Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Merhaba arkadaslar , aret kamari arastiriyorum. Guvenebilecim bir doktora ihtiyacim var. 2 kere tupbebeke yaptirdim. 1. Tutmadi. 2.side embriyo olusmadigi icin iptal oldu.
Ilk gorusmede ucret aliniyormu.
Tup bebek raporsuz paket fiyati nedir.
Birde benim gibi embriyosu gelismeyipte aret kamara giden varmi.
Cevaplariniz icin simdiden cooook teşekkür ederim.

Anemmm agzin bal yesin seniiinnnn:)

süleymaniye doğum evinde çok uyguna yapılıyomuş şartlarda uyuyor gidip bi görüşcem yesilincim
çok zorlarsa oraya gelicem..
gerçi biyanım hala git emre beye muayene ol görüş diyor ama offf

süleymaniye doğum evinde çok uyguna yapılıyomuş şartlarda uyuyor gidip bi görüşcem yesilincim
çok zorlarsa oraya gelicem..
gerçi biyanım hala git emre beye muayene ol görüş diyor ama offf
Ben ordan rapor aldim kuzum. Eger orda yapsaydim tup bebegi raporlu 500 tl bile tutmuyodu ama basari orani cok dusuk. Bide gidip geldikce insanlari girdum orda transfer bekleyenleri opu bekleyenleri. Devlet hastanesinin sartlari zor biraz kuzum...

Ben ordan rapor aldim kuzum. Eger orda yapsaydim tup bebegi raporlu 500 tl bile tutmuyodu ama basari orani cok dusuk. Bide gidip geldikce insanlari girdum orda transfer bekleyenleri opu bekleyenleri. Devlet hastanesinin sartlari zor biraz kuzum...

ciddimisin bir tanıdığımız orada memur çok övdü hastaneyi ve dediki dr. lar çok iyi başarı oranı çok yüksek
değmez ozaman be canım o stresi yaşamaya
ama raporsuz yaptırcam işte ozamanda kaç katı para verecem olanaklardan yararlanmak isterim
yani şartlar uyuyo ben ordan rapor alıp başka yerde yaptırabiliyormuyum

bende şey sanıyorum o hastanede işlem yaptırmak zorundasın o evrakları tamamlayınca..
bide heyet karar veriyo değilmi aşılamamı tüp bebekmi olacağına
bana derseki aşılama yapcaz sana ooo : )
raporu çıkartınca kaça mal oldu sana
ben raporsuz 5-7 bin arası düşünüyorum raporla en az yarı yarıya olur değilmi
ben emre beye gelecem o kesin : )

Kuzum raporla 2500 tl. Benim ilaclarda 800 tl tuttu. Ama sana asilamadan once rapor vermezler.esinde problem olmadigi icin 2 asilama sarti ararlar. Benin senin yerinde olsamsemi sakirde bi kere asilama yaptiridim eger tutmazsa asilamadan sonra tup bebek rapirumu alip emre beye giderdim. Hem belki bu asilamada tutar. Sonucta asilamayla hamile kalan birsuru insan var kuzummm

o zaman ben biran evvel gidim işlemlere başlim ne kaybedeceğimki hem devlette testlerimi yenilemiş olurum ne karar verecekler görürüm belkide özelde dr. un farkedemediği bi sorunumuz var o çıkacak ortaya : )
orada tavsiye ediyormusun kii dediğin gibi bi onu dener.. sonrada emre beyde tüp yaptırırım..
ama şunuda sölim yarı fiyatına oluyor böyle sanırım yani raporda çıkmazsa hiç beklemeden gidip raporsuzda yapılabilirmiş.. semiha şakirde 400 küsür ya hani : ) o denenebilir..

Yok kuzum rapor cikmazsa devlette 5000: )

Merhaba arkadaşlar ben bursadan yaziyorum 3 kere tüp bebek yaptim olmadi bende İstanbul da yapmaya karar verdim aret bey içinde basarili bir doktor mu.birde kaça yapiyor tüp bebeği devlete baglimi hangi hastanede calisiyor yardimci olursaniz sevinirim

Kızlar Merhaba elimde tedaviden kalan tup bebek ilaçlar var çok şükür benim 1. Tüp bebek denememde tuttu şimdi 4 aylık hamileyim..Gercektende ihtiyacı olan birine ücretsiz vermek istiyorum..özelden bana mesaj atın görüşelim...

merhaba,
ilk görüşmede malesef her doktor ücret alıyor, elindeki raporlara bakıp rahim muayenesi yapıyorlar. Aret beyin muayenesi 250 idi sanırım. tüp bebek fiyatı da 4500 + ilaçlar
ilaçlar 2000 civarı dediler bana.

merhaba,
benim de ilk denemem olacak, başarı oranı %40 civarıymış. hangi doktora gitmiştin acaba?

Doktorum aret kamar di.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..

ayyy moral oldu bana.
ama yumurta toplama ve transferde başında durmayabilirim ayda 200 tüp bebek yapıyoruz diyince ben her adımda yanımda olacak bir dr araştırmaya devam ettim. yarın ismail çepniye gidecegiz.
senin işlemlerinin ne kadarında yanındaydı?

Sadece opu ya girmiyor onun dışında hep seninle önemli olan transfer günü zaten bence doğru yerdesin arkadaşım

Merhaba arkadaslar
Benimde esimden kaynaklo bebegimiz olmuyor .
Doktorlar arastirdik kendimizde saglik sektorunde calismistik ama durum tup bebek ve kendimiz olunca cok kararsiz kaldik.
Varikosel ameliyatindan sonra sonuclarimiz degismedi...
Simdi aret beye gitmeyi dusunuyorum tek gitmedigim o oldu. Herkes onu oneriyor.
Sizce de aret beyde baslamak dogrudur degil mi?
Bende hic bir prob. Yok. Rahim filmi fln hersey jinemedde cekildi. Ama jinemedde Meric karacandi doktorum. Orasi icime sinmedi.
Sizin onerilerinizi bekliyorum....

merhaba,
benim de ilk denemem olacak, başarı oranı %40 civarıymış. hangi doktora gitmiştin acaba?
hangi merkeze gidersen git bu yüzde 30 u geçmez daha fazla olduğunu söyleyen varsa inanma.aret beye güvenebilirsin bence ben çok yıpranmış tım başka yerde ama şimdi içim çok rahat transfer için bekliyorum olmasa bile aklımda aret bey yada merkezle ilgili bir soru işareti olmayacak bu yüzden rahatım.Allah yardımcın olsun zor bir süreç ama onada alışılıyormuş...

mrblar ben de aret beye gidiyorum biz daha tedaviye başlamadık ben önce perde ameliyatı oldum ameliyattan sonra bi kere kontrole gittim sonra gitmedim araya bayram girdi memlekete gittim ama tekrar gidicem inş sonucum iyidir inş hepimizin kucakları dolar en kısa sürede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…