Canim incir kuru nasil oluyor
Canım yaklaşık on tane kuru inciri 3 bardak suda su kaynadıktan sonra 6-7 dk kısık ateşte kaynat.sonra süz ve ikiye böl.yarısını sabah aç karnına yarısını akşam aç karnına iç.içtikten sonra yirmi dk bişey yiyip içme.hemen başla ve tedavi boyuncada bırakma yumurtalar toplanana kadar
Canim ben anlamadim zaten gecen ay 15 taneydi yumurta bu ay baktiginda 3 tane yumurta varmis gerci doktor sey dedi bir ay daha fazla yumurta olurmus bir ay daha az normal mis gibi konustu ama ne bilim hayirlisi artiksen ocakta baslican dimi tedaviye allahim insallah tez zamanda bebeklerimize kavusturur
bak canım şöyle anlatıyım,3.gün yapılan ultrason muayenesinde yumurtalıktan atılacak yumurtalar görünür ama o zaman hepsi aynı boydadır ve çok küçüktürler.o yumurtaların bazıları büyümeye devam eder bazıları yerinde sayar.demekki senindegörünen yumurtaların hepsi büyümeyecekti o büyüyenlerinde hepsi toplama aşamasına gelmeyebilirdi.aret bey risk almak istememiş canım.Allah dan hayırlısını iste canım hayırlı zamanda olsun her şerde bi hayır vardır.demekki senin için daha iyisi olcak.:)
ben ilk gittiğimde 12 yumurta vardı başlıycamız ay 3 tane gördü başlamadı erteledi sonraki ay 10 gördü ve 8toplandı canım her ay değişiyor demekki
bugün doktordaydık kızlar ve sonunda tedavimiz başladı yumurtalarım iyiymiş hemen başladı vitamin hapları ve iğne verdi çok heyecanlıyım aret bey çok sıcakkanlı ve pozitif bi insan çokk olumlu konustu çok mutlyummm:)
canım hayırlı olsun tedavin... katılıyorum aret bey gercektende cok samimi sıcakkanlı biri ben de memnunum...canım kaç tane yumurtayla başlıyosunuz tedaviye hayırlısıyla ...benim bu ay yeterli görmedi aret bey 3 tane yumurtam varmış biz bir dahaki ay başlıcaz bende vitamin ilaçlarımı içiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun[/QUOTE
bizim ilk denememiz inan hiç aklıma gelmedi sormak aret beyde bişey söylemedi sadece cok güzel dedi bugün 5. gündeym salı günü gittim iğnenin dozunu arttırdı biraz cuma günü yine gidicem ama gider gitmez sorucam kaç tane oldugunu :)
merhaba arkadaşlar bende sizin gibi aret beyin hastasıyım 4 negatif tüp bebek 2 tanesi aret bey yaptı ikisi de kocaman bir sıfır 1ve 2 başka bir klinikte oldu ikisinde de kimyasal gebelik oldu ama bir türlü mutlu sona ulaşamadım 3 tane dondurulmuş embriyo var ama kararsızım denemekte ne yapacağımı bilmiyorum artık galiba yoruldum hem vücut olarak hem beyin olarak merkezden de pek memnun değilim transfer gününe kadar herşey süper sonuç aldıktan sonra dr ya da bir görevlinin nasıl bir yol izliyeceğimize dair bizi bilgidirmemesi bana biraz tuhaf geldi çünkü benim 4. denemem hep aynı tedavi mi yapılıyor çünkü farklı bir şeyler söylenmedi bana era testi ve gebelik aşısı gibi aranızda benim gibi olanlar var mı ?
Kızlar aklınızı karıştırmak istemem ama elevit pronatal isimli vitaminin içinde jelatin maddesi(hınzırdan alınan) bulunuyor eşdeğer bir ilaç ile değiştireceğim dr sorup üzerimde kalmasın.
canım domuz un kemiklerinden faydalanılıyor çok uygun diye eczaneleri gezdim bugün ferrevit diede var abdi ibrahim aradım orayı bizde sığır jelatini var dedi ona göre elbet ii ama birde sığır jelatinini nereden temin ediyolar onu sormak lazım daha doğmamaış bebeklerimize o pis hayvandan bişiler vererek en büyük kötülüğü yapıyolar ben içmedim bugün.decavitde şüpheli.canim hinzir ne demek anlamadim inan su anda o ilaci bende kullaniyorumda.. ayrica o olaca esdeger olarak Decavit var eski doktorum hep Decavit verirdi..
canim cok uzuldum inan bende baska doktorlarda bes kez negatifi gordum simdi yeni bir baslangic yapip Aret beye gectim.. nereye hangi merkeze gitsek insan sasiriyor.. Amerikanda, Bahcecide ben bu tarz sorunlar cok yasadim Memorialda ablam yanlis tedaviden tuplerini kaybetti, Medikanada en yakin arkadasim cok buyuk sorunlar yasadi, Acibademin laboratuvari yeni kendini kanitlamadi, Alman Has. eski kadrosuna sahip degil doktorlari hep kendi merkezlerini acti..aslinda hepsi uc asagi bes yukari ayni bence insan ne yapacagini sasiriyor.. Insallah bu defa pozitifi gorursun ama devamli ayni merkezde denememen daha iyi olur belki baska doktor baska bir yontem uygular..sorununuz nedir canim...
canım cevap yazdığın için teşekkürler bizim eşimden kaynaklı morfoloji ve hareket sorunumuz var bende çok şükür bir sorun yok ama geçen şubat ayında aret beyle ilk tedaviyi olduktan sonra kendiliğinden adet olamadım normalde benim hiç şaşmazdı sonra ilaçla adet olmaya başladım ama ne yazık ki hipertiroid hastası oldum benim vücudum ilaçlara karşı hiç dirençli değil bayağı etkilendim ki 6 ay adet olmadım yani anlayacağın bende bahçeciyi düşünüyorum ama kafam karma karışık yaş ilerliyor vücut artık eskisi gibi sağlam değil en basit ilaçtan bile etkileniyor sen hangi merkezde tedavi gördün bir de sizde sorun nedir canım...........
canım domuz un kemiklerinden faydalanılıyor çok uygun diye eczaneleri gezdim bugün ferrevit diede var abdi ibrahim aradım orayı bizde sığır jelatini var dedi ona göre elbet ii ama birde sığır jelatinini nereden temin ediyolar onu sormak lazım daha doğmamaış bebeklerimize o pis hayvandan bişiler vererek en büyük kötülüğü yapıyolar ben içmedim bugün.decavitde şüpheli.
banada bir ara Solgar Q10 kullandirmisti doktorum ondada domuz tirnagi uretimde kullaniliyormus sonradan ogrenmistim igrencc..
bencede çok tiskindim ve bilmeden içtim aslında araştırmak lazım bu tarz şeyleri kesinlikle haram..
içmiyorum eleviti içmemde
canim normal folik asit ic oda gebelik vitamini bende eleviti birakim zaten yillarca cok sey ictim en iyisi folik asit bence..
ben bir kez Amerikan hast.. dort kezde Bahcecide tedavi gordum... bende o hastanelerde cok buyuk sorunlar yasadim ozelliklede dort kez tedavi gordugum yerle dis gebelikte umurlarinda bile olmadim.. iki ay hic kanamam durmadi..anlatmakla bitmez yalanlar soylemeler.. okadar uzun ve kotu seyler yasadimki simdi senin canini anlatip sikmim bende unuttum gibi hayatima yeni bir sayfa actim... canim ya ben artik su gozle bakiyorum bu taninmis doktorlarin hepsi gercekten uzman ve iyi doktorlar ama hangi kiside hangi tedavilerinin iyi sonuc verecegini kendileride tam olarak bilmiyorlar.. bazi seyler sans.. bizde kobay olduk...