- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
Kizlar ben sali gunu muayne oldum aret beye ve 6 tane yumurtam olusmus doktir iyi degil dedi daha once baktiginda 15 yumurtam vardi persembe gunu yine cagirdi o na gore baslicakmisiz hayirlisi artik cok korkuyorum alkahim neyse hayirlisi o olsun
meraba arkadaslar benimde bu hafta tedavim başlıcak aret beyde ilk denemem çok heyecanlıyız eşimde azospermi var daha iyi durumda olupda 4. denemede olanlar var çok kokuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
Kizlar ben sali gunu muayne oldum aret beye ve 6 tane yumurtam olusmus doktir iyi degil dedi daha once baktiginda 15 yumurtam vardi persembe gunu yine cagirdi o na gore baslicakmisiz hayirlisi artik cok korkuyorum alkahim neyse hayirlisi o olsun
Sen moralini bozma dr a göre ii gelmemiş olması ve bunu göz ardı etmemesi ii bişi diye düşünüyorum canım ben.Bugün ordasın yani herşey yolunda gitsin İNŞALLAH.
Bir dahaki aya kaldi benim tup bebek doktor pek verimli bir ay degil dedi hayırlı si artik
Bir dahaki aya kaldi benim tup bebek doktor pek verimli bir ay degil dedi hayırlı si artik
bende bir ay sonra olacagim kizlar subattt annesi oluruzzz insallahh
Canım benim rezervim düşük aret beye ilk gittiğimde 3 yumurta vardı başlamadı.hemen incir kürü yaptım ve tedavi bitene kadar sabah akşsm içtim ikinci ay 10 yumurta oldu 8 toplandı.negatif aldım o ayrı mesela ama yumurtalar çoğaldı canım
Iyi aksamlar hanımlar gec olsun da guc olmasın herseyde bır hayır vardır ınsallh bır dahakı aykı tedavılerınız pozıtıf olur
bugun sperm sonuclarını aldık normalden yuksek cıktı hatta uzun zamandır yuksek degıldı
spermatozoa sayısı 4.000.000
total spermatozoa sayısı 15.600.000
ılerı hareketlı %55
yerınde hareketlı %10
hareketsız %35
toplam ılerı herektlı sperm sayısı 8.580.000
yuvarlak hucre sayısı 200.000
morfolojı normal%0 anormal %100
bas %100 boyun %56 kuyruk %44 stoplazmık damlacık %0
teratozoosperm ındeksı 2.00 yorumlarsanız cookkk sevınırım
Cnm benim sizin morfoloji sorununuz var gordugum kdriylaIyi aksamlar hanımlar gec olsun da guc olmasın herseyde bır hayır vardır ınsallh bır dahakı aykı tedavılerınız pozıtıf olur
bugun sperm sonuclarını aldık normalden yuksek cıktı hatta uzun zamandır yuksek degıldı
ılerı hareketlı %55
yerınde hareketlı %10
hareketsız %35
Canim incir kuru nasil oluyor
Iyi aksamlar hanımlar gec olsun da guc olmasın herseyde bır hayır vardır ınsallh bır dahakı aykı tedavılerınız pozıtıf olur
ılerı hareketlı %55
yerınde hareketlı %10
hareketsız %35
öncelıkle cevap yazdığınız için cok teşekkür ederım alıntı yapmayıp hepınıze yazıyorum
evet sayı ve hız daha once dusuktu hatta ınanması zor masallh ılerı hızlı bır ay oncekı testte 0 dı
sayıda 1 cc de 1.2 ml falandı morfolojı daha öncede 1 yada 2 çıkardı genelde
androlojıye gostermedık karyotıp falan çıkınca gelın dedıler o yüzden gosterılıyor muydu canım bılmıyordum
proxeed yada havuç kuru denemedim daha once.cesıtlı bıtkısel macunlar kecıboynuzu kuru kecıboynuzu pkmezı falan kullandık ama bı kac hafta oldu bırakalı sadece 10 gundur falan kecıboynuzu tozu kullanıyoruz suan ve evıcap
ınsallh asılama demezler canım gercı kısmet nasıbımız ordaysa ordan olsun ınsallah
esıme dedım sevınsem mı uzulsem mı bılemedım bır artış olmuş rapor vermezler belkı bu sayıyla daha oncekı testler daha kotu cunku ama ınsallh gerekte kalmaz rapora bebıslerımız hoppp gelıverır rabbımın ıznıyle :))
karyotip çıkınca randevulu bakarlar cnm ozaman değerlerin artmasına sevin tüp içinde olsa şansın artıyor demek aşılama derlermi bilmiyorum ama zannetmiyorum benim eşimin 13 milyon 21 milyon gibi çıkmıştı ben eşimin sonucunu verdiğimde androlojiye aşılama değil özellkikle tüp bebek raporu istiyoruz demiştim not düşmüşlerdi sonucumuza 2 defa aşılama yaptırmıştım zaten 5 milyon altı aşılama yapılıyor diye duydum canım hakkında hayırlısı gerek kalmadan gelseler çok iyi olur walla
aa yanı tahlıllerı gosterebılıyor muydum benımde hormonlar falan cıkmıs sonuçlar gercı gectı artık gıder mıyım bılmem de ınsallh canım yaaaa hepımızın oyle olsa gelse haylazlar :)) canım asılama 5 mılyon ustu yapılıyor yanlış yazdın galıba hakkımzda hayırlısı ınsallh
iyi dileklerin için çok tşk ederim yarın randevumuz var bakalım doktor ne dicek çok merak ediyorum ben kendim için hiç bişey hissetmiyorum olmassa birdaha deneriz bu süreçde eşim daha çok duygusal onu teselli etmekde zorlanıyorum negatif sonuccu kaldıramıcağını düşünüyorum bakalım hakkımıızda hayırlısı canımCanım maalesef azo ve oligo da okdr zor ki ilk denemede,benim sansim %5lerdeymis mesela, ama 3.denemey dek katlanıyor diyorlar, biliyosun azo da anomalili hucreler maalesef daha sık goruluyor ve drlar morfolojide yalnız dıs kabuga bakıp sprmleri degerlendiriyor , ama onemli olan icerdeki yapısal bozukluklar, bu nedenle embriyo gelistirme safhası da sıkıntılı olabiliyor,bizlerin durumu zor ama imkansız degil..bana doktorum ilkinde olacak diye cok cok umut yapmayalım diyor, Hersey Allah`tan ne diyelim, bizler zar zor toparlanip deneme yapıyoruz elbette hemen olsun istiyoruz ama erkek infertilitesinde hucreden her supriz cıkabiliyor..
Bol bol dua edelim, hayırlısı ise insallah rabbim cok aratmasın kapılara baktırmasın , ilk tup b. Merkezine gittigimde tabelanin karsisinda 20dakika durmus bakmistim, orda olduguma inanamamistim ve kapıdan girmek istememistim, girdigimde de zaten hersey bana saka gibi geliyoduAnlattim derdimi ama bos bos
Senden ricam guzel dusun ve kendini kasma, benim doktorum bu durumda ~sansiniz az olabilir ama annenin bize inanmasi lazim, bunun olacagina inanmasi lazim, bana guvenmen lazim,iceriye kahkahayla girip ben bebegimi almaya geldim diyenler genelde ilk seferinde alirlar, ya olmazsa diyenler de genelde sıkıntı yasariz~demisti.
İnsallah guletek girer bebegini alır cikarsin cnm benim