mrb kızlar çapaya verdim evraklarımı bugün 2 hafta sonra raporum cıkıcak ve ınsallah subatın ılk haftası başlamış olucam aret beyle tedaviye daha önce umut tup bebekte yaptırdım ıkı defa (bırı dondurulmuş) bu ucuncu denemem olucak ınsallah bu sefer aret beyle başarıya ulaşırım umut tup bebek merkezınden hıc memnun kalmadım tam bır tıcarethane orası tutamadı dıye degıl bu soyledıklerım tedaviye başlamadan once benden rahım fılmı ıstenmedı bende bılmıyorum tabı doğal olarak yaptırdım okadar hormon aldım vücuduma tutmayınca rahım fılmı ıstendı saçmalığa bak meğer tuplerım tıkalıymış ondan tutmamış ama budurumda olup tutanlar var dıyıp ıkıncı kez benı kandırıp dondurulmusuda denettırdı
ve oda olumsuz tuplerdekı sıvı rahme aktığı ıcın tupumu aldırmam yada bağlatmam gerekıyomus
1 yıl sonra aldığım hormonlarda tetıklemıs tabı yumurtalıklarımda kitle cıktı kansere yakın ama degıl orta derecelı ıkı kez amelıyat gecırdım ıkı kere tekrarladı bu kıtle
7 yıldır bı yandan yumurtalıklarımın saglıgı bı yandan çocuk ıcın ugras vermeye çalışıyorum maddi gücüm yettiğince kendi çapımca...şimdi yenıden denıycem inşallah bu sefer tutsunda kanser riskimde artık ortadan kalksın kurtulmak istiyorum artık
Bu arada aret beye gidip hamile kalanlar varsa lütfen yazsın bizede moral olsun ihtiyacımız var
:2::2::2: