluyor kanama heralde öyle duyuyorum önemsenecek bişi olmaz inşALLAH..Emre beyi bende gözlemledim hastalarıyla arkadaş gibi hep orada mı yapılacak takibin

Maşallah canim ne guzel allah saglikli bir sekilde kucagina almayida nasip etsin...sen dogumu da merkezdemi yapcaksin canim...

saolun kızlar teşekkürler.

yok hayır orda doğurmıycam hem maddiyat hemde uzaklık nedeni ile ... emre bey kendisi 12. haftaya kadar devam edelim ondan sonrası normal kadın doğum doktoru ile benim takibim arasında hiç bi fark yok kendine daha yakın bi yeri tercih edebilirsin dedi..

benim de aklımdan geçen oydu aslında... bakalım bi 12. haftayı atlatalım sonra bakıcaz iyi bi dr. medipolü düşünüyorum şimdilik...

Hayırlı olsun canım.inşallah sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın.ben bi dr a tedavi oluyorum şuan bişey yok olursa burdan bağıra bağıra söleriz :)

bende medipolde tedavi olmuştum ama yeni açıldığı için tam oturmamıştı ozaman ve muayene ücreti düşük olduğu için çok kalabalıktı hangi dr gitmeyi düşünüyorsun orada

bende medipolde tedavi olmuştum ama yeni açıldığı için tam oturmamıştı ozaman ve muayene ücreti düşük olduğu için çok kalabalıktı hangi dr gitmeyi düşünüyorsun orada

Canım nagihan diye bi dr var çok metediyolar... galiba ona gidicem ilk başta bakalım nasıl olucak gelişmeler.. bi ogüne gelebilsem hayırlısıyla :) doğumda kim girsin derdinide o zaman yaşarım artık :)

Bilmiyorum ki arwt bey bu ay iptal edelim dedi bir dahaki ay adettin 3. Gunu gel dedi adetimi bekliyorum...

Hayda yani tedaviyi kesti su anda?? Allah allah bu nasil icraatmis. Peki okadar gelisen yumurtalar ne oldu harcandimi? Duruyormu hala.. Kacinci gunde kesti tedaviyi. Ben senden daha cok sinirlendim bu ise nedense? Basindan belli degilmi gelismis yumurtalar bukadar dozla verilirse nasil tepki verecegi.:26: Kac defa ostrejen duzeylerine baktilar. Valla cok sakinsin sen herseye ragmen. Halbuki bayagida ovuyor miller bu doktoru... gene oraya mi gideceksin buna ragmen?

Canım ya sen raporsuz mu yapıyodun tüpü?ne diycem bahçecide erbil yağmur diye bi dr varmış öve öve biteremiyolar kardeşim aradı süpermiş diye internette baktım sonra yöntemi kullandığı ilaçlar yaklaşımı herşeyiyle övüyolar bi tanede gitmeyin diyen yok onu bi denesene canım ya

:))) canim biz seninle bir iki deneme daha yaparsak gidecek doktor kalmatacak.. nereye hangi doktora umutlansam bir sorun yaa.. hepsi isi ticarete dokmus.. bende bu denememi Aret beyde yapacagim ama haftada 3 gun tv ye cikiyor hastane hasta dolu kime nezaman nasil zaman ayiriyor anlamadim.. Allah sonumuzu hayreylesin..

Soyle oldu canim ben adettimin 3. Gunu gittim bakti 15 yumurtan var dedi sonra bana 3 tane gonalf 450 lik doz gunde biir kez vurul dedi 4. Gunu de gel defi ben gittim ve 15 yumurtadan sadece 2 tanesi olgunlasmisti bana dediki diger yumurtalarin yerinde sayiyor ama 2 tane guzel yumurtan gelismis istersen toplayalim dedi ama sansin dusuk olur dedi bende istemedim o zaman iptal edelim defi bu igneler bir dahaki ayada yararini gosterir dedi sen beni dinle dedi bu ay iptal olsun birdHaki ay gel basliyalim dedi...csnkm boyle oldu ostrejen duzeylerime bakilmadi hic ne bilim ben soyle dusunfum aret bey risk almak istemiyo bende ona guvenmek istiyorum ah be csnim nadil ben tam tedavim baslafi heycanla bitmexi bekliuodum doktor bana hic aklima grlmeyen bir sey söyledi neye ugradigima şaşırdım simdi yine heryerim sedef oldu uzuntuden birde bununla ugrasiyorum

Son düzenleme:

Evet canim raporsuz ...bir arastirayimcanim ya allah yardimcimiz olsun

Evet canim raporsuz ...bir arastirayimcanim ya allah yardimcimiz olsun

Ahhh canım sakın stres yapma demesi zor hepimiz yapıyoruz ama ben çok yaptım umutsuzdum tedavim olumsuz sonuçlandı rahat bırak kendini herşeyde bir hayır vardır canım.erbil yağmur denen dr rezerv azlığında az yumurtası olanlarda çok başarılıymış hemen transfer yapmıyomuş dondurup rahmi dinlendiriyomuş ve 5. 6.güne gelmeden yumurtayı dondurmuyolarmış bu harika bişey.ist tüp te bunlar yapılmıyo herkese aynı prosedür uygulanıyo çok olağanüstü durumlarda hasta dinlendirilip bi sonraki ay transfer yapılıyo.sen raporsuz yapıcan zaten orayı o dr u mutlaka sor soruştur canım

Bende başlamak için gittim ama muayene etti suzan hanım doğum kontrol hapı yazıyorum bu bitip regl olunca başlayacağız dedi ben pko olduğum içinmi bilmiyorum ama yumurtalar irili ufaklı olur dedi bunu kullanınca hepsinin aynı boyutta olmasını sağlıyacağız dedi bana canım.Bende alıştırmıştım kendimi ama sağolsun Ebrucanın yanımda olması beni daha güçlü yaptı o an için.Sonrasıda sakin oldum geç olsun ama olsun dedim.Eğer kendini ii hisstmiorsan psikologdan randevu al canım bende de stresin etkileri çok var dişlerimi sıkıyorum çenem ve başım ağrıo kasmaktan kendimi yapamıosunki boşver deyip bitkisel bişiler kullan şu ara ALLAH şifanı versin canım.Emre beyde çok ii bi dr onuda met ediolar.

Canım nagihan diye bi dr var çok metediyolar... galiba ona gidicem ilk başta bakalım nasıl olucak gelişmeler.. bi ogüne gelebilsem hayırlısıyla :) doğumda kim girsin derdinide o zaman yaşarım artık :)

Hep ileriyide düşünüp beynimi yediğim için ben ta oralarıda düşünüorum :) iğnelere devammı hala hamiş olunca bıraksalar ne güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…