Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

E="cnnsnd, post: 37839728, member: 634892"]Insallah allahim nasip eder aret bey gercekten mukemmel dokyor ben uc aylik oldum hala devam ediyorum aret beye[/QUO

benim yumurta toplama işlemim yapıldı 3 gün önce ama biraz ağır geçti ilk gün inanılmaz sancılar çektim ağlamaktan helak oldum çok fazla yumurtam oluştuğu için ama bugün daha iyiyim aret beyle görüşmemiz vardı transfer için tedaviye başlarken transferi bi ay erteleyeceğimizi konuşmuştuk zaten nitekim öylede oldu yaklaşık bi 10 güne kadar adet olucam ve transfer işlemlerim başlıcak inşAllah embriyolarımız donduruldu kısmetimizde varsa bizde bebişlerimizi alırız kucağımıza Allah'ın izniyle [/QUOTE]
Alalh

Alalh[/QUOTE]
Allah kolaylik versim canim benimde fazla yumurtam toplanmisti bir ay sonra dondurulmus kondu tek yumurtadan ikiz olmustu maalesef benim durum kotu gitti a aret bey muhtesem bi doktor bi uc ay sonra falan tekrar donmuslarimla denicez donmuslarla cok daha rahat ve bence tutma sansi daha yuksek oluyor allahim isteyen ugrasan kimsenin kucagini bos birakmasin sabir sabir çok sabir gerektiriyor

bende dün gittim muayneye ilk etapta biraz soğuk gelen ama işinde çok iyi olduğu belli olan bir doktor aret bey. konuştuk, ilaçlarımı verdi..şimdi yumurta takibine başlıyoruz. Umarım hepimiz için hayırlısı olur en kısa zamanda kucaklarımız bebişlerimizle dolar arkadaşlar.

Allah kolaylik versim canim benimde fazla yumurtam toplanmisti bir ay sonra dondurulmus kondu tek yumurtadan ikiz olmustu maalesef benim durum kotu gitti a aret bey muhtesem bi doktor bi uc ay sonra falan tekrar donmuslarimla denicez donmuslarla cok daha rahat ve bence tutma sansi daha yuksek oluyor allahim isteyen ugrasan kimsenin kucagini bos birakmasin sabir sabir çok sabir gerektiriyor[/QUOTE]

bi sorun mu oldu ikizlerinde yoksa

856965, member: 634892"]Allah kolaylik versim canim benimde fazla yumurtam toplanmisti bir ay sonra dondurulmus kondu tek yumurtadan ikiz olmustu maalesef benim durum kotu gitti a aret bey muhtesem bi doktor bi uc ay sonra falan tekrar donmuslarimla denicez donmuslarla cok daha rahat ve bence tutma sansi daha yuksek oluyor allahim isteyen ugrasan kimsenin kucagini bos birakmasin sabir sabir çok sabir gerektiriyor[/QUOTE]

bi sorun mu oldu ikizlerinde yoksa[/QUOTE]
Evet ben kaybettim bebeklerimi bakalim yeniden baslicaz biraz zaman lazim dort aylikti allahim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin yardim etsin herkese allahim

bende donmuşlarla yapılan işlemin tazeden daha başarılı olduğunu duymuştum. İlk seferde vucut ilaçlara tepki verdiği için tutunamayan, bir sonrakinde daha yüksek şansa sahip oluyormuş. Tabii herşey Allahtan, ol derse oluyor işte. Tüm dualarım sizinle

Evet ben kaybettim bebeklerimi bakalim yeniden baslicaz biraz zaman lazim dort aylikti allahim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin yardim etsin herkese allahim[/QUOTE]

çok üzüldüm ya amin Allah yardımcın olsun Rabbim yeni bir ikiz nasip etsin inşAllah sana çocuk imtihanı gerçekten zor

İnşAllah öyledir benimde rahim dinlensin diye aret bey bekleyelim dedi yaparsak tutmaz dedi bi 10 güne falan adet olunca transfer için takip başlıcak Allah bizim gibilerin yardımcısı olsun inşAllah

Evet ben kaybettim bebeklerimi bakalim yeniden baslicaz biraz zaman lazim dort aylikti allahim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin yardim etsin herkese allahim

çok üzüldüm ya amin Allah yardımcın olsun Rabbim yeni bir ikiz nasip etsin inşAllah sana çocuk imtihanı gerçekten zor[/QUOTE]
Evet gercekten cok zor ama alllahtan gelene raziyiz insallah bidaha nasip eder allahim donmuslarim var daha uc ay sonra falan tekrar denicez benim donmuslarla yapilmisti zaten ilk tutmustu Bakalim insallah allahim o duyguyu tekrar nasip eder insallah ugrasan herkesede nasip eder

çok üzüldüm ya amin Allah yardımcın olsun Rabbim yeni bir ikiz nasip etsin inşAllah sana çocuk imtihanı gerçekten zor
Evet gercekten cok zor ama alllahtan gelene raziyiz insallah bidaha nasip eder allahim donmuslarim var daha uc ay sonra falan tekrar denicez benim donmuslarla yapilmisti zaten ilk tutmustu Bakalim insallah allahim o duyguyu tekrar nasip eder insallah ugrasan herkesede nasip eder[/QUOTE]
amin cnm herşeyin bi zamanı varmış öyle düşünmeli bazen..Allah inş. bu çektiğimiz sıkıntıları unutturacak mukafatları en kısa zamanda verir bizlere

Evet gercekten cok zor ama alllahtan gelene raziyiz insallah bidaha nasip eder allahim donmuslarim var daha uc ay sonra falan tekrar denicez benim donmuslarla yapilmisti zaten ilk tutmustu Bakalim insallah allahim o duyguyu tekrar nasip eder insallah ugrasan herkesede nasip eder[/QUOTE]

amin inşAllah tabiki herşeyin başı sabır. ben birşey sorucam bu yumurta tutunması için yapılan iğnelere transferden sonrada dewam ediliyormu acaba veyahur transferden tahlil gününe kdr herhangi bir ilaç kullanıyormuyuz bu kalçadan yapılan iğneler beni mahvediyor yaptığım yeri aşırı şişiriyor ve morartıyor üstüne oturamıyorum acaba sizde de öylemiydi

amin inşAllah tabiki herşeyin başı sabır. ben birşey sorucam bu yumurta tutunması için yapılan iğnelere transferden sonrada dewam ediliyormu acaba veyahur transferden tahlil gününe kdr herhangi bir ilaç kullanıyormuyuz bu kalçadan yapılan iğneler beni mahvediyor yaptığım yeri aşırı şişiriyor ve morartıyor üstüne oturamıyorum acaba sizde de öylemiydi[/QUOTE]
Evet ben uc ay kullandim kalcadan progestan ve gobekten bir igne ve haplar igneler cok zor ama insallah allahim yasatir o mucizeyi insan hamile oldugunda ignelerin acisini hissetmiyosun on uc hafta olana kadar kullandim ben ama benim ikizdi bilmiyorum herkese aynimi yaşasaydı bebeklerim dort aylikti hala igne yerlerimin morluklari yavas yavas geciyor insallah allahim guzel haberler aldirir yeterki sonu guzel olsun insan her igneye her ilaca dayanir bence

arkadaşlar cuma günü yumurtalarım toplanacak ve ben çok gerginim. Daha önce yaşayanlar nasıl oluyor, tam anestezi mi veriyorlar deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? İğneler beni çok etkilemedi, sadece kalçamda acı oldu o kadar, karından yapılanı kendim uyguladım zaten, zor oldu ama oldu :)

kızlar bende aret beyin hastasıyım geçen perşembe günü histeroskopi oldum 2 ay sonrada aşılamaya başlayacaz dedi. aşılama yapanlardan bilgi almak istiyorum nasıl oluyor ağrı varmı neler yapacaklar?

kızlar bende aret beyin hastasıyım geçen perşembe günü histeroskopi oldum 2 ay sonrada aşılamaya başlayacaz dedi. aşılama yapanlardan bilgi almak istiyorum nasıl oluyor ağrı varmı neler yapacaklar?
cnm bildiğim kadarıyla acısız, ağrısız ve kısa süren bir işlem..eşinden alınan örnekler işlemden geçtikten sonra ince bir boru yardımıyla muayne pozisyonunda olan sana veriliyor ve yumurtalarına daha kolay ulaşması sağlanıyor. Hiç kendini sıkıntıya sokma ve bu iki ayı güzel geçir. İnş. ilk seferde başarıya ulaşır ve bebişini bi an önce kucağına alırsın..

Evet ben uc ay kullandim kalcadan progestan ve gobekten bir igne ve haplar igneler cok zor ama insallah allahim yasatir o mucizeyi insan hamile oldugunda ignelerin acisini hissetmiyosun on uc hafta olana kadar kullandim ben ama benim ikizdi bilmiyorum herkese aynimi yaşasaydı bebeklerim dort aylikti hala igne yerlerimin morluklari yavas yavas geciyor insallah allahim guzel haberler aldirir yeterki sonu guzel olsun insan her igneye her ilaca dayanir bence[/QUOTE]

progestan çok ağır bi iğne ya 3 ay kullanmışsın her gün hastaneye git gel dediğin gibi tutarsa biraz daha katlanılabilir ama tutmazsa naparım bilmiyorum gerçekten psikolojik olarak bitmiş durumdayım stresi kötü. Rabbim inşAllah sana yeniden tattırsın o duyguyu saglıkla bebeklerini al kucağına. Benim bu cuma transfer yapılacak Allah'ın izniyle yarın progestan iğnelerine başlıyıcam bakalım nasipte ne varsa o

arkadaşlar tedavi ücreti ne kadar?rapor çıkarıyorlar mı??

hastane ucreti su an 5 bin tl ilaçlar ve tahliller hariç onları kendiniz karsılıyorsunuz rapor alınırsa sanırım yarıya iniyormuş fiyat ama devlet hastanesinden almanız lazım ve 1, 1.5 seneye kadar rapor alamayanları gördüm

benim bundan 10 15 gun kadar önce yumurtlarım toplandı genel anestezi altında yapılıyor üzerini soyunup onluk gıyıyorsun sonra senı sandalye ile operasyonun olacagı yere goturuyorlar hemşire bana iğne yaptı sonrasını hatırlamıyorum yatagıma getırdıklerınde kendıme geldım nası kalktım nası geldim bilmiyorum ama hiç bir şey hissetmedim ama bende polikistik over oldugu için yumurta sayım çok fazlaydı ve agır geçti sonrasında ağrım çok oldu ağrı kesici yaptılar iyi gibiydim eşimde bn cıktıktan sonra tese amelıyatına girdi onun yanına gidebileceğimi söylediler kalktım giderken koridorda kendimden geçtim tansiyonum yerle bir olmus hemen geri yatırdılar serum falan bagladılar anca gözüm acıldı aama benim yanmda ki baska bı bayan 10 yumurtası toplanmıs ve cok rahattı hemen gıyınıp gıttı daha sonra baska bı abla geldi 2 yumurta toplanmıs onunda masallahı vardı gule oynaya geldi odaya zorla yatırdılar hıc yatmalık hali yoktu yani kişiden kişiye değişiyor zaten doktorun sana tahmını kac ymurtan oldugunu söylemiştir asagı yukarı dediği cıkıyor tez zamanda atlat inşAllah sende yavruna kavus :) ayrıca bende cuma günü orda olcam transfer için benim transfer ertelenmişti 15 20 gun saglıgımdan dolayı polikistikten dolayı :) o göbekten yapılan ıgneler kolay işler yumurta toplama işleminden snra bana verdikleri iğneler bildiğin adamı mahvediyor ağrı eşiğim yüksektir ama iğne yaparlarken inlediğimi biliyorum helede gecen msjda sordugum progestan iğnesini yaptıgımda oturamıyorum bile o kadar şişiyor ve acıtıyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…