Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Canim ben subatta baslicam tedaviye adettimi bekliyorum...oda mechul gerci bakalim kac tane yumurtam olcak cunku bir ay 3 yumurtam oluyo bir ay 15 yumurta cikiyo ben de bilmiyorum

İşte önemli olan çok yumurta değil de kaliteli olanmış nasip bide canım.az yumurtam oluyo diye üZülme bi yumurtayla tüp yapıp tutanlar var.incir kürünü yaptınmı?yapmadıysan yarın başla ve bırakma.bide senin fsh ve amh ölçüldüyse yazarmısın rakamları?

Son düzenleme:

Hani merkezden dönerken tüp yaptıran 2 bayanla karşılaştım dedimya canım alman hastanesinde bir kadının 1 yumurtası olmuş ve onunla gebelik gerçekleşmiş demişti sonuna kadar katılıyorum tutacağı varsa oluyor işte..
Ben bu ay kür kullansam mı? acaba 3 ay soğan kürü uyguladım bu ay bırakmayı düşünüyorum.

Canım sen artık kürü bırak kendini dinlendir bence.tedavide zaten ister istemez stres oluyosun kürlerin stresi olmasın bari.3 ay yeterlidir bence canım.bak işte 1 yumurtasıyla olmuş rabbim ne büyük o istedikten sonra ne mani olabilir.

Son düzenleme:

bende düşünmüyordum zaten cnmcım ama hatmi ve keçiboynuzu içiorum bu ay öksürüğüm için.Teadaviye başlamak üzere almış bir bayan iğnelerini o ay hamile ve onun iğneleri ile tedaviye başlayacağım diyordu benim öyle bir imkanım kalmadı ::::::::::senin mucizen gelir inşALLAH Ebrucan

İşte herkezin kaderi farklı canım gerçekten mucize olmuş o kadının ne güzel herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

Hayir yapmadım ama yapcam bu ay incur kuru...i canim fsh 8 di amh olculmedi

Anladım canım yap yap mutlaka işe yarıyor yumurta yapımında :))

Canim ben incir kurunu nadil yapcam google da araştırdım 2.5 bardak suyun icine 15 16 tane inciri at yirmi dk kaynat sonra 3 e bol ic diyor gun icindemi icmem lazim hepsini peki incirleri de yicekmiyim canim ya sen bana bit yazsana nadil uygulayacagimi:)

Ben 8 büyük kuru incirle yapıyodum üç bardak suda kaynadıktan sonra kısık ateşte on dakika kaynatmaya devam ettim.süzüp ılımasını bekle.ben ikiye bölüyodum bi sabah aç karnına bi akşam aç karnına içtim.üç öğün içmek istemedim kilo yapıyo zaten bal gibi bide günde iki yeter dedim :) içtikten sonra 20 dk bişey yiyip içme canım.buna hemen başla ve tedavideykende içtim ben zararı olmaz meyve zaten.incirleri yeme atarsın.

Son düzenleme:

Sagol canim simdi ocaga koyuyurum incirleri:)

Canim ben subatta baslicam tedaviye adettimi bekliyorum...oda mechul gerci bakalim kac tane yumurtam olcak cunku bir ay 3 yumurtam oluyo bir ay 15 yumurta cikiyo ben de bilmiyorum

Hadi kolay gelsin. Bayagi karisik bir durummus bu. Burda birbirimize doktor olmaya calisiyoruz. Vallahi ben bu forumlarda doktorlardan ogrendigimden daha cok ogreniyorum. Duydugum eger uzun protokol uygulanmazsa nekadar dozda uygulanirsa uygulansin ayni sonuc veiyor. Ben mesela bir defada inanilmaz yuksek doz kullandim sonucda 4 kalite embriyo oldu. 150 unitede ayni sonuc oldu. Yani sonuc ayni...

ilk tedavimi 2009 yilinda Amerikan Hast. Cengiz beyde yaptim.. daha sonrada dort defa Bahceci Grup Suleyman beyde yaptim.. buda altinci olacak canim..

Gene mi suleyman bey gidiyorsun? Neden israrla bu doktoru tercih ettin? Ne beliyim iki kere basarisiz olunca baska doktor denesen diye aklimdan gecti

Gene mi suleyman bey gidiyorsun? Neden israrla bu doktoru tercih ettin? Ne beliyim iki kere basarisiz olunca baska doktor denesen diye aklimdan gecti

yokkkk canimmm aslaa gitmemmm Aret beye gectim Istanbul Tup Bebek Merkezinde.. Suleyman bey zaten tum kisa protokol hastalarini yari yolda birakmis bir gun icinde haber vermeden hastaneyi terketmis hicc sasirmadim.. bedava dese gitmezdim...

Arkadaslar aranizda tranferi olan varmi? Bu adet agrilari benim cok canimi sıkıyor...karin ve kasık ağrısı yasayip hamile kalan varmı ?

yokkkk canimmm aslaa gitmemmm Aret beye gectim Istanbul Tup Bebek Merkezinde.. Suleyman bey zaten tum kisa protokol hastalarini yari yolda birakmis bir gun icinde haber vermeden hastaneyi terketmis hicc sasirmadim.. bedava dese gitmezdim...

bahcecideki yogunlukdan kacti herhalde? neyse iyi karar vermisin... hayirli olur insallah

Canim yuksek derken kac doz kullandin...herseyin hayırlısı gerci insallah sonu iyi olur ...

Canim yuksek derken kac doz kullandin...herseyin hayırlısı gerci insallah sonu iyi olur ...

Puregon sabah 300 menegon aksam iki tuptu galiba. Yani normal dozun iki kati. sonucda 14 adet gelisti. ama ise yarar 4'du.
azicik olanda ayni sonuc verdi. valla daha iyi degilmi bu paradan ve saglik acisinda tasarruf. su anda ne yapmaya karar verdi doktor? valla ben bu aret beyin tarzindan biraz korkmaya basladim. sevmiyorum cok ilac veren doktorlari.. sonuc ayni yani. niye bunu yapiyorlar ki? anlamiyorum herkes ayri gerci ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…