Alalh[/QUOTE]E="cnnsnd, post: 37839728, member: 634892"]Insallah allahim nasip eder aret bey gercekten mukemmel dokyor ben uc aylik oldum hala devam ediyorum aret beye[/QUO
benim yumurta toplama işlemim yapıldı 3 gün önce ama biraz ağır geçti ilk gün inanılmaz sancılar çektim ağlamaktan helak oldum çok fazla yumurtam oluştuğu için ama bugün daha iyiyim aret beyle görüşmemiz vardı transfer için tedaviye başlarken transferi bi ay erteleyeceğimizi konuşmuştuk zaten nitekim öylede oldu yaklaşık bi 10 güne kadar adet olucam ve transfer işlemlerim başlıcak inşAllah embriyolarımız donduruldu kısmetimizde varsa bizde bebişlerimizi alırız kucağımıza Allah'ın izniyle
Allah kolaylik versim canim benimde fazla yumurtam toplanmisti bir ay sonra dondurulmus kondu tek yumurtadan ikiz olmustu maalesef benim durum kotu gitti a aret bey muhtesem bi doktor bi uc ay sonra falan tekrar donmuslarimla denicez donmuslarla cok daha rahat ve bence tutma sansi daha yuksek oluyor allahim isteyen ugrasan kimsenin kucagini bos birakmasin sabir sabir çok sabir gerektiriyor[/QUOTE]
bende donmuşlarla yapılan işlemin tazeden daha başarılı olduğunu duymuştum. İlk seferde vucut ilaçlara tepki verdiği için tutunamayan, bir sonrakinde daha yüksek şansa sahip oluyormuş. Tabii herşey Allahtan, ol derse oluyor işte. Tüm dualarım sizinle
Evet ben kaybettim bebeklerimi bakalim yeniden baslicaz biraz zaman lazim dort aylikti allahim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin yardim etsin herkese allahim
Evet gercekten cok zor ama alllahtan gelene raziyiz insallah bidaha nasip eder allahim donmuslarim var daha uc ay sonra falan tekrar denicez benim donmuslarla yapilmisti zaten ilk tutmustu Bakalim insallah allahim o duyguyu tekrar nasip eder insallah ugrasan herkesede nasip eder[/QUOTE]çok üzüldüm ya amin Allah yardımcın olsun Rabbim yeni bir ikiz nasip etsin inşAllah sana çocuk imtihanı gerçekten zor
Evet gercekten cok zor ama alllahtan gelene raziyiz insallah bidaha nasip eder allahim donmuslarim var daha uc ay sonra falan tekrar denicez benim donmuslarla yapilmisti zaten ilk tutmustu Bakalim insallah allahim o duyguyu tekrar nasip eder insallah ugrasan herkesede nasip eder
cnm bildiğim kadarıyla acısız, ağrısız ve kısa süren bir işlem..eşinden alınan örnekler işlemden geçtikten sonra ince bir boru yardımıyla muayne pozisyonunda olan sana veriliyor ve yumurtalarına daha kolay ulaşması sağlanıyor. Hiç kendini sıkıntıya sokma ve bu iki ayı güzel geçir. İnş. ilk seferde başarıya ulaşır ve bebişini bi an önce kucağına alırsın..kızlar bende aret beyin hastasıyım geçen perşembe günü histeroskopi oldum 2 ay sonrada aşılamaya başlayacaz dedi. aşılama yapanlardan bilgi almak istiyorum nasıl oluyor ağrı varmı neler yapacaklar?
arkadaşlar tedavi ücreti ne kadar?rapor çıkarıyorlar mı??
arkadaşlar cuma günü yumurtalarım toplanacak ve ben çok gerginim. Daha önce yaşayanlar nasıl oluyor, tam anestezi mi veriyorlar deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? İğneler beni çok etkilemedi, sadece kalçamda acı oldu o kadar, karından yapılanı kendim uyguladım zaten, zor oldu ama oldu :)