mrblar ben de aret beye gidiyorum biz daha tedaviye başlamadık ben önce perde ameliyatı oldum ameliyattan sonra bi kere kontrole gittim sonra gitmedim araya bayram girdi memlekete gittim ama tekrar gidicem inş sonucum iyidir inş hepimizin kucakları dolar en kısa sürede :)
Merabalar bende aret beyin hastasiyim onda teavMerhaba arkadaslar
Benimde esimden kaynaklo bebegimiz olmuyor .
Doktorlar arastirdik kendimizde saglik sektorunde calismistik ama durum tup bebek ve kendimiz olunca cok kararsiz kaldik.
Varikosel ameliyatindan sonra sonuclarimiz degismedi...
Simdi aret beye gitmeyi dusunuyorum tek gitmedigim o oldu. Herkes onu oneriyor.
Sizce de aret beyde baslamak dogrudur degil mi?
Bende hic bir prob. Yok. Rahim filmi fln hersey jinemedde cekildi. Ama jinemedde Meric karacandi doktorum. Orasi icime sinmedi.
Sizin onerilerinizi bekliyorum....
Merabalar bende aret beyin hastasiyim onda tedavi gordum suan 6haftalik hamileyim ilk seferde tuttu kesinlikle muhtesem bi doktor cok yogun ama pozitif herzaman destek oluyor insallah pazartesi bebegimi gormeye gidiyorum allahim herkese yasatsin zor surecler zor zamanlarhangi merkeze gidersen git bu yüzde 30 u geçmez daha fazla olduğunu söyleyen varsa inanma.aret beye güvenebilirsin bence ben çok yıpranmış tım başka yerde ama şimdi içim çok rahat transfer için bekliyorum olmasa bile aklımda aret bey yada merkezle ilgili bir soru işareti olmayacak bu yüzden rahatım.Allah yardımcın olsun zor bir süreç ama onada alışılıyormuş...
Bencede çok pozitif biri ve açık sözlü bana hep sen hiç bir şey düşünme o kısmı bize bırak dedi bende bunu yaptım ve çok rahatım tabiki çalışma şekillerindeki düzen ve detay içimi rahatlattı.Merabalar bende aret beyin hastasiyim onda teav
Merabalar bende aret beyin hastasiyim onda tedavi gordum suan 6haftalik hamileyim ilk seferde tuttu kesinlikle muhtesem bi doktor cok yogun ama pozitif herzaman destek oluyor insallah pazartesi bebegimi gormeye gidiyorum allahim herkese yasatsin zor surecler zor zamanlar
inşallah ALLAH yardımcın olsunmrblar ben de aret beye gidiyorum biz daha tedaviye başlamadık ben önce perde ameliyatı oldum ameliyattan sonra bi kere kontrole gittim sonra gitmedim araya bayram girdi memlekete gittim ama tekrar gidicem inş sonucum iyidir inş hepimizin kucakları dolar en kısa sürede :)
Insallah allahim yardim etsin allahim ugrasan hwekese nasip etsin kafana bisey takmaman lazim ben cok rahattim calisiyorum isime gittim sadece bir gun yattim dikkat ettim tabi ama yatmadim ole gezdim tabi doktorunda cok onemlo aret bey bana hep normal yasamina devam et desi bende ole yaptim insallah yari tekrar ordayim bebisimi gorucem allahim kim evlat hasreti cekiyorsa yardim ersinBencede çok pozitif biri ve açık sözlü bana hep sen hiç bir şey düşünme o kısmı bize bırak dedi bende bunu yaptım ve çok rahatım tabiki çalışma şekillerindeki düzen ve detay içimi rahatlattı.
gözün aydın arkadaşım inşallah güle güle doğurup güle güle büyütürsün :)banada dua et salı günü transferim var.ben hepinize dua ediyorum kendimraber.
Canim hamileligin hayirlisi olsun .eger bi sakincasi yoksa sizde problem neydi senin kacinci denemendi ve transferden sonra neler yaptin kac gun dinlendikten sonra ise basladin biraz fazla soru sorup umarım seni sıkmamisimdir banada dua edebilir misin hamilenin duası kabul olurmuş insallah bi gun bende bu duyguyu tadabilirim Rabbim meleğini sana bağislasin zamanin su gibi akıp gececegi bi hamilelik olması dileğiyle:)Insallah allahim yardim etsin allahim ugrasan hwekese nasip etsin kafana bisey takmaman lazim ben cok rahattim calisiyorum isime gittim sadece bir gun yattim dikkat ettim tabi ama yatmadim ole gezdim tabi doktorunda cok onemlo aret bey bana hep normal yasamina devam et desi bende ole yaptim insallah yari tekrar ordayim bebisimi gorucem allahim kim evlat hasreti cekiyorsa yardim ersin
Bizim problem yoktu sebepsizdi uc sene olmadi benim ilk denememdi ama biraz zor oldu ohs oldumm transfer bir ay sonra donmuslarla oldu bitane trasfer edildi besinci gun embriyosu trasfer oldugum gun sadece tamemen yattim sonra dikkat ettim ama cok yatmadim didari cikip gezdim bile yemek yaptim dort gun sonra ise gittim dusunmemeye calistim cok Allahim yarsimcin olsun ederim tabiki dua ben cok dua etmistim trasfer aninda nile hep dua ettim allahim nasip etsin sanada insalah hersey yolunda giderCanim hamileligin hayirlisi olsun .eger bi sakincasi yoksa sizde problem neydi senin kacinci denemendi ve transferden sonra neler yaptin kac gun dinlendikten sonra ise basladin biraz fazla soru sorup umarım seni sıkmamisimdir banada dua edebilir misin hamilenin duası kabul olurmuş insallah bi gun bende bu duyguyu tadabilirim Rabbim meleğini sana bağislasin zamanin su gibi akıp gececegi bi hamilelik olması dileğiyle:)
Canim hamileligin hayirlisi olsun .eger bi sakincasi yoksa sizde problem neydi senin kacinci denemendi ve transferden sonra neler yaptin kac gun dinlendikten sonra ise basladin biraz fazla soru sorup umarım seni sıkmamisimdir banada dua edebilir misin hamilenin duası kabul olurmuş insallah bi gun bende bu duyguyu tadabilirim Rabbim meleğini sana bağislasin zamanin su gibi akıp gececegi bi hamilelik olması dileğiyle:)
Insalllah saglikli alirsin kucagina bebeklarinii cokk stres yapmaa yat dinglann unlar sana tutunurlar anesini brakmaslar insalahhh....Dun hastanedeydim hayatimin sokunu yasadim bebeklerim oluyor tek yumurta ikizi bitane trasfer edilmisti ama ikiz doktor bile sasirdi riskim var ama düşük allahim yardim et diyorum kalplerini duyamadim cok küçük ler ama doktor hersey yolunda dedi çalışıyordum ayriliuorum işten allahimm mucizelerle dolu hayat allahim herkese nasip etsin bu duyguyu banada bebeklrimi saglikla kucagima almayi nasip etsin
insallah benimle kalirlar cok halsizim surekli uyuyorum allahim herkese nasipa etsin zor gunler beni bekliuor ama hepsine degerInsalllah saglikli alirsin kucagina bebeklarinii cokk stres yapmaa yat dinglann unlar sana tutunurlar anesini brakmaslar insalahhh....
Insalahhh herkeza nasip etsin....zor bir surec ammma az kaldi coguni atlatinn bir kac ay sonra daha iyi olursunnninsallah benimle kalirlar cok halsizim surekli uyuyorum allahim herkese nasipa etsin zor gunler beni bekliuor ama hepsine deger
Insalllah saglikli alirsin kucagina bebeklarinii cokk stres yapmaa yat dinglann unlar sana tutunurlar anesini brakmaslar insalahhh....
Dun hastanedeydim hayatimin sokunu yasadim bebeklerim oluyor tek yumurta ikizi bitane trasfer edilmisti ama ikiz doktor bile sasirdi riskim var ama düşük allahim yardim et diyorum kalplerini duyamadim cok küçük ler ama doktor hersey yolunda dedi çalışıyordum ayriliuorum işten allahimm mucizelerle dolu hayat allahim herkese nasip etsin bu duyguyu banada bebeklrimi saglikla kucagima almayi nasip etsin
arkadasim ne zaman ogrendin ikiz oldugunu kalp atisindamiDun hastanedeydim hayatimin sokunu yasadim bebeklerim oluyor tek yumurta ikizi bitane trasfer edilmisti ama ikiz doktor bile sasirdi riskim var ama düşük allahim yardim et diyorum kalplerini duyamadim cok küçük ler ama doktor hersey yolunda dedi çalışıyordum ayriliuorum işten allahimm mucizelerle dolu hayat allahim herkese nasip etsin bu duyguyu banada bebeklrimi saglikla kucagima almayi nasip etsin
Ilk kontrol icin gittiğimde ogrendim tek kesedeikitane vardi daha kalp atisini duymadan ikiz oolduğunu ofrendimarkadasim ne zaman ogrendin ikiz oldugunu kalp atisindami