mrblar ben de aret beye gidiyorum biz daha tedaviye başlamadık ben önce perde ameliyatı oldum ameliyattan sonra bi kere kontrole gittim sonra gitmedim araya bayram girdi memlekete gittim ama tekrar gidicem inş sonucum iyidir inş hepimizin kucakları dolar en kısa sürede :)
Merabalar bende aret beyin hastasiyim onda teavMerhaba arkadaslar
Benimde esimden kaynaklo bebegimiz olmuyor .
Doktorlar arastirdik kendimizde saglik sektorunde calismistik ama durum tup bebek ve kendimiz olunca cok kararsiz kaldik.
Varikosel ameliyatindan sonra sonuclarimiz degismedi...
Simdi aret beye gitmeyi dusunuyorum tek gitmedigim o oldu. Herkes onu oneriyor.
Sizce de aret beyde baslamak dogrudur degil mi?
Bende hic bir prob. Yok. Rahim filmi fln hersey jinemedde cekildi. Ama jinemedde Meric karacandi doktorum. Orasi icime sinmedi.
Sizin onerilerinizi bekliyorum....
Merabalar bende aret beyin hastasiyim onda tedavi gordum suan 6haftalik hamileyim ilk seferde tuttu kesinlikle muhtesem bi doktor cok yogun ama pozitif herzaman destek oluyor insallah pazartesi bebegimi gormeye gidiyorum allahim herkese yasatsin zor surecler zor zamanlarhangi merkeze gidersen git bu yüzde 30 u geçmez daha fazla olduğunu söyleyen varsa inanma.aret beye güvenebilirsin bence ben çok yıpranmış tım başka yerde ama şimdi içim çok rahat transfer için bekliyorum olmasa bile aklımda aret bey yada merkezle ilgili bir soru işareti olmayacak bu yüzden rahatım.Allah yardımcın olsun zor bir süreç ama onada alışılıyormuş...