Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

kızlar ben aret hocada ilk denememde hamileyim... çok yazdım burda sonucuda bilgi verip umut olmak istedim.... umudunuzu kaybetmeyin olacak diye başlayın işe ..

canım bülent bey şu anda gayrettepe florence nightingale hastanesinde çalışıyor ayrıca kndisi çapa tıp fakültesinde prof ama orada tüp bebek yapıyor mu bilmiyorum canım ben merkezden çok memnun kaldım ama sonuç negatif olunca insan ister istemez kafası karışıyor 2 de sonuç sıfır ve bana değişik hiçbir uygulama yapmadı o yüzden arayış içindeyim ya bilmiyorum yoksa devlete bağlı yerlerde mi yaptırsam mı diye an azından neyse onu açık açık söylerler umut tacirliği yapmazlar diye düşünüyorum bilmiyorum hakkımızda hangisi hayırlısıysa onu versn rabbim

kızlar ben aret hocada ilk denememde hamileyim... çok yazdım burda sonucuda bilgi verip umut olmak istedim.... umudunuzu kaybetmeyin olacak diye başlayın işe ..

iden im :) hamile misin?? Allah bebis sevecez desene. cok sevindiiiimm Rabbim herkese nasip eder insallahh

idoşuummm gözün ayddııınn ayy çok sevindiimmmm
sonunda bebişimizz oluyooorrr heyyoooo
kızzz yakında böylee olcan he :):)

inşallaahh sağlıklı güzel bi kızın olur :) ben çok severimde kız bebekleri :)

iden im :) hamile misin?? Allah bebis sevecez desene. cok sevindiiiimm Rabbim herkese nasip eder insallahh

Evettt dobisko olcam insallah heheh ozlemisim sizi yaaa

canimm bin kere masallahh ve darisi basimizaaa cok guzelllll

Saol canim amiiinn tez zamanda basiniza insallahhh

Kızlar aranızda operatif histereskopi olan var mı.14 ocakta ameliyat olucam bilgim yok ameliyat hakkında.sürekli düşüklerim oluyo kendim gebe kalınca yada aşılama olsun.kan pıhtılaşmam var ilacimı kullandığım halde oluyo bunlar.

Ben ofis hist.oldum ofis muayene şartlarında operatif ameliyat şartlarında oluyor diye biliorum.operatifde polip miyom vs varsa onlar alınıyor rahim içerisinde gebeliğe engel bi drum varmı yokmu ona bakıyorlar ben çapada yaptırmıştım rapor için sen nerede yaptıracalksın.

Edirne tıp fakültesinde tüp bebek merkezinde.şubatada tüp bebek yapılcak.raporu vermiyolar dışarı.athena arkadaşım ben namık kemale gidicektim aksiliklerden olmadı.ilk tüp denemem olcak.

Edirne tıp fakültesinde tüp bebek merkezinde.şubatada tüp bebek yapılcak.raporu vermiyolar dışarı.athena arkadaşım ben namık kemale gidicektim aksiliklerden olmadı.ilk tüp denemem olcak.

hayırlı uğurlu olsun..Aret Kamer işinin ehli Allah ondan razı olsun.bizde 26.haftamızdayız .önce Allah tabiki sebep olan Aret hocamada sonsuz teşekkürlerr.

hayırlı uğurlu olsun..Aret Kamer işinin ehli Allah ondan razı olsun.bizde 26.haftamızdayız .önce Allah tabiki sebep olan Aret hocamada sonsuz teşekkürlerr.

canım kaçıncı denemende hamile kaldın ben 2 defa yaptırdım ikisinde de sonuç negatif yani hiç bir şey olmamış ne kimyasal ne bir düşük yaşadım 3.için dondurulmuşlarım var ama tereddütte kaldım tedaviye başlasam mı yoksa başka bir yerde mi devam edeyim bilmiyorum...((((((((((((((

canım allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşallah gerçekten gözümü kapattım ve güvendim hocama allaha çok şükür ..

sen gebeliğinide ordamı devam ettiriyiosun kontrollerini fln yoksa başka bidoktoramı geçtin...

bide ilk kan testinden kaç gün sonra ultrasona çağırmışlardı seni hatırlıyomusun

idencim takvimin çok yakışmış:)

Mrb arkadaşlar bende kismetse c.tesi gunu baslicam tabi yeterli yumurtam varsa...gecen ay 3 yumurta cikti aret bey bu aya erteledi.....benim 3.denemem olacak ilk ikisini ozel g.o.p hastanesinde yaptırdım maalesef olmadi..cok arastirdim gorusmeye bahceciye ve nisantasinda dr faruk buyru ya gittim en son aret beyle gorustuk ve icimize aret bey sindi ..en iyilerden biri zaten...Artık takdir yüce rabbimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…