Canım ist tüp de aynı benim negatif oldu ne görüşmeye çağırdılar ne bişey,kendimiz gittik randevu alıp dr dondurulmuşu deneyelim olmazsa sıfırdan aynı tedavi dedi.sonuca kadar ilgi muazzam negatif olunca ara bulheryer aynı bence canım
Tup bebek raporum erkek etkenli olarak onaylanmis arkadaslar cok sevindim.. tedavi startini verdim artik..
Tam bir ayda cikti cok oyalamadilar..
AAA bak iste burasida ayni. Tuh bee. Bende buranin adini cok duydum bayagi umutlanmistim. Ayni cikti. Koskoca Istanbul'da gidecek yer kalmadi nerdeyse.. Dedigin gibi transfere kadar ilgileniyorlar ondan sonrasi ne halimiz varsa. Aslinda dusununce adetin 3. gununde baslayip diyelim 12 kadar yumurta toplayana kadar topu tipu kac kere goruyorlar 3 diyelim genelde. Sonra OPU var gayet basit bir islem buda. Bu kadar kisa surede adam basi herkesten 5000 TL. En karli is bu aslinda. Hangi alanda bu kadar para kazaniyor hastaneler hemde bayagi yogunlukda insanlar gidiyor. Banka gibi calisiyorlar. Allahim bizi bu yerlerden en kisa surede kurtarsin insallahh!!
Dediğin çok doğru fiyatlandırma olarak..Çok kurcalayıncada en iyisi bi yere karar verip BisMİLLAH deyip başlamak heralde yoksa tırlatıyor insan kararsızlıktan.
Canım raporda sıkıntı çekmediğin gibi tedavinde olumlu ilerler ve sonu güzel olur İNŞALLAH.Raporunu onaylattınmı merkeze gidip reçete için ben ilaçları aldım duruyorlar baktıkça midem bulanıyor iğnelere korkudan heralde
canim raporu daha vermediler on gun sonra gel al dediler.. bu arada biliyormusun kadin etkenli cikmis cok sasirdim.. amh 1.2 dusuk bulmuslar..
:))) haklisin cnmmm.. en iyisi tutana kadar dolasmak bir yere saplanip kalmakta iyi degil..
Sen çok güçlüsün canım yaa ben şimdiden ağlak oldum iğneler in yan etkileri korkutuyor beni hayırlısyla başlasakta tedaviye..
bu ay ilaclari yazdirip subat adetimde baslayacagim cnm..
guclu degilim panik atak bile var ama mecburuz cmm.. ignelerden hic korkma gobekten hic acimiyor.. :))
Elimiz mahkum :::::::::::::))) acıması değil de gonal f aşılamada mide bulantısı falan yapmıştı o yüzden korkuyorum.
miden bulanirsa hamileymis gibi dusun:)) evet canim 1.2 amh rezervle ilgiliymis bende yeni ogrendim ne cok bilmedigimiz sey varmis..
çok güzel bir fikir canımm..sonu hüsran olmasında düşünürüm ben
Okadar tedavide bakmadılarmı amh ye
bakmadilar ilk kez aret bey ve suleymaniye bakti:)) onemli oldugunu bile bilmiyordum..
Canım benimde rezerv azlığı ile raporu almıştım negatif oldu tüp denememiz.ama sen üzülme değerin kötü değil 0.90 ve üzerine iyi diyolar benim 0.37 idi canım kötü yani
canim su anda senin doktorun kim..
Biz ekimde denedik canım aret bey di benim dr um 8 yumurta toplandı 5 i döllendi 2 transfer edildi.kalan 3 taneden 1 tanesi altıncı güne geldi ve donduruldu ıce baby im beni öle bekliyor inşallah ona şimdilik gerek kalmaz o ikinci bebişimiz olur diye dua ediyorum ama nasip kısmet herşey :))
su anda gebelik durumun varmi peki hayatim.. negatif sonucmu aldin..
Tüp denedik ekimde yazdım canım dikkat etmedin sanırım negatif sonuçlandı.şuanda sadece dua ediyoruz kendiliğinden olsun diye hayırlısı canım