Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Merabalar bende aret beyin hastasiyim onda teav
Merabalar bende aret beyin hastasiyim onda tedavi gordum suan 6haftalik hamileyim ilk seferde tuttu kesinlikle muhtesem bi doktor cok yogun ama pozitif herzaman destek oluyor insallah pazartesi bebegimi gormeye gidiyorum allahim herkese yasatsin zor surecler zor zamanlar

Bencede çok pozitif biri ve açık sözlü bana hep sen hiç bir şey düşünme o kısmı bize bırak dedi bende bunu yaptım ve çok rahatım tabiki çalışma şekillerindeki düzen ve detay içimi rahatlattı.
gözün aydın arkadaşım inşallah güle güle doğurup güle güle büyütürsün :)banada dua et salı günü transferim var.ben hepinize dua ediyorum kendimle beraber.

inşallah ALLAH yardımcın olsun

Insallah allahim yardim etsin allahim ugrasan hwekese nasip etsin kafana bisey takmaman lazim ben cok rahattim calisiyorum isime gittim sadece bir gun yattim dikkat ettim tabi ama yatmadim ole gezdim tabi doktorunda cok onemlo aret bey bana hep normal yasamina devam et desi bende ole yaptim insallah yari tekrar ordayim bebisimi gorucem allahim kim evlat hasreti cekiyorsa yardim ersin

Canim hamileligin hayirlisi olsun .eger bi sakincasi yoksa sizde problem neydi senin kacinci denemendi ve transferden sonra neler yaptin kac gun dinlendikten sonra ise basladin biraz fazla soru sorup umarım seni sıkmamisimdir banada dua edebilir misin hamilenin duası kabul olurmuş insallah bi gun bende bu duyguyu tadabilirim Rabbim meleğini sana bağislasin zamanin su gibi akıp gececegi bi hamilelik olması dileğiyle:)

B
Bizim problem yoktu sebepsizdi uc sene olmadi benim ilk denememdi ama biraz zor oldu ohs oldumm transfer bir ay sonra donmuslarla oldu bitane trasfer edildi besinci gun embriyosu trasfer oldugum gun sadece tamemen yattim sonra dikkat ettim ama cok yatmadim didari cikip gezdim bile yemek yaptim dort gun sonra ise gittim dusunmemeye calistim cok Allahim yarsimcin olsun ederim tabiki dua ben cok dua etmistim trasfer aninda nile hep dua ettim allahim nasip etsin sanada insalah hersey yolunda gider

Dun hastanedeydim hayatimin sokunu yasadim bebeklerim oluyor tek yumurta ikizi bitane trasfer edilmisti ama ikiz doktor bile sasirdi riskim var ama düşük allahim yardim et diyorum kalplerini duyamadim cok küçük ler ama doktor hersey yolunda dedi çalışıyordum ayriliuorum işten allahimm mucizelerle dolu hayat allahim herkese nasip etsin bu duyguyu banada bebeklrimi saglikla kucagima almayi nasip etsin

Insalllah saglikli alirsin kucagina bebeklarinii cokk stres yapmaa yat dinglann unlar sana tutunurlar anesini brakmaslar insalahhh....

Insalllah saglikli alirsin kucagina bebeklarinii cokk stres yapmaa yat dinglann unlar sana tutunurlar anesini brakmaslar insalahhh....
insallah benimle kalirlar cok halsizim surekli uyuyorum allahim herkese nasipa etsin zor gunler beni bekliuor ama hepsine deger

Reactions: oty

Canim hayirli ugurlu olsun insallah.
Umarim suan da hersey yolundadir.
Ikizlerin saglik durumu nasil?
Suan 1 ayi gecti yanilmiyorsam.

Canim hayirli ugurlu olsun insallah.
Umarim suanda hersey yolundadir.
Ikizlerin saglik durumu nasil?
Suan 1 ayi gecti yanilmiyorsam.

arkadasim ne zaman ogrendin ikiz oldugunu kalp atisindami

Cok saol canim allahim herkese nasip wtsin durumlari iyi gidiyor insallah bundan sonrada yolunda gider üç aylik olduk

selamun aleyküm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza tüp bebek tedavisine basladım bnde Aret beyin hastasıyım doktorumdan şu ana kadar çok memnunum. gonal f menogon ve cetrotide iğnelerimi oldum bu sabah 2. yumurta muayenem var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlarımız olsun inşAllah bnde ikiz cocuklarım olsun istiyorum nasipse :)

Insallahcnnsnd, post: 37705825, member: 634892"]selamun aleyküm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza tüp bebek tedavisine basladım bnde Aret beyin hastasıyım doktorumdan şu ana kadar çok memnunum. gonal f menogon ve cetrotide iğnelerimi oldum bu sabah 2. yumurta muayenem var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlarımız olsun inşAllah bnde ikiz cocuklarım olsun istiyorum nasipse :)[/QUOTE]
Insallah allahim nasip eder aret bey gercekten mukemmel dokyor ben uc aylik oldum hala devam ediyorum aret beye

merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. Aret beyin hastası olmayı düşünüyorum 3 gün sonra ilk randevumuz var. Yumurta rezervim az olduğu için çocuk sahibi olamıyoruz. Daha önce 1 aşılama oldu ama tutmadı . Ayrıca eşimde de sperm azlığı var, varikosel ameliyatı olacak ama konuyla ilgili yazılanlar kafamı karıştırdı. Yakın zamanda ameliyat yaşamış ve Aret bey'de işleme başlayacak arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Insallah allahim nasip eder aret bey gercekten mukemmel dokyor ben uc aylik oldum hala devam ediyorum aret beye[/QUO

benim yumurta toplama işlemim yapıldı 3 gün önce ama biraz ağır geçti ilk gün inanılmaz sancılar çektim ağlamaktan helak oldum çok fazla yumurtam oluştuğu için ama bugün daha iyiyim aret beyle görüşmemiz vardı transfer için tedaviye başlarken transferi bi ay erteleyeceğimizi konuşmuştuk zaten nitekim öylede oldu yaklaşık bi 10 güne kadar adet olucam ve transfer işlemlerim başlıcak inşAllah embriyolarımız donduruldu kısmetimizde varsa bizde bebişlerimizi alırız kucağımıza Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…