Mrb arkadaşlar bende kismetse c.tesi gunu baslicam tabi yeterli yumurtam varsa...gecen ay 3 yumurta cikti aret bey bu aya erteledi.....benim 3.denemem olacak ilk ikisini ozel g.o.p hastanesinde yaptırdım maalesef olmadi..cok arastirdim gorusmeye bahceciye ve nisantasinda dr faruk buyru ya gittim en son aret beyle gorustuk ve icimize aret bey sindi ..en iyilerden biri zaten...Artık takdir yüce rabbimin
mrb kızlar çapaya verdim evraklarımı bugün 2 hafta sonra raporum cıkıcak ve ınsallah subatın ılk haftası başlamış olucam aret beyle tedaviye daha önce umut tup bebekte yaptırdım ıkı defa (bırı dondurulmuş) bu ucuncu denemem olucak ınsallah bu sefer aret beyle başarıya ulaşırım umut tup bebek merkezınden hıc memnun kalmadım tam bır tıcarethane orası tutamadı dıye degıl bu soyledıklerım tedaviye başlamadan once benden rahım fılmı ıstenmedı bende bılmıyorum tabı doğal olarak yaptırdım okadar hormon aldım vücuduma tutmayınca rahım fılmı ıstendı saçmalığa bak meğer tuplerım tıkalıymış ondan tutmamış ama budurumda olup tutanlar var dıyıp ıkıncı kez benı kandırıp dondurulmusuda denettırdıve oda olumsuz tuplerdekı sıvı rahme aktığı ıcın tupumu aldırmam yada bağlatmam gerekıyomus
1 yıl sonra aldığım hormonlarda tetıklemıs tabı yumurtalıklarımda kitle cıktı kansere yakın ama degıl orta derecelı ıkı kez amelıyat gecırdım ıkı kere tekrarladı bu kıtle7 yıldır bı yandan yumurtalıklarımın saglıgı bı yandan çocuk ıcın ugras vermeye çalışıyorum maddi gücüm yettiğince kendi çapımca...şimdi yenıden denıycem inşallah bu sefer tutsunda kanser riskimde artık ortadan kalksın kurtulmak istiyorum artık
Bu arada aret beye gidip hamile kalanlar varsa lütfen yazsın bizede moral olsun ihtiyacımız var:2::2::2:
mrb kızlar çapaya verdim evraklarımı bugün 2 hafta sonra raporum cıkıcak ve ınsallah subatın ılk haftası başlamış olucam aret beyle tedaviye daha önce umut tup bebekte yaptırdım ıkı defa (bırı dondurulmuş) bu ucuncu denemem olucak ınsallah bu sefer aret beyle başarıya ulaşırım umut tup bebek merkezınden hıc memnun kalmadım tam bır tıcarethane orası tutamadı dıye degıl bu soyledıklerım tedaviye başlamadan once benden rahım fılmı ıstenmedı bende bılmıyorum tabı doğal olarak yaptırdım okadar hormon aldım vücuduma tutmayınca rahım fılmı ıstendı saçmalığa bak meğer tuplerım tıkalıymış ondan tutmamış ama budurumda olup tutanlar var dıyıp ıkıncı kez benı kandırıp dondurulmusuda denettırdıve oda olumsuz tuplerdekı sıvı rahme aktığı ıcın tupumu aldırmam yada bağlatmam gerekıyomus
1 yıl sonra aldığım hormonlarda tetıklemıs tabı yumurtalıklarımda kitle cıktı kansere yakın ama degıl orta derecelı ıkı kez amelıyat gecırdım ıkı kere tekrarladı bu kıtle7 yıldır bı yandan yumurtalıklarımın saglıgı bı yandan çocuk ıcın ugras vermeye çalışıyorum maddi gücüm yettiğince kendi çapımca...şimdi yenıden denıycem inşallah bu sefer tutsunda kanser riskimde artık ortadan kalksın kurtulmak istiyorum artık
Bu arada aret beye gidip hamile kalanlar varsa lütfen yazsın bizede moral olsun ihtiyacımız var:2::2::2:
canim bende Umut Tup Bebek de 4 kez tedavi oldum hep negatif ne arastiran var ne rahim filmi isteyen var her tedavi aynisi.. hatta zamanla doktor ben seni bildim artik iki gunde bir muyeneye gelmene gerek yok diyip ilaci basip 5 gunde bir cagirmaya baslamisti.. tabi hersefer kalitesiz az yumurtalar toplandi... cok buyuk farkli sorunlarda yasadim yanlis tedavilerinden dolayi kist olustu kac ay kistle ugrastim.. anlat anlat bitmez artik orayi hayatimdan kotu anilarla sildim...
Aret beyin merkezi nasil olacak hic bilmiyorum tedavim orada Subatta ama en azindan bir Rahim filmi istedi...koru korune tesaviye baslamiyor arastiriyor testlerimi inceliyor.. rapora yonlendiriyor... raporla ilgili bilgi veren bir servisi var..ucretsiz psikolog var...umutta ise rapor alsammi dedigimde hic muatap bulamiyordum muhasebeye bagliyorlardi orasida raporla ugrasmayin bosuna zaman kaybeder alamazsin derlerdi..
hepimizin hakkinda hayirlidi canimcim Allahim bu defa yuzumuzu guldursun..
Simdi haydi gene umut buraya baslayacagim. En son memorial'de mini IVF yaptik tutturamadik. Esimde sperm sayisi dusuk, troit, miyom ve sanirim bagisiklik sistemi sorunlarim var.. Butun bunlari asip sonuca varmakdan hala umutluyum. Buraya bayagi takiliyorum ama bazende bukadar yogun IVF denerken firsat bulamiyorum. Esimde sperm sayisi yuksek olsa dogal yolla olsun isterim ama bu sartlar mucize galiba bekliyorum. Nasil kizlar memnunmusunuz Istanbul Tup bebek'den? Fiyatlar nasil?
canim bagisiklik sorunun icin CD56 naturel killer testi yaptirdinmi.. Istanbul Tupte bagisiklik sorunu icin isteyen hastaya yada doktor uygun gorurse intralipid serumu veriliyor bu sabah gorustum fiyatina 12,5 tl dediler.. ayni serum icin Murat Berksoy bana 4000 tl demisti:)) biliyorsun Murat beyde Umutun uzantisi oranin doktorlari yonlendiriyor komik diyorum sadece...
ben Aret beyle gorustum ama Emre beydende cok memnun olanlari duydum.. Yasima gore farkli birsey deneyecekmis bakalim artik hayirlisi..
Bahcecideki Guvenc bey yillar once Memorialdaydi Guvenc beyin yanlis tani ve tedavisi sonucu ablam tup bebek yaptirirken tupleri yapismisti... ablam oraya gitmeme izin vermemisti...
insan nereye gidecegini sasiriyor..
sen raporlumu yaptiracaksin cnm..
Verdigin bu bilgi iyi oldu.. Milleti resmen ticaret kapisi yapmislar yani. 4000 TL nedir 12,5 TL aman allahim resmen korkunc. Bu testi olacagim. Bende artik Istanbul Tup bakayim diyorum. Bahceci'de halbuki Guvenc Bey pek bir meshur dimi? vallaha ben senin dedigine bakarim. Zaten ne memoriel'den nede bahceci'den bir hayir gorduk oda ayri. Bana Bahceci'de korkutup alel acele histerospkopi yaptilar okadar emindilerki yapisiklik var diye. Hicbir seyde cikmadi. O yuzden yumurtalari dondurup transfer ettiler. Oda fos cikti.
Ben raporlu degilim malesef kendim oduyorum. Bakalim nereye kadar kendimizi bu ise adadik sanki. Allaha havele ediyorum eger ticari amacli bizlere operasyon yapan ve kandiran klinikler varsa. Denemeden kimin ne oldugunu anlamak zor. Tavsiyelere onem veriyoruz ama herkeste baska seyler soyluyor? Birde Halit Firat Erden Diye bir doktor varmis? Duydunmu bu doktoru onuda beyeniyorlar. Birde Izmir'de bir doktor varmis. Acep Izmir'e mi gitsek?
Halit Rifat Erden cok degisik calisiyor.. Maslak Acibademle anlasmis, Acibadem doktorun adini kullaniyor hastanede doktoru goren yok.. Halit bey ve Murat Berksoy Nisantasinda cok luks bir klinik kiralamislar..Halit bey daha tedaviye baslamadan tonla hastasini Murat beyde on hazirlik yapin diye yan odaya yonlendiriyor..sonucta ortaklik kurmuslar birbirini kalkindirmalilar.. ben 6 ay gittim o hazirlik merkezine tam bir kumpas..
Halit beyde Acibademdeki hastalarini Nisantasindaki klinikte muayene ediyor.. kapisinin onunede elindeki bavulla bekleyen bir eczaci dikmis illaki ilaclari ondan alin diyor..hepsi birbiri ile anlasmali..
Hastalar Nisantasi ile Maslak arasi mekik dokuyor..
benimde oraya yolum soyle dustu Bahcecideki doktorum dediki tupun sende tutmasi icin tek caren kaldi Murat beyde on hazirlik yapman bizde napalim mecburen gittik.. tedavi hic ise yaramadi yumurta sayim sekizden bire dustu ve kist olustu,10.000 tl param gitti sadece on hazirlik icin...cok sey varda anlat anlat bitmez...
Aman allahim ya? Nekadar gunah bu be... Illaki Murat denen doktoru gormek zorundamiymisin. Direk Halit Bey'in hastasi niye olunmuyormus? Belli ki orada bir olay donuyor. Zorla insanlarin umutlariyla oynamak bu? On hazirlikda neyin nesiymis anlamadim. Bildigimiz bir folic asit tablet hadi olmadi selenyum falan ne oluyormus. Varmiydi cok hastasi bunlarin klinikte. Peki bu Halit bey niye meshur? Var bir hikmeti belkide tek basina....
lalee canimm sesin cikmiyor neler yapiyorsun tedavinin zamani belli oldumu..
canımcım geziyorum buralarda ama yazmıyorum bir hoşum nedense :) dün gittim canım merkeze reçetemi yazdırmaya yarında ilaçları alacağım bu ay sonu başlıyacağız kısmetse tedaviye sen ne yaptın rapor işini yetişicekmi şubata
Ay canim bu buyuk merkezleri hepsini ziyaret eden biri olarak ayni sonuca bende vardim. Adlari var ama kisiye ozel ilgi yok. Memorial'de bile hergun seni kontrol etse bile sonuc negatif oldugunda size hicbir degisik uygulama ve oneri getirmeden ayni tedaviye devam... Yani aslinda sevmistim orayi ama sordugumda aldigim cevaplar ayni yola devam seklinde olunca al iste dedim ayni Bahceci gibi biryer burasida. Bahceci'de ayni olumsuz oldu gel birdaha ayni seyleri yapalim size. Acibadem desen cok pahali, Orada da transfer sonrasi 30 dk haydi kalk git muamelesi. Kisaca heryerin adi var elimize dustunuz birkere muamelesi. Simdi birde buraya bakalim dedik. Hadi bir umut. Nekadarda dayanikliymisim diyorum bukadar denemeden sonra. Allahaimiza sigindik baska birsey demiyorum.
canim yarin rapor sonucunu ogrenecegim bakalim ne olacakkk
Tup bebek raporum erkek etkenli olarak onaylanmis arkadaslar cok sevindim.. tedavi startini verdim artik..
Tam bir ayda cikti cok oyalamadilar..