merhaba canım bende elevit kullanıyorum yazını gördüm ve şok oldum domuz içeriği derken içinde domuzdan elde edilen bişeylermi var lütfen cevap
tedavin hayırlı olsun cnm
nilününde dediği gibi bende aret beyin hastasıydım bu ay daha yeni bıraktım gitmeyi kendisi söyledi daha doğrusu artık gelmeyebilirsin dedi. 5,5 ay oldu. darısı hepinizin başına canım
Ben iğneler için randevu almamıştım canım hemşireler ile hallettim ama soracağın şeyler varsa görüş tabi.Bende pko olduğu için vermiş olması gerek yumurtalar aynı boyutta olması için dedi sen benim tedavimle aklını karıştırma herkeze farklı tedavi yolu izleniyor canımcım .
Ben iğneler için randevu almamıştım canım hemşireler ile hallettim ama soracağın şeyler varsa görüş tabi.Bende pko olduğu için vermiş olması gerek yumurtalar aynı boyutta olması için dedi sen benim tedavimle aklını karıştırma herkeze farklı tedavi yolu izleniyor canımcım .
canimm doktorla bes dk gorustum eleviti soyledimm cok kizdi cok tepki verdi butun ilaclarda ayni olmayan yok... dunyadaki en iyi vitamin ilacini ancak bir doktor elestirir dedi... decevitte ayni dedi...
igneleri yazdirdim birazda azar isittim eve geldim:)))
subat adetiyle basliyorum..
Aret bey dimi 😀😀😀😀 kızan?
Kizlar bu tup bebekte kullanilan ilaclari rapor cikarmadan da devlet karsiliyomu bilginiz varmi...biliyosunuz ki ben rapor cikaramamistim ama sonucta tedavin boyunca ben bu ilaçları kullancam devlet yardim etmesi gerekmiyou...
canimm doktorla bes dk gorustum eleviti soyledimm cok kizdi cok tepki verdi butun ilaclarda ayni olmayan yok... dunyadaki en iyi vitamin ilacini ancak bir doktor elestirir dedi... decevitte ayni dedi...
igneleri yazdirdim birazda azar isittim eve geldim:)))
subat adetiyle basliyorum..
Yazını okuyunca resmen sesle güldümbanada azarlar bi tonda söylemişti. internetteki herşeye inanıyonuz demişti.
sendemi sormustun:)))) demekk o yuzden bukadar kizdii bikti artik galibaa bizlerin elevitt sorularindan:))
bencede bıktı adamcağız. ilk denemem değil demişsin de merak ettim daha önce nerede denedin?
ilk tedavimi 2009 yilinda Amerikan Hast. Cengiz beyde yaptim.. daha sonrada dort defa Bahceci Grup Suleyman beyde yaptim.. buda altinci olacak canim..
altıncı ve son olur canım inşallah. rabbim hayırlısını versin tez vakitte....
Canım tüp bebek raporu çıkarmadığın takdirde ilaçlarınıda devlet karşılamaz raporunun olması gerekiyor
Anladim canim.. sen tedavinde gonalf dozasin neydi...kac kutu gonalf kullanmistin canim
Hayir canim 15 yumurtamdan 2 ranesi cok buyumus digerleri yerinde sayiyomus aret bey de saskindi niye boyle oldu anlamadim aret beyede soramadim iste boyle saskinim hala
heyecannn yaptimm yoldayim gorende ilkkk tedavimmm sanarrr... Kanal 7 de her cumartesi pazar saat 11.00 de tup bebekle anne olan bayanlarin hikayelerini anlatiyor. cok uzulmezsen izle cnm..
450 di canım.adetin 3. Günü başladım kullanmaya en son 12.günü kullandım canım kutu sayısı hatırlamıyorum çünkü üç gün üç ayrı kutu kullanıp dördüncü gün o üç günden kalanları birleştirip kullanıyodum 10 kutu falan vardı sanırım canım
Pek uzun zaman giremedim simdi durum nasil bilmiyorum ama? Sen 450 ile baslamistin ya bence o bayagi yuksek bir rakam.. Demekki onde olanlari costurdu bu? Aslinda az dozla baslasa sonra gelismeye gore karar verse iyi olmazmiydi. Ben bir onceki denemede 170 unit ile basladim. Bende de onde giden buyuk yumurta vardi oyuzden.Bilemiyorum sonra birbirlerini yakaliyorlar aslinda galiba. Dur bakalim simdi nasil?